تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 616 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

من همین فردا میگیرم میفرستم.
    پس خیالم راحت باشه؟
    یکی می گفت مدارکو که بفرستی یه کارت سبز میاد برات بعد اگه دانشگاه قبول شم میرم سازمان می دم مهر کنه بعد می تونم برم دانشگاه.درسته؟
    درسته حدودا دوهفته بعد از فرستادن دفترچه یه برگه میاد که توش تاریخ اعزام و این چیزا رو نوشته ... البته اون قسمت قرمز رو دقیقا نمیدونم ولی بابت ثبت نام تو دانشگاه مشکلی پیش نمیاد و معافیت تحصیلی صادر میکنن

غیبت نمی خورم مطمئن باشم؟

چند روزه این اعصابمو ریخته به هم :41
    نه خیالت تخت

موفق باشی

2. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان کم کاری و پرکاری تیروئید حکمش چیه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه shk021051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا اگه اینطوره معاف از رزم که بدرد نمی خوره من حاضرم 1000 تا سختی بکشم اما wc تمیز نکنم

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

آقا اگه اینطوره معاف از رزم که بدرد نمی خوره من حاضرم 1000 تا سختی بکشم اما wc تمیز نکنم
    اینطوریام نیست،اگه یه هنری چیزی داشته باشی میتونی کار دفتری بگیری.

6. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام بچه ها یکی یه کمکی به ما بکنه من کف هر دو پا خیلی صافه یه چیزی در حد led حالا خواستم ببینم من می تونم معافی بگیرم یا نه؟
    فکر کنم معاف از رزم بهت می دن

قبلا که معاف بود

فقط آموزشی اینطوره ولی بعد از تقسیم شدن می تونی کارای دفتری و پشت میزی بگیری ( بستگی به هوش خودت داره )

8. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام این قانون 3 برادر لغو شده دیگه نه؟ فقط 4 برادر مونده؟
    حذف کامل که نه ... !! شاید به خاطر بودجه تصویب کنن!!
    دوستان سه برادری به گوش باشن که فراخوان اونها شروع شده..

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

یک خبر خوب برای دو برادری ها:
    بر این اساس مواد ۴ ، ۲۱ ، ۳۶ ، ۳۷ ، ۳۸ ، ۴۴، ۴۵ ، ۵۸ ، ۸۱، ۸۴ به تصویب نمایندگان رسید و بندهای شش و هشت ماده ۵۱ نیز حذف شد.
    در این جلسه همچنین نماینده دولت با اعلام نظر دولت مبنی بر تامین بار مالی موارد مطروحه در این طرح که مرتبط با اصل ۷۵، برای تصویب در امور جوانان را به اطلاع نمایندگان رساند که بر این اساس کمیسیون، پیشنهاد خود مبنی بر حذف برخی موادی که توسط شورای نگهبان به دلیل عدم تامین بار مالی مورد ایراد قرار گرفته بود را پس گرفت.
    در این جلسه دهقان عضو هیات رییسه مجلس در تذکری اظهار کرد: با توجه به قبول بار مالی توسط دولت به صورت شفاهی ما باید بر مصوبه قبلی خود اصرار کنیم و مجددا در مورد این مواد رای‌گیری کنیم که لاریجانی تذکر وی را وارد ندانست و گفت چون کمیسیون پیشنهاد خود را پس گرفته است پس نیازی به رای‌گیری نیست.
    پس از پایان بررسی این طرح، لاریجانی از دولت خواست تا با شورای نگهبان در مورد تامین بار مالی مذاکرات لازم را انجام دهد تا در این خصوص مشکلی بروز نکند.

16/12/88

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام بچه ها یکی یه کمکی به ما بکنه من کف هر دو پا خیلی صافه یه چیزی در حد led حالا خواستم ببینم من می تونم معافی بگیرم یا نه؟
    بله همون طوری که دوستان اشاره کردند معاف از رزم میشوید.

---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------

این هم خدمت آقا سپهر گل:

بيماريهاي غده تيروئيد
    الف) گواتر توكسيك معاف دائم.
    ب) هيپرتيروئيدي و هيپوتيروئيدي معاف دائم.
    ج) گواترهاي حجيم معاف دائم.
    د) ندولهاي گرم و سرد معاف دائم.
    ه) تيروئيديتهاي حاد شش ماه معاف موقت.
    و) گواتر عمل شده خدمات غیر رزمي

12. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من متولد 5/1/1370 هستم فارغ التحصيل دوره پيش دانشگاهي سال 88 هستم و امسال مي خواهم در كنكور شركت كنم آيا مشكل نظام وظيفه ندارم و كي براي برگه اعزام به خدمت دريافت نمايم

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یک خبر خوب برای دو برادری ها:
    بر این اساس مواد ۴ ، ۲۱ ، ۳۶ ، ۳۷ ، ۳۸ ، ۴۴، ۴۵ ، ۵۸ ، ۸۱، ۸۴ به تصویب نمایندگان رسید و بندهای شش و هشت ماده ۵۱ نیز حذف شد.
    در این جلسه همچنین نماینده دولت با اعلام نظر دولت مبنی بر تامین بار مالی موارد مطروحه در این طرح که مرتبط با اصل ۷۵، برای تصویب در امور جوانان را به اطلاع نمایندگان رساند که بر این اساس کمیسیون، پیشنهاد خود مبنی بر حذف برخی موادی که توسط شورای نگهبان به دلیل عدم تامین بار مالی مورد ایراد قرار گرفته بود را پس گرفت.
    در این جلسه دهقان عضو هیات رییسه مجلس در تذکری اظهار کرد: با توجه به قبول بار مالی توسط دولت به صورت شفاهی ما باید بر مصوبه قبلی خود اصرار کنیم و مجددا در مورد این مواد رای‌گیری کنیم که لاریجانی تذکر وی را وارد ندانست و گفت چون کمیسیون پیشنهاد خود را پس گرفته است پس نیازی به رای‌گیری نیست.
    پس از پایان بررسی این طرح، لاریجانی از دولت خواست تا با شورای نگهبان در مورد تامین بار مالی مذاکرات لازم را انجام دهد تا در این خصوص مشکلی بروز نکند.

16/12/88
    کدوم خبر خوب؟امروز روزنامه ی اطلاعات رو میخوندم که تو صفحه اولش تیتر زده:"مجلس معافیت برادر سوم از سربازی را حذف کرد"تازه تو خود خبر هم دقیقا گفته بود بند 9 ماده 44 که مریوط به همین مورد بود و قبلا توسط شورای نگهبان رد شده بود حذف شده.به علاوه طرح کاهش دوره ی خدمت و وابستگی اون به مدرک تحصیلی هم حذف شده و طول مدت خدمت برای همه به طور یکسان 24 ماه شده.حالا بفرمایید کجای این اخبار خوب بوده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •