حالا این مدل سنسور حرکتی هم داره؟
توی جعبه ps3 کدوم مدل دسته وجود داره؟
حول و حوش قیمتاشم اگه بگید که عالیه![]()
حالا این مدل سنسور حرکتی هم داره؟
توی جعبه ps3 کدوم مدل دسته وجود داره؟
حول و حوش قیمتاشم اگه بگید که عالیه![]()
بله. سنسور كه لازم براي بعضي بازيها.
از 2008 بعد همين شوك 3 داخل دستگاه هست
قيمت ندارم ولي زير 50 بايد باشه
الان sixaxis حدودا 35 تومنه و dual shock هم 55قيمت ندارم ولي زير 50 بايد باشه
من حدودا 4 ماهی میشه که کنسولمو گرفتم. مدلش هم 40 گیگ هست.بجز چندتا آپدیت و HOME چیز دیگه ای دانلود نکردم.هیچی هم توش نریختم(آهنگ-عکس-فیلم).ولی الان وقتی میرم تو System Information نوشته Free Space=3547Mb/37Gb
یعنی فقط 3 گیگ مونده.چرا؟ این طبیعیه یا اینکه کنسول من ایراد داره؟
اين كه كامل غير طبيعيه.يبار هاردو فرمت كن خبرشو بده
آخه اگه الان هاردو فرمت کنم باید دوباره home رو دانلود کنم.کلی مکافات داره![]()
Game Data روش نداره؟میدونی که،بعضی از بازی ها یه سری فایل رو هارد کپی میکنن که حجمش ممکنه خیلی زیاد شه.از Game -> Game Data چک کن ببین چی داری؟ولی حواست باشه Save هاتو اشتباهی پاک نکنی.
اتفاقا همین طور هم هست!سونی اول یه دسته واسه پلی1 زد که فقط 14 تا دکمه داشت.بعد یکی زد که آنالوگ داشت اسمش شد Dual Analog و بعد که ویبره رو اضافه کرد شد Dual Shock.برای پلی 2 دسته ی جدیدی ساخته شد به اسم Dual Shock 2 که دکمه هاش هم آنالوگ بودن(یعنی به فشار حساس بود) و بعد SIXAXIS برای پلی 3 که ویبره نداشت ولی بیسیم بود و Motion Sensor داشت و حالا هم Dual Shock 3 که ویبره هم اضافه داره.یعنی این که ورژن سوم Dual Shock با پلی 3 کار میکنه کاملا اتفاقیه.مطمئنی معنیش اینه؟ فکر کنم معنیش این باشه که این ورژن 3 دوال شوک هست. 1و2 برای ps1 و ps2 اومده بودن!
Last edited by Arshia001; 06-01-2009 at 15:54.
هیچ راهی نداره که از home و چیز های مهمه دیگه مثل سیو بازی ها بک آپ بگیرم؟
چرا تو تنظيمات برو قسمت بكاب بعد بگو بكاب كل بعد اونو توي هارد ديگه ذخيره بعدا دوباره رستورش كن
من اگه Game data رو پاک کنم در بازی تغییری ایجاد میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)