سلام
به نظر من بهتره شما گوشیتون رو فلش کنید این شکلی مشکلتون حل میشه
سلام
به نظر من بهتره شما گوشیتون رو فلش کنید این شکلی مشکلتون حل میشه
[quote=shakahislap;3782867]عرض سلام ؛ عرض كنم گوشي من كه d900i هست يه ايراد عجيب و غريب داره و بدون هيچ دليل خاصي و با وجود آنتن دهي پيغام limitted service ميده و غيرقابل استفاده ميشه . اين مشكل بعضي وقتا با خاموش و روشن كردن گوشي برطرف ميشه ولي مواقع ديگه مخصوصا تو تهران كلا همينطور باقي ميمونه تا از تهران چند كيلومتري خارج بشم !!!
شما باید به این نحو عمل کنید:
menu.>setting>network service>network selection>
بعد از رفتن به network selection گزینه manual رو انتخاب کنید بعد بذارین گوشی شبکه رو واستون اسکن کنه. اون وقت بسته به سیمکارتی که استفاده میکنین شبکه مورد نظرتون رو انتخاب کنید. امیدوارم مشکلتون حل بشه.![]()
الان فمر کنم 120 30تومن شده باشه...........
من امروز یکیشو خریدم. با مموری 2 کیک شد 139000.
چندتا سوال داشتم: تو تاپیک هست اما سرچ نمیدونم چرا جواب نمیده.
1. چطوری بفهمم هاردم چقدر جا داره؟ توی Memory Status دقیق نشون نمیده.
2. چطوری sms بیشتری جا بدم؟
3. چه رنگهایی داره غیر از مشکی؟
4. نمیشه گوشی رو کامل قفل کرد؟ فقط فایلها (مثل مسج و ...) رو میشه جدا جدا قفل کرد؟
ممنون
اس ام اس بیشتر که فکر نکنم بیشتر از 100 یا 110 بشه.اگه منظورتون از کامل قفل شدن اینه که صفحه کلیدم قفل بشه و اصلا شماره ام نتونی بگیری باید بگم نه،نمیشه.بقیه سوالا رو هم دوستان مبگن من 2سال پیش داشتم یادم رفته چبجوری بود
توی همون Memory Status دقیق نوشته که چند کیلو بایت جا داری
بازم سوال داشتم.
اونم اینه که من امروز هرکاری کردم نتونستم برنامه ش رو توی ویستا نصب کنم. انگار نمیشه آره؟ آخه قبلا سونی اریکسون داشتم. اونم نمیشد. فقط روی xp جواب میداد.
حالا این نصب نشد و مجبور شدم فایلهامو با Bluetooth بفرستم اما مشکل اینجاس که یه راست نمیرفت توی Memory Card . کجاش تنظیم میشه که یه راست بره روی مموری کارت؟
و اینکه من حافظه ش رو در اوردم و یه راست به Pc وصلش کردم. ریختم روش فایلهامو اما عکسها ریخته میشد اما تو گوشی باز نمیشد. و مجبور شدم عکسا رو فقط Bluetooth کنم. چرا عکسا جواب نداد؟
ممنون
راستی این که نمیشه واسه این گوشی Theme دنلود کرد درسته؟
ممنون
دوست عزیز متاسفانه همچین گذینه ای نداره ومستقیم توی رم نمیره باید انتقال بدی.مجبور شدم فایلهامو با Bluetooth بفرستم اما مشکل اینجاس که یه راست نمیرفت توی Memory Card . کجاش تنظیم میشه که یه راست بره روی مموری کارت؟
باید هر فایل رو قسمت مربوط به خودش بریزی مثلا عکس رو باید قسمت download image بریزی تا داخل گوشی هم بخونهو اینکه من حافظه ش رو در اوردم و یه راست به Pc وصلش کردم. ریختم روش فایلهامو اما عکسها ریخته میشد اما تو گوشی باز نمیشد. و مجبور شدم عکسا رو فقط Bluetooth کنم. چرا عکسا جواب نداد؟
ممنون
بله دوست عزیز اصلا تم روی این گوشی نصب نمیشهراستی این که نمیشه واسه این گوشی Theme دنلود کرد درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)