جواب شما درتاپیکی که زدید داده شده.
همچنین برای دانلود اسکین هم باید به تاپیک زیر برید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب شما درتاپیکی که زدید داده شده.
همچنین برای دانلود اسکین هم باید به تاپیک زیر برید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته فقط 4 یکمی حالت داستانی داشت...من هم اگر داستان جالب باشه یا بازی برام مهم باشه حتما با دقت بازی می کنم و با بازی زندگی می کنم.
اما فکر نکنم توی سری Call Of Duty داستان زیاد مهم باشه. تاکید روی Game Play و لذت بردن از نبردهاست.
...
منظورم از داستان بازی گپ و گفت هاییه که با هم میکنن و استراتژی که واسه هر مرحله میچینن بود.
البته منظورم از کماندویی یه چیز دیگه بود. هیتمن و اسپلینترسل و ... شما یه نفر هستی و تقریباً بدون استراتژی خاصی باید همه چی رو داغون کنی البته من هیتمن رو اکشن هم حساب نمیکنم چه برسه به کماندویی. یا مثلاً ولفنشتاین که اصلاً از سبکش خوشم نمیاد... یه دفعه 50 نفر جلوت ظاهر میشنکارایی کماندویی و ساکت رو واقعا دوست دارم اما به نظرم بهتره Call Of Duty توی سبک خودش یعنی نبردهای شلوغ و هیجانی بمونه.
آخه بازی های عالی توی سبک کماندویی و مخفی کاری زیاد داریم. نمونه اش هیتمن و متال گر و اسپلینتر سل.
میگفتم... منظورم از کماندویی , کارای تک نفری نیست... مثلاً 6 – 7 نفر SAS و ... با هم دیگه میرید یه عملیات و انجام میدید و CallofDuty4 فقط این سبک رو داره(و شاید هم بشه گفت 1.4 هم همینطور) و من واسه همین عاشق سبکش هستم... و صحبتهایی که تو بیسیم باهات میکنن کاملاً جو واقعی آدمو میگیره! و من بیشتر از همینش خوشم میاد... از کارای تک نفری زیاد خوشم نمیاد...
در کل هیچ بازی ای مثل CallofDuty تو عمرم ندیدم هر چند شاید بشه گفت Airborne و ... هم یه چیز تو مایه های CallofDuty هستن.
سلام
خوب الان بازی Crysis رو تموم کردم و این بازی رو نصب کردم
امیدوارم از این بازی لذت کافی را ببرم
این بازی کلا چند ساعت وقت میخواد تا تموم بشه؟
ممنون
بستگی به سرعتت بین 5 تا 6.5 ساعت متغییره.
بابا ایول توی 5 ساعت تموم میکنی ؟
حتی توی حالن پرفشنال![]()
من وقتی که شروع کردم به بازی کردن ، چون استرس کنکور رو داشتم وقت زیاد گرفت !
حدود 9 ساعت از وقتم رو گرفت![]()
من از ساعت 12 شب شروع کردم 8 صبح تموم شد البته چندتا دلیل داشت یکی این که تو خواب بیداری بودم یکی هم اینکه تو مرحله ای که یکی زخمی میشه باید حملش کنی دو ساعت دور خودم چرخیدم!
سلام
من تو یکی از مراحل گیر کردم
همون مرحله ای که با هلیکوپتر هستیم بعد میایم روی زمین بعد 2 دقیقه کمتر وقت میده که نمیدونم چکار کنیم
عکس رو ببینید خودتون میفهمید
اینجا باید چکار کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از شما
![]()
حامد جان اونجا باید Shift رو داشته باشی تا سریع بدوه تا به هلی کوپتر منفجر شده برسی کنار هلی کوپتر یه زنه افتاده باید F رو بزنی تا زنه رو بزاره روی کولش وقتی روی کولش گذاشت حالا باید چیکار کنی ؟ فــــــــــرار ( خیلی سریع برو همونجایی که پیاده شدی ... یعنی برگرد عقب )
موفق باشی
محمد...
سلام
ممنون سم جان ردش کردم
ولی یکم گیجم کردیاآخه گفتی کنار هلیکوپتره منفجر شده افتاده من هی میگشتم پیداش نمیکردم تا اینکه دیدم تو هلیکوپتر نشسته
به هر حال ممنون
مخلصم
![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)