اگه میشه روش بک اپ گرفتن و نحوی استفاده از اون رو دوباره بگید چون یادم رفته.Setool2Lite_update_to_v1.11 بر روی 1.10 نصب نمیشه .مشکل چیه؟چی کار باید کرد؟ممنون.
عالي
متوسط
ضعيف
اگه میشه روش بک اپ گرفتن و نحوی استفاده از اون رو دوباره بگید چون یادم رفته.Setool2Lite_update_to_v1.11 بر روی 1.10 نصب نمیشه .مشکل چیه؟چی کار باید کرد؟ممنون.
سلام
آموزش تصویری نصب پچ روی گوشی های db2020
part1
part2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده قسمت 1و2 رو مثل هم گذاشتم قسمت دومش لینکیه که الان میذارم
K810_R8BA0214_java2
K810_R8BA0214_walkman_style_mini_java_icon__java_o r ange_icon
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
داداش مطمئنی r8ba0214 هستش؟ شاید r8ba024 باشه ها آخه من تا به حال همچین پچی ندیدم.
درست میگی شرمنده R8BA024 هستداداش مطمئنی r8ba0214 هستش؟ شاید r8ba024 باشه ها آخه من تا به حال همچین پچی ندیدم
طریقه بک آپ گرفتن از gdfs به کمک برنامه setool2 Lite:
ابتدا مدل گوشیتونو انتخاب کنید سپس رو گزینه Read GDFS کلیک کنید گوشی رو خاموش کنید کلید c رونگه داریدکابل رو وصل کنید بعد از مدتی برنامه ازتون می خواد که کابل رو از گوشی جدا کرده وبا طری رو در بیارید باطری رو جا بزنید و دوباره در حالی که دکمهc رو فشار میدید کابلو وصل کنید وروی گزینه Ready کلیک کنید برنامه از gdfs گوشیتون بک آپ میگیره و در فولدر اصلی برنامهsetool2 Lite یه فایل با نامgdfs_XXXXXXXXXXXXXX.BIN ذخیره میشه که البته به جای Xها سریال نامبر گوشیتون قرار میگیره
Last edited by omidia; 29-02-2008 at 04:09.
ببخشيد يه سوال داشتم اگر تكراريه شرمنده چون وقت ندارم اين همه صفحه رو بخونم.
اين فايل gdfs كه ميگم قبل از نصب پچ ازش بكاپ بگيريد به چه دردي ميخوره؟
منظورم اينه كه حالا فرض كنيم گوشيمون خراب شد.حالا بايد با اين چيكار كنيم چطور ميشه ازش استفاده كرد تا گوشي درست بشه؟
اين چرا 2 تاست؟بايد هردو را با هم بريزيم يا جدا جدا؟
من اونرو ریختم ولی کار نمی کنه
فقط ببینم نباید فولدر فولدرش کنم؟
فقط با فرمتی که گفتی ذخیره کنم و بریزم رو گوشی؟
کاره دیگه ای لازم نیست؟
مرسی
ببین hessam_sz جان gdfs گوشی تنظیمات گوشیه (به قول یکی از دوستان کارخانه تنظیمات گوشیه) اگه گوشیت db2020 (k550.k610.k618.k790.k800.k810.v630.w710.w610.w830 .w850.w880.z610.z710)0باشه وgdfs ش بپره در صورتیکه بک آپشو نداشته باشی مجبوری حدود 40 هزار تومان خرج کنی که درست بشه (تازه اگه درست بشه) ولی اگه بک آپشو داشته باشی با ریستور کردنش همه چی حل میشه پس خواهشن قبل انجام هر کاری رو گوشیت اول بک آپ gdfs شو بگیر نحوه بک آپ گرفتنو چند تا پست قبل گذاشتم واسه برگردوندنشم(ریستور کردنش) همون فایل gdfs ی که بک آپشو گرفتی تو قسمت Misc files برنامه setool2 lite ادش کن وبعدم روی گزینه Write GDFS کلیک کن (البته اگه مجبور شدی ریستورgdfs کنی).خوشو خرم باشیببخشيد يه سوال داشتم اگر تكراريه شرمنده چون وقت ندارم اين همه صفحه رو بخونم.
اين فايل gdfs كه ميگم قبل از نصب پچ ازش بكاپ بگيريد به چه دردي ميخوره؟
منظورم اينه كه حالا فرض كنيم گوشيمون خراب شد.حالا بايد با اين چيكار كنيم چطور ميشه ازش استفاده كرد تا گوشي درست بشه؟
از این به بعد هم این پچ ها رو توتاپیک زیر میذارم اگه خواستی اونجا دانلودشون کن
Last edited by omidia; 29-02-2008 at 04:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)