با تشكر تيم هدايت بوته![]()
با تشكر تيم هدايت بوته![]()
آقا رضا = گل![]()
R£ɀд يه كاربر بدون حاشيه و مسئوليت پذير ...
نقطه مقابل ووكمن ...![]()
سلام به همه ی دوستان عزیز,
حقیقتش مدت زیادی میشه که با رضا جان آشنا هستم, چه از دور چه از نزدیک, قبل از همکاریمون, بعد از شروع همکاری, چه از طریق دوستی و چه از جهت محتوای پست ها و فعالیت و جدیت و مدیریت در انجمن. و میتونم به جرات بگم یکی از لایق ترین, فعال ترین با احترام ترین و در کنار اینها مهربون ترین مدیران (به طور کلی اعضای) پی سی ورلد هستن!
به نظر من که نیازی به نقد نداره! چون صاف و سادست و همونجوری که نشون میده باطنی پاک داره! همه هم از فعالیت و نحوه ی مدیریتش راضی هستیم!
میدونید که انجمن مقالات انجمنی هست که کار فراوانی داره, شلوغ و پرمحتوا! رضا جان زحمت فراوانی اونجا میکشه و مسئولیت سنگینی داره!
مثلا همین لیست مقالات دسته بندی شده رو در امضاش ببینید, دسته بندی و جمع و جور کردن و منتقل کردن و سازماندهی به همه ی این مقالات روز ها و هفته ها وقت میبره در حالی که همیشه همه ی ما از این منبع بزرگ استفاده میکنم از زحمتی که براش کشیده شده غافلیم!
همینجا از همه ی زحماتی که میکشه تشکر میکنم و در یک جمله میگم:
خسته نباشی همکار!
موفق پیروز باشید...
سلام
نه آخه یکی نیست به مسئولین این تاپیک بگه آخه این عمو رضای ما نقد داره
رضا یکی از بهترین و گل ترین کاربرای این انجمن هست واقعا هر چی دارم نگاه میکنم جز خوبی تو این مدت دو سه ساله که میشناسمش ندیدم ازش نه تنها در نت بچه گل و خوبی هست
از نزدیک هم که دیدیمش توی قرار پی سی دیدم با عجب جیگریه
یادمه 2 سال پیش بود تقریبا اولین قراری که قرار بود بیاد رضا پیله کردم (سیریش شدم) بخاطر یه موضوعی که خودش میدونه شیرینی بگیره بیاره دستش درد نکنه گرفت اورد
ولی انتقادم اینه که بعد از اون شیرینی که داد دیگه هر کاری کردیم به هر دری زدیم دوباره شیرینی بده نداد که نداد
در آخر خیلی دوســـــت دارم رضا جون خیلی مخلصــــیم![]()
سلام مجید جان.نوشته شده توسط majid-ar
ممنون از لطفت.
در دنیای واقعی خیلی شوخم و اصلا جدی نیستم ولی توی اینترنت تقریبا...تقریبا جدی
نه خدا رو شکر توی تهران شمال نیست ؛ اگر هم بود بر نمی داشتم. ( کتاب پایگاه دادش رو یکم خوندم میدونم که چه دردسری هست؛ دردسرخیلی از کنکوری ها هم کتاب ذخیره ایشون هست که ... )
ممنونم دوست عزیز که تشریف آوردی ....!!!
سلام ...نوشته شده توسط Payan
من اتفاقا فوق العاده از نقد خودم خوشم میاد. حتی در زندگی واقعی خودم دوست دارم همه دوستان حرفشون رو راحت بهم بزنن و مشکلاتم رو بگن. ( اینطوری حداقل به مشکلاتم پی می برم)
دلیل دیر قبول کردن این دعوت هم مشکلات کاملا شخصی بود که در دنیای واقعی خودم داشتم و تا سر حدی گرفتاری برام ایجاد می کرد که به زحمت به انجمن های زیر دستم می رسیدم.
به این علت گفتم قبل از من مدیر دیگری نقد بشه چون حدس میزدم به این زودی ها این امر صورت نگیره و وقت کنم از گرفتاری هام کم کنم!!! زمانی هم که دعوت رو قبول کردم همچنان مشکلاتی داشتم ولی چون قول داده بودم بعد از یک مدیر دیگه میام نمی تونستم زیرش بزنم.( هرچند خدا رو شکر اوضاع رو به بهبوده)
سلام اشکان جاننوشته شده توسط *NashenaS*
.
خیلی ممنون از محبتت. لطف داری...
جات خیلی خالیه.
فدات ....
سلام ووکمن جان.نوشته شده توسط WooKMaN
خیلی ممنون
( فکر کنم با نام کاربری های قبلیت چند بار هم راه شده بودیم...)
سلام بر واحد جان ، همکار گلمنوشته شده توسط Vahed
خیلی ممنونم از محبتی که نسبت بهم داری.:43:
منم از تمام فعالیت و همکاری های خوبت تشکر می کنم. وقتی می بینم برای انجمن انقدر دلسوز هستی خیلی خوشحال میشم.
واحد + محمد+ رضارضا جان زحمت فراوانی اونجا میکشه
ممنون امیدنوشته شده توسط OMID
جان که اومدی اینجا ...
خوشحالم که توی این 3 سال دوستان خوبی پیدا کردم و باهات آشنا شدم... ( یاد قرار بخیر)
ببین چقدر عزیز بودی تا گفتی ، شیرینی گرفتم( امین اگه این قسمت رو خوندی حسودیت نشه ها یک بارم به تو شیرینی میدم
)
یادش بخیر فکر کنم سر همون قرار بود با مهدی بست داشتی کل کل بازی فوتبال میکردی که خبر رسید که مدیر شدیکلی خوشحال شدم.
دوباره ببینمت قول میدم بازم شیرینی بدم.
خیلی عزیزی امید جوووون. انشااله دوباره ببینمت.
چاکرتم رضا جون
راستی این روحانی اون روحانی که ذخیره بازیابی داره نیست.یکی دیگس.
من کلا به کسایی که فامیلیشون روحانی هست حساسیت دارم
![]()
Last edited by majid-ar; 20-11-2007 at 20:07.
اقا رضا ! اون موبایل ان نود و پنج چی بود ؟ هنوز هم دارین ؟!
همونی که تازه وارد بازار شده بود خریده بودی !
عزيز دل صندلي داغ نيست
لطفا رعايت كنيد
ممنون
عجب نقدهاي خشني.
اين خاله زنك بازيها چيه؟؟؟؟
قليون بيارم؟؟؟
من با هزار مكافات رفتم رضا را آوردم اينجا كه شما بگيد خيلي توپه و فلان؟؟؟؟؟
بريزيد سرش و مجبورش كنيد يك حكايتي ،چيزي تعريف كنه شايد تايپيك جنجالي شد
اصلا خودم شروع ميكنم:
رضا يادته يكبار به من پ خ زدي و گفتي : دوست عزيز لطفا منبع مطالب را هم ذكر بفرماييد.
يادته؟؟؟؟؟؟
اين چه طرز حرف زدن با كاربرانه؟؟؟به چه حقي منو زير سوال بردي؟
چرا فرق نميزاري بين كاربران؟؟؟؟؟؟هان؟؟؟؟يعني من كه دوستتم با يك غريبه نبايد فرق كنم؟؟؟
ضمنا اون موردي را هم كه من گفتم مثل غول چراغ جادو ظاهر شدي ،از نظر ترسناكي گفتم نه سرعت عمل
====================================
ولي عجب حافظه اي داري.از اون موقع اين مطلب را كنج ذهنت نگه داشته بودي؟
چرا در مورد پستهاي داخل تايپيكها سختگيري ميكني؟؟؟اگر كمي راحتتر بگيري فكر نميكني انجمن با نشاط تر بشود؟؟؟
=======================
ساير عزيزان هم از اين به بعد فقط تخريب كنند.بهسازي بس است![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)