تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 312 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام دوستان
    نایت مار و مرسدس مگر قرار نبود تمرین دست جمعی بزارین پس چی شد ؟
    موفق باشید
    فکر کنم نایت مار جان اگه جاروش برای گرد گیری برقی بوده بخاطر خاک زیاد این تاپیک سوخته یا احتملا اگه چوبی بوده دسته اش شکسته

نایتمار جان ناراحت نشی شوخی کردم شما کار درستی کردی ما باید تلاش کنیم. ازت ممنونم
    واقعا تاپیک خوبی هست من که خیل ازش استفاده کردم به خیلی چیزا رسیدم که همش از لطف خداست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

حالت سومنامبول چه جوریاست میشه توضیح دهید کسی این حالتو تجربه کرده شما چی؟؟zolgharnein وm_s20 وبقیه دوستان
    فارسی این که گفتی چی میشه شاید بهش رسیده باشم

داره خودمونی میشه yasamin_matin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    خيلي تعجب كردم و به خودم گفتم من الان
    بيدارم
    بعدش همون صدا رو شنيدم همون لحظهبدنمو تكون دادم چون نمي دو نستم
    اين صدا واسه چيه
    فرداش ساعت 4 بلند شدم براي اينكه مديتيشن كنم
    بازم هزار تا فكر اومد سراغم فكر كنم ده دقيقه شد كه به خودم گفتم من چرا دارم فكر مي كنم
    حالا خوب شد بيدارم
    وقتي اين جمله رو گفتم اون صدا رو شنيدم اما نترسيدم
    خلاصه تونستم از بدنم بيرون بيام
    يه مدتي از اين روش استفاده كردم اما چون روش جالبي نيست ديگه ازش استفاده نمي كنم
    به طور خلاصه من فكر مي كردم ولي نمي ذاشتم مدتش زياد بشه
    چون اينطوري خوابم مي برد بعدش به خودم ميگفتم چرا من هنوز بيدارم؟
    اون وقت اون صدا رو مي شنيدم

ديروز از طريق تمركز و تصوير سازي تونستم برونفكني كنم اون
    صدا رو شنيدم اما فكر مي كنم
    :همراه باتوهم بود چون
    من از برونفكني يه كم مي ترسم چون مي ترسم يه دفعه موجودات غير اورگانيكو ببينم حالا من چطوري اون لحظه جرات پيدا كردم خدا مي دونه ؟
    و اينكه خيلي كنجكاو شده بودم برم تو ايينه نگاه كنم ببينم ميتونم خودمو ببينم يا نه؟ وقتي تو ايينه نگاه كردم خودمو ديدم اما چطور ميشه يه روح خودشو تو ايينه ببينه؟
    ولي تمام وسايلا سر جاش بود حتي جسمم رو هم ديدم
    Last edited by yasamin_matin; 11-01-2007 at 19:40.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سمنامبول 2 درجه داره در درجه ي اول شخص صداها رو نمي شنوه بدنش بي حس مي شه و اگه سووزن رو تو بدنش فرو كني احساس درد نمي كنه بعدش اگه شخص چشاش رو هم باز كنه نمي تونه ببينه اما در درجه ي دوم:با چشم بسته مي تونه محيطو ببينه كتاب بسته رو بخونه و حتي افكار اشخاص رو.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

منم با تمرينات گروهي موافقم
    Last edited by yasamin_matin; 11-01-2007 at 20:28.

داره خودمونی میشه m_s20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام فرهاد جون ذوالقرنين عزيز كه خيلي خوب جواب سوالتونو دادن يه نكته اضافه كنم قبل از ورود به خلسه عميق و خصوصا انجام فرافكني سعي كنين كاملا بر ترستون غلبه كنين چون در بدو كار توهمات در حد بالا و هوشياري خيلي كمه بنابراين ذهن براحتي ميتونه تصوير ي شفاف و و اضح حتي مثل بيداري خلق كنه و شما شما هر چه اراده كنيد همون رو خواهيد ديد اين براي خود من بيش اومده اكه بترسيد ممكنه كه مثلا من الان يه همجين موجودي با اين صفات رو ميبينم بلافاصله ذهن اونا ميسازه ميزاره جلوي روي شما . الان شما در ذهنتون چيزي تصور كنيد خوب الان براحتي ميتونيد تشخيص بديد كه توهمه چون كمرنك هستش و لي در حالت هيبنوز عميق شفافيت چيزهايي كه ميبينين دقيقا عين بيداري هستش من زمان قبل از به خواب رفتن دقيقا با اين مسله مواجه ميشم اوايل خيلي ميترسيدم ولي الان ديگه ميدونم كه توهمه

.
    Last edited by m_s20; 12-01-2007 at 10:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1390's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

از شما دوستان عزیز اقای m_s20 , zolgharnein از شما ممنونم که پاسخم رو دادید حالت سومنامبول همون چیزیه که بالا دوستمون گفت
    Last edited by farhad1390; 12-01-2007 at 18:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1390's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

m_s20وzolgharneinخیلی ممنون از پاسختون 1. در مورد کلمه کلیدی برای بازگشت اگه من اسمم کلمه کلیدی قرار بدم اگه تو حالت عادی منو صدا بزنن مشکلی پیش مییاد یا نظرتون در مورد این شروط چیه اگه من کلمه شرطیم این جمله باشه که هر وقت بخوام بلند میشم چیه
    2. توخلسه که شما میگید میشه هر چی که بخوای به صورت واضح ببینی پس به نظرتون میشه تو اون لحظه تله پاتی کار کرد.
    و در ضمن آقایm_s20 اون توهمت باهات حرف میزنه یعنی حرکت وجنبو جوش ودر کل یه موجود زنده است
    و یه چیزی چرا تو خلسه به خودت نمی گی من اون موجود را نمی بینم
    3. من یه جایی خوندم نوشته بود تو خلسه نباید از جمله هایی مثل تا ابعد برای همیشه استفاده کرد نوشته بود باید برای اون چیزی که تلقین میکنید زمان تعیین کرد شما بااین گفته موافقید.
    با تشکر

داره خودمونی میشه carol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان کسی میتونه منوراهنمایی کنه
    1- من یه جایی خوندم که نوشته بود هیپنوتیزم ممکن است یه نفرت یا عشق به کسی را در دل چند برابر کنه ناخواسته آیا این گفته تو خود هیپنوتیزمی هم صادقه و اگه توخود هیپنوتیزمی هم ممکنه برای جلوگیری از این وضعیت چه کار باید کرد
    من هم توی کتاب هیپنوتیزم آقای صمد ولی زاده خوندم که کسی که انسان رو هیپنوتیزم می کنه یه احساس علاقه ی خاصی بین اون و شخص مقابل به وجود میاد و اون باید قبل از اینکه شخصرو از اون حالت خارج کنه کاری کنه که این احساس بعد از هیپنوتیزم ایجاد نشه حتی یه مثال زده بودند که فروید هم هیپنوتیزم میکرد و یه بار یه خانم جوانی از بیمارهاش به دلیل همین تاثیر عاشق اون شده بود و این باعث بدنامی فروید شده بود چون اون همسر داشت...
    ولی یادم نیست چه طوری باید جلوگیری کرد؟

داره خودمونی میشه m_s20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

در مورد تله پاتی من هنوز امتحان نكردم البته اطمينان دارم جواب ميده ميدونين در تله پاتی بايد ابتدا تصوير شخص را بطور واضح با همه خصوصيات در نظر مجسم كنين در اون حالت هم بهترين موقع هست
    در مورد توهمات فكر كنم درست توضيح ندادم اگه بخوام دقيق تر توضيح بدم بايد بگم در اون حالت سطج هوشياري بسيار كم هستش و تصاوير كه در نظرم مجسم ميكنم مثل فلاش دوربين يك لحظه صفحه سياه مقابل من رو روشن ميكنه و بسرعت محو ميشه و گاها اونقدر واضحه كه همون يه لحظه جزييات اون صحنه رو هم ميبينم مثلا ديروز در حال هيبنوز ديوار خونه رو مجسم كردم يك لحظه جلوم روشن شد و ديوار رو با تموم برجستگي ها و فرو رفتگي هاش بطور واضح ديدم البته اين ديدن و حتي شنيدن صدايي كه ياسمين عزيز در گفته هاشون عنوان كردند همه مربوط ميشه به جشم و گوش دروني دوم ما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •