رو a تست بگیر ببین وضعیت چطوره
رو a تست بگیر ببین وضعیت چطوره
کافو شما نوری هس مگه؟
چون 20 مگابیت زده
کلا وضعیت پینگ، پکت لاس، حجم خوری یا نخوریش! و همه چیشو بهمون بگو
البته snr شما وحشتناک خوبه... برا من افتضاحه نمیشه مقایسه کرد
وقتی وصل شد A بود و آپلود رو 1 مگابیت، تست کردم، بعدش گفتم بذاره آپلود 2 مگ که اتوماتیک میره رو M و پینگ با اختلاف کم بهتره تو Annex M... و اینکه A به دردم نمیخوره وقتی هم پینگ بالاتری داره و هم 1 مگ آپلود کمتر...
چک نکردم ببینم کافو نوریه یا نه... اطلاع ندارم
پکت لاس که کلا نداره، پینگشم بهتره از آسیاتک، نکته جالب اینکه آسیاتک روی 8 مگ snr ام 22-24 بود، (حالت فست annex a) ولی الان شاتل اولش که وصل شد روی 30 بود رو 9352 یا 9353 snr ام(چنل مود interleaved)، وقتی Annex m و فست واسم آن کرد از 30 اومد رو 26، رو ریت 9311 که بازم از اسیاتک بالاتره. مصرف حجم هم باید بگذره تا نظر بدم.
فعلا که خیلی راضی ام و بهتره از آسیاتک، باید مدتی بگذره ببینم چی میشه. فقط حیف که مثل آسیاتک نمیشه تو هر ریتی که بخوای تنظیم کنه، من الان 9311 snr ام 26 هست، به راحتی سرعتای بالاتر هم ساپورت میکنه ولی شاتل یا 9311 میذاره یا 17404، اونم که فک کنم snr بیاد زیر 10 و crc بندازه.
به به مبارکه
یادش بخیر یه زمانی خط من ماکزیمم رو زده بود 22 نمیدونم چی شد الان هشت مگ رو هم به زور جواب میده
شما که خطتون کشش داره چرا شونزده نمیگیرید؟ من دارم خفه میشم با هشت مگ![]()
همه ایرادها متاسفانه یا خوشبختانه در شرکت شاتل ربطی به شرکت شاتل نداره!! از منطقه مخابراتی گرفته تا چراغ قرمز چهار راه نزدیک خونه! و صد البته همیشه سر خط!!!
صبر عظیمی نیاز دارین اگه خدمات شاتل رو برای استیبل بودن و پینگ مناسب و ... انتخاب کردین.
خدماتش خوب بود تا وقتی که شروع کرد به نقره ایی و برنزی و ..... تفکیک کردن در واقع پول در اوردن بیشتر با کیفیت کمتر. من که فعلا کوچ کردم روی اپراتورها ببینیم بعد از دعوای فرکانسی اقایون اصلا adsl میمونه درست و حسابی تو ایران که اشتراک بگیریم!
ممنونم، سرعت بالا نیازی ندارم، همین کارمو راه میندازه، من بیشتر گیم میزنم، دانلود هم یکم بیشتر وایمیسم، عیبی ندارهالبته فک کنم 16 مگ بگیرم SNR خیلی افت کنه و احتمالا بیاد زیر 10، واسه همین نمیگیرم.
بله احتمالا بیاد دور بر ده البته یکم بیشتر چون به نظر خطتون با کیفیت میاد. من که ماهی سیصد گیگ دانلود داشتم نمیدونم الان چه کار کنم با این خط
خط شما پروفایل گیم 16مگ رو راحت میکشه
سلام
یه مشکلی هست چند وقتی رو شاتل برام پیش اومده که وقتی به شاتل وصل میشم رو گوشی میزنه نو اینترنت اکسس یا توی ویندوز علامت تعجب میاد. مشکل از کجاست ؟ اذیت میکنه این موضوع
تو تنظیمات مودم DNS های زیر رو ست کنید مشکل حل میشه
8.8.8.8
1.1.1.1
یا هم اینطوری
85.15.1.14 این برای خود شاتل هست
1.1.1.1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)