این حرفها چیه !!
![]()
این حرفها چیه !!
![]()
والا ما که 64 شاتل داشتیم سرعتش 9 بود از هر کی هم پرسیدیم 9 بود
128 هم دارم الان سرعتش 15 هست
حالا شانس دایی شماست که بیشتر بستن واسشون
64تقسیم بر 8 مساویست با 8
سلام
فاصله ی شما از مرکزتون چقدره ؟؟
هنوز که هنوزه بعد از 1 ماه خط من رو رانژه نکردن . من اشتراکم از صبانت گرفتم از کافی نتی نرسیده به چهارراه ملاصدرا شخصی به نام آقای باسری . به آقای باسری که زنگ می زنم می گه مخابرات درست کار نمی کنه امروزم که رفتم مخابرات گفتن دارن بهتون دروغ می گن ما یکی دو ساعته کارتونو راه میندازیم . واقعا نمی دونم باید چی کار کنم ؟
راستی دوست عزیزی به نام ali80 نوشته بود که برای رانژه شدن دهن اونم سرویس شده لطف کنید بگید مال شما چقدر طول کشید که رانژه بشه؟
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کک
قدرت خدا من شانسم خوبه.
اون موقع که سرعت کل کشور هم افت کرده بود من داشتم با فن آوا حال میکردم
الانم با صبا
شاید مرکزتون مشکل داره
مرکز من امیر کبیره
من بعد از یک هفته زنگ زدم گفتن خط شما رانژه شده ولی نشده بود بعد گفتن که تیغه خرابه هر روز زنگ میزدم و پیگیری میکردم آخرش دیگه نا امید شده بودم گفتن اگه میخوای بیا پولتو پس بگیر که وصل شد فکر کنم دو هفته ای شد شایدم یکمی بیشتر
ولی خداییش توی دفتر پشتیبانی خوب جواب میدادند حد اقل برای من که اینجوری بود
از کدوم نمایندگی شون سرویس گرفتی ؟
دوست عزیز شما از کدوم یک از نمایندگی ها سرویس گرفتی ؟ اگه می شه آدرس دقیق و شمارشو بذار .
من فردا می خوام برم کافی نت و ازشون یک کپی از درخواستم بگیرم تا با دست پر برم مخابرات شاید اگه حال کردن به مشکلم رسیدگی کنن . تو این مملکت اصلا برای آدم احترام قائل نیستند حتما باید بری داد و فریاد کنی اولم به من گفتن که رانژه شده اما نشده بود و هر بار هم بهانه های دیگه ای برام آوردن آخه نمی دونم برای یک خط 64 خونگی چقدر باید انرژی بذارم .
سلام دوستان
میخواستم ببینم کدوم شرکت هست که سرعت 3 Mbit/s میده...؟
یه کافی نت هست که خودش همچین سرویسی رو داره و اول میگفت نامحدود 26 تومن میتونه بگیره واسم و الان دبه در آورده میکه 30 و خرده ای و اسم شرکت هم نمیگه
اگر کسی خبر داره حتما بگه ، ممنون میشم...
ممنون و بای
3 Mbit/s
2 کیلومتری هست!
+adsl2 تا 7 کیلومتر خوب ساپورت میکنه و adsl تا 5 کیلومتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)