تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 136 از 358 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

وقتی نظریه ای داده میشه. کلی ادعا میشه. کلی پیش بینی میشه و وقتی سوال پرسیده میشه... این مدارک از کجا به دست اومده؟, جواب میاد تولید مدارک از یک تعداد انسان خاص ( مدیوم) نسبت داده میشه, نه میشه مطالعش کرد نه میشه درستی یا نا درستیش رو تشخیص داد نه میشه فهمید سر کاریم یا نه...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد میگن بیا با دانش مستند نظریات یک مدیوم رو رد کن.
    بررسی نتایج نظرات مدیوم[البته در حال حاضر] چنانچه قبلا عرض کردم,از چیزی به اسم گذشت زمان برمیاد.کار دانش نیست.

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

اتفقا از زمان تاسیس این تاپیک و قبل از اون از زمان آغاز بحث بشقاب پرنده در جهان همه هواداران بشقاب پرنده همینو میگن.
    در این مدت دوستان سند آوردن که اون ته مانده مدارک هم ظاهرا مشکل دارن.
    اگر مورد جدیدی هست معرفی کنید تا روش بحث بشه.
    ممنون
    سلام به همه
    شرمنده من یه چند روزی جایی بودم که به اب لوله کشی هم دست رسی نداشت چه به برسه اونترنت!
    بابک جان من مورد خاصی رو در نظر دارم
    ولی شما تو این سایت برو به عقیده من 70 درصد تصاویر fake هستش ولی این دو تا به نظرم واقعی اومدن

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه
    شرمنده من یه چند روزی جایی بودم که به اب لوله کشی هم دست رسی نداشت چه به برسه اونترنت!
    بابک جان من مورد خاصی رو در نظر دارم
    ولی شما تو این سایت برو به عقیده من 70 درصد تصاویر fake هستش ولی این دو تا به نظرم واقعی اومدن

من فرصت کردم ویدئوی اول رو چک کنم (که در این صفحه ای که لینک دادی به اشتباه نوشته در آلمان—در حالیکه Lowestoft در انگلستانه.. اینطور اشتباهات ساده و بی توجهی به جزئیات در اینطور سایت ها مرسومه ... (نمونه مشابه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - ویدئوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

این یکی از چند ویدئویی هستش که دیوید اسپور ادعا کرده از یوفوها گرفته (طرف ظرف 18 ماه بیش از 3 ویدئوی یوفو منتشر کرده بود!-- خدا قوت بده.) و بعد از اینکه ساختگی بودن یکی دوتاش مشخص شد (ظاهراً از تکنیک مرسوم تاباندن نور روی صفحه TV استفاده می کرده)، اعتبارش رو شدیداً از دست داد .. این آقا یک عکاس حرفه ای بوده که ظاهرا وقتی بیکار می مونه، تصمیم گرفته بوده با کمک مهارتش یه منبع درآمدی جور کنه! (در مصاحبه با کانال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این قضیه تصریح میشه)

بهرحال مشخص بوده که خودش رو برای توجه رسانه ای آماده نکرده بوده و صرفاً میخواسته مورد توجه جامعه یوفولوژی قرار بگیره (از این نظر شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش یه جورایی).. مثلاً وقتی شبکه چهار تلویزیون انگلیس ازش اصل فیلم رو خواسته برای بررسی بیشتر در اختیارشون بذاره، گفته که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !! (می تونست خیلی بهانه های بهتری بیاره؛ نه؟!).. یا عملکرد ناشیانه اش در فیلمبرداری: یه عکاس حرفه ای بوده اما نه تنها تجهیزاتش در حد یه فرد معمولیه، بلکه فیلم گرفتنش (لرزش دست شدید)، تکنیکش (تصویر بسته گرفته، بجای اینکه نقطه مرجع بده – بجای اینکه دوربین رو بذاره روی فوکوس دستی بی نهایت، روی اتوفوکوس گذاشته) در حد یه آماتوره..

4. 7 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

من فرصت کردم ویدئوی اول رو چک کنم (که در این صفحه ای که لینک دادی به اشتباه نوشته در آلمان—در حالیکه Lowestoft در انگلستانه.. اینطور اشتباهات ساده و بی توجهی به جزئیات در اینطور سایت ها مرسومه ... (نمونه مشابه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - ویدئوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

این یکی از چند ویدئویی هستش که دیوید اسپور ادعا کرده از یوفوها گرفته (طرف ظرف 18 ماه بیش از 3 ویدئوی یوفو منتشر کرده بود!-- خدا قوت بده.) و بعد از اینکه ساختگی بودن یکی دوتاش مشخص شد (ظاهراً از تکنیک مرسوم تاباندن نور روی صفحه TV استفاده می کرده)، اعتبارش رو شدیداً از دست داد .. این آقا یک عکاس حرفه ای بوده که ظاهرا وقتی بیکار می مونه، تصمیم گرفته بوده با کمک مهارتش یه منبع درآمدی جور کنه! (در مصاحبه با کانال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این قضیه تصریح میشه)

بهرحال مشخص بوده که خودش رو برای توجه رسانه ای آماده نکرده بوده و صرفاً میخواسته مورد توجه جامعه یوفولوژی قرار بگیره (از این نظر شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش یه جورایی).. مثلاً وقتی شبکه چهار تلویزیون انگلیس ازش اصل فیلم رو خواسته برای بررسی بیشتر در اختیارشون بذاره، گفته که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !! (می تونست خیلی بهانه های بهتری بیاره؛ نه؟!).. یا عملکرد ناشیانه اش در فیلمبرداری: یه عکاس حرفه ای بوده اما نه تنها تجهیزاتش در حد یه فرد معمولیه، بلکه فیلم گرفتنش (لرزش دست شدید)، تکنیکش (تصویر بسته گرفته، بجای اینکه نقطه مرجع بده – بجای اینکه دوربین رو بذاره روی فوکوس دستی بی نهایت، روی اتوفوکوس گذاشته) در حد یه آماتوره..
    ممنون از توجهت ممد جان
    اینجور که شما میگی یارو ویدیو های ساختگی از یوفو ها میسازه ... حقیقاتا من از یارو اطلاعات چندانی نداشتم و بنظرم واقعی اومد و گذاشتم.
    من که متاستفانه به زبان وارد نیستم که اطلاعاتی از ویدیو بفهمم ولی حتما زبانم رو خوب میکنم ... ممد جان میدونم سرت شلوغه ولی اگه هر هفته 2 تا ویدیو از این سایت ببینی شاید بتونی چیزی که خدوت تاییدش کنی اینجا بزاری چوون مطمئنا 100% وویدیوهاش تقلب نیستن.
    حالا هفته ای 1 دونه هم باشه عالیه با این مشغله ای که شوما داری سرانجام شاید چند وقت دیگه به ویدیو واقعی پیدا بشه.
    دوستانی هم که وقت دارن و اطلاعات خوبی تو این زمینه دارن و میتونن مطالب اینگلیسیهه این سایت رو بخخونن اگه ویدیویی واقعی به نظرشون رسید اینجا بزارن

6. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تاپیک خیلی جالبیه..نمیدونم چطور تا حالا این تاپیک رو ندیده بودم؟!
    من هم خودم به مسئله یوفو ها و کلا ماوراء علاقه زیادی دارم و از بچگی این مسائل رو دنبال میکردم...از فیلم سفر به ماوراء گرفته تا مطالبی که در کتاب ها منشتر میشد یا اینکه بعده ها توی یک سری سایت ها مطالعه کردم
    حالا من یک سری صحبت دارم:
    در این که خدا فقط به آفرینش انسان به عنوان یک موجود باهوش بسنده کرده نمیشه دل بست...همونطور که روی زمین خیلی مواقع موجودات یا مکان هایی یافت میشه که برای علم تازگی داره و تا حالا کشف نشده بودن و یا این که هنوز بشر نتوانسته همه موجودات زنده روی زمین رو شناسایی کنه (چه بخواد با چشم قابل رویت باشه یا این که میکروسکپی باشه)...مثال میزنم:
    هنوز کسی نتوانسته تا پایین ترین سطح اقیانوس ها رو مورد بررسی قرار بده...دلیلش هم بخاطر فشار بسیار سنگینی هست که در عمق زیاد به زیر دریایی ها یا بقیه وسایل میاد...برای همین خیلی از مسائل در عمیق ترین سطح دریاها و اقیانوس ها پنهان مونده.
    اگه بشر بتونه بعده ها وسیله ای اختراع کنه که به اون عمق دسترسی پیدا کنه شاید خیلی ناگفته ها رو بشه بازگو کرد یا این که به چیزی برخورد کنن که کلا باعث تغییر نظریه ها باشه...(شاید همین اتلانتیس رو بتونن پیدا کنن)
    در کل منظور من اینه که بشری که هنوز نتونسته به همه جزئیات و مسائل روی سیاره ای که خودش روی اون زندگی میکنه پی ببره و برای خیلی از مسائل بی جواب مونده چطور میتونه از عدم وجود موجودات زنده در سیاره های دیگه اطلاع بده؟!
    ما هنوز نتونستیم به کلیه اسرار زمین یا کهکشان خودمون پی ببریم اون وقت چطور میخوایم درباره کهکشان ها و سیارات و موجودات دیگه نظر بدیم؟!
    پس کسایی که با قاطعیت این نظریه و وجود موجودات فرازمینی رو رد میکنن به نظر من کاملا اشتباه میکنن..البته من یک سری مطالب هم خوندم که در چند هزار سال پیش هم به وجود موجودات فضایی اشاراتی شده
    اگه خواستین مطالب رو به همراه یک سری عکس میذارم.
    جدیدا هم یک فیلم بنام نوع چهارم ( Fourth Kind) اکران شده که محصول 2009 هم هست...اون فیلم هم از روی یک داستان واقعی ساخته شده که درباره همین موجودات فضایی هست که توی آلاسکا باعث یک سری مسائل و اتفاقات عجیب و یا بعضا وحشتناک شدن...یک نکته خیلی مهمی هم که در این فیلم وجود داره اینه که بعضی قسمت های فیلم به نسخه های ویدئویی اصل این ماجرا که در سال 2000 توسط یک زن روانشناس و پلیس فیلمبرداری شده رجوع میشه...کلا فیلم خیلی جالبیه...دوستانی که نظریه وجود یوفوها رو رد میکنن و کسانی هم که این مسئله رو قبول دارن تماشای این فیلم رو بهشون پیشنهاد میکنم
    من که خودم عاشق فیلم شدم...
    سعی میکنم اگه دوباره بحثی پیش اومد شرکت داشته باشم
    فعلا...

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جدیدا هم یک فیلم بنام نوع چهارم ( Fourth Kind) اکران شده که محصول 2009 هم هست...اون فیلم هم از روی یک داستان واقعی ساخته شده که درباره همین موجودات فضایی هست که توی آلاسکا باعث یک سری مسائل و اتفاقات عجیب و یا بعضا وحشتناک شدن...یک نکته خیلی مهمی هم که در این فیلم وجود داره اینه که بعضی قسمت های فیلم به نسخه های ویدئویی اصل این ماجرا که در سال 2000 توسط یک زن روانشناس و پلیس فیلمبرداری شده رجوع میشه...کلا فیلم خیلی جالبیه...دوستانی که نظریه وجود یوفوها رو رد میکنن و کسانی هم که این مسئله رو قبول دارن تماشای این فیلم رو بهشون پیشنهاد میکنم
    من که خودم عاشق فیلم شدم...
    البته الان می دونیم که کل اون قضیه، یک Hoax (ماجرای دروغین و ساختگی) بوده که توسط کمپانی سازنده فیلم برای تبلیغ و فروش بیشتر فیلم مطرح شده... یعنی با اینکه ادعای تبلیغاتی فیلم این بوده که براساس چندین مورد واقعی ساخته شده، اما همه چیز ساختگی و برای جلب توجه تماشاگر بیشتر بوده...

بعد از شروع تبلیغات فیلم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معتبرترین روزنامه ایالتی آلاسکا نشون داد که هیچ مورد مشخص حادثه ای که ادعاهای فیلم رو تایید کنه در اون منطقه وجود نداره .. ضمناً نرخ مرگ های حل نشده ی ناحیه Nome، تفاوتی با بقیه نواحی آلاسکا نداره که از نظر پلیس، اغلب حاصل رانندگی در حال مستی و طبیعت خشن اون ناحیه هستند... اشخاصی که در فیلم به اسمشون اشاره میشه هم وجود خارجی ندارند. (مثلا دکتر ابیگیل تایلر)

کمی بعد از اکران فیلم، اعتراض ها نسبت به اینکه اونچه فیلم بعنوان اخبار آرشیو بهش استناد کرده، صرفاً موارد fake (ساختگی) بوده بالا گرفت .. نهایتاً کمپانی یونیورسال (سازنده فیلم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که خبرها و آگهی های ترحیمی که ادعا شده در آرشیو موجوده رو خودشون ساخته اند تا اینطور به نظر بیاد که فیلم براساس ماجرای واقعیه، و حاضر شد 20 هزار دلار به صنف روزنامه نگاران آلاسکا بپردازه (بعنوان خسارت، اعاده حیثیت، و خلاصه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماجرا قبل از کشیدن به دادگاه احتمالی)

9. 11 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

همونطور که روی زمین خیلی مواقع موجودات یا مکان هایی یافت میشه که برای علم تازگی داره و تا حالا کشف نشده بودن و یا این که هنوز بشر نتوانسته همه موجودات زنده روی زمین رو شناسایی کنه (چه بخواد با چشم قابل رویت باشه یا این که میکروسکپی باشه)...مثال میزنم:
    هنوز کسی نتوانسته تا پایین ترین سطح اقیانوس ها رو مورد بررسی قرار بده...دلیلش هم بخاطر فشار بسیار سنگینی هست که در عمق زیاد به زیر دریایی ها یا بقیه وسایل میاد...برای همین خیلی از مسائل در عمیق ترین سطح دریاها و اقیانوس ها پنهان مونده.
    اگه بشر بتونه بعده ها وسیله ای اختراع کنه که به اون عمق دسترسی پیدا کنه شاید خیلی ناگفته ها رو بشه بازگو کرد یا این که به چیزی برخورد کنن که کلا باعث تغییر نظریه ها باشه...(شاید همین اتلانتیس رو بتونن پیدا کنن)
    در کل منظور من اینه که بشری که هنوز نتونسته به همه جزئیات و مسائل روی سیاره ای که خودش روی اون زندگی میکنه پی ببره و برای خیلی از مسائل بی جواب مونده چطور میتونه از عدم وجود موجودات زنده در سیاره های دیگه اطلاع بده؟!
    ما هنوز نتونستیم به کلیه اسرار زمین یا کهکشان خودمون پی ببریم اون وقت چطور میخوایم درباره کهکشان ها و سیارات و موجودات دیگه نظر بدیم؟!
    پس کسایی که با قاطعیت این نظریه و وجود موجودات فرازمینی رو رد میکنن به نظر من کاملا اشتباه میکنن..
    سلام
    دقیقا چه کسی وجود موجودات فضایی رو رد کرده؟ اونهم با قاطعیت؟
    بار ها گفته شده که بحث وجود زیست بیگانه با بحث بشقاب پرنده متفاوته.

من پیشنهاد میدم یکبار تاپیک رو مرور کنید
    اونوقت شاید این مورد و مسائلی مثل:
    من یک سری مطالب هم خوندم که در چند هزار سال پیش هم به وجود موجودات فضایی اشاراتی شده
    براتون حل بشه.

11. 4 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ههوووو حالا چرا اینهمه بحث پیش خونه ما از این آدما پره اگه میخوایین آدرس بدم یه سری بزنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه keykavoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

تهیه و تدوین مدارک و شواهد جعلی برای از میان بردن کل قضیه توسط دول مختلف چیز تازه ای نیست.
    نکته ی جالبی که تا حالا توجه نکرده بودم اینه که دول مختلف که گاها دوتا دولت مختلف پیدا می شن که توی تمام مسائل با هم اختلاف نظر دارن ـ یعنی یه موضوع هم پیدا نمیشه که روش اشتراک نظر داشته باشن، مثل ایران و آمریکا ـ روی این موضوع که این مسایل ـ مثل نیبیرو و ظروف پرنده ـ باید مخفی بمونه اشتراک نظر دارن لااقل. جای شکرش باقیه.

14. 3 کاربر از keykavoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

سلام دوستان . قبلا كما بيش تاپيك رو دنبال ميكردم ؛ اما...

دارم ميپرم وسط بحث ؛ اما اگه ميشه اين لينك رو يه نگاه بندازيد و يه كم اطلاعات به من بديد .
    [ عنوان لينك :هنگامیکه مصریان باستان هلی کوپتر را در کتیبه هایشان می کشیدند! ]

مچكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •