چنين كتابي رو به آدرس زير يه بار من دانلود كردم كه فارسي هم بود و نوشته آقاي بهرام صمديان (تا اونجايي كه يادمه)
البته بايد بگم كه سايتش قيلتر هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چنين كتابي رو به آدرس زير يه بار من دانلود كردم كه فارسي هم بود و نوشته آقاي بهرام صمديان (تا اونجايي كه يادمه)
البته بايد بگم كه سايتش قيلتر هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين كار نياز به برنامه نويسي با vba دارد
اين كار با كپي و پيست امكان پذيره
البته نوشتن اعداد اونم بصورت متوالي در اكسل كار بسيار ساده اي هست كه نياز به اين نيست كه اعداد نوشته شده رو شما كپي كنيد
من یه سری اعداد رو با لگاریتم وارد اکسل کردم بعد نمودارشو کشیدم
حالا چه جوری میشه از روی همین نمودار معادله شو در بیاریم؟
ایا همچین راهی ممکنه
راهنماییم میکنید؟
سلام
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
ببين كد زير ميتونه كمكت كنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
میشه معادله چند جمله ای از درجه n براش پیدا کرد
اول نمودارت رو به صورت خطی بکش
بعد روی نمودار رایت کلیک کن و add trendline رو بزن
حالاpolynomial رو انتخاب کن و درجه چند جمله ای رو توی قسمت order بنویس
در قسمت option گزینه display equation on chart رو فعال کن و ok
حالا معادله چند جمله ای از درجه دلخواهت رو داری
موفق باشی
سلام
می خواستم ببینم اگه ما تو یک فایل اکسل ، 100 sheet داشته باشیم و بخواهیم یک متن ، تاریخ یا ... رو طوری تو شیت اول بنویسیم که تویه بقیه شیت ها هم بطور خودکار نوشته بشه و در صورت عوض شدن نوشته ی شیت اول ، نوشته ی بقیه شیت ها هم مطابق اون تعویض بشه ، آیا راه حل ساده ای وجود داره ؟
این نوشته هم می تونه تویه یک سل باشه و هم می تونه تویه یک تکست باکس باشه .
اگه تو هر مورد جداگانه توضیح بدین واقعا ممنون می شم .
این موضوع واسم خیلی ضروری هستش لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
با سلام جميعاً
مبعضي از مواقع در فايلهاي excel من ، بعد از صفحه آخر يک صفحه ي خالي ديگر نيز ايجاد مي شود و به هيچ نحوي نمي توانم آن صفحه را که حاوي هيچ اطلاعاتي هم نيست پاک کنم. اين مشکل فقط در مورد يک فايل يا در يک کامپيوتر نبوده است.
با سلام و تشکر از جميع بچه هاي اين تايپيک : مخصوصا انسان محترمي به نام wordist :
مشکل دوم :
من مي خواهم ستوني از اعداد را به ستون ديگري از اعداد در excel به يکديگر نظير به نظير نسبت دهم مثلاً ستون B را به ستون A مانند :
B A
1 1
2 7
3 16
لازم به ذکر است که اين اعداد هيچ رابطه ي منطقي رياضي با هم ندارند.
حال اگر در ستوني ديگر غير از اين دو ستون که به عنوان ستون مرجع در نظر گرفته مي شوند(مثلاً ستون E ) ، مي خواهم هرگاه اعداد ستون A را مثلاً در ستون E نوشتم ، اعداد ستون B در ستون ديگري که مشخص مي کنم (مثلا ستون F ) تايپ يا فراخواني شوند. البته مي خواهم فقط ستون F که نتيجه ي کار است پرينت شود.
در جواب کاربر جديد محترم : tupotashar :
من اطلاعات کمي در مورد اين موضوع دارم :
اگر در تمام آن sheet ها ، يک سلول مورد نظر را انتخاب کرده ، دکمه = را بزنيد سپس به sheet اول برگرديد و روي آن کليک کنيد و دکمه enter را بزنيد. هم مي توانيد کل اطلاعات اين sheet را کپي و در تک تک آن sheet ها ، paste کرده و هم مي توانيد براي تک تک آنها اين عمل را تکرار نمائيد.
Last edited by nedajon; 15-04-2009 at 15:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)