تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1359 از 1547 اولاول ... 359859125913091349135513561357135813591360136113621363136914091459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,581 به 13,590 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

رو a تست بگیر ببین وضعیت چطوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2019

پيش فرض

خب دوستان امروز صبح ساعت 8 نت من وصل شد، اینم وضعیت خط (Annex M)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط وقتی ریست میکنم ریت آپلود یه بار میشه 2075، یه بار میشه 2055... نمیدونم به خاطر چیه ولی به هر حال روی 2 مگ میمونه و عالیه. پینگم هم تو گیم تست نکردم هنوز، ولی 5ms تو آیپی هایی که قبلا با آسیاتک گرفته بودم، شاتل کمتر میده.
    کافو شما نوری هس مگه؟
    چون 20 مگابیت زده

کلا وضعیت پینگ، پکت لاس، حجم خوری یا نخوریش! و همه چیشو بهمون بگو
    البته snr شما وحشتناک خوبه... برا من افتضاحه نمیشه مقایسه کرد

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

رو a تست بگیر ببین وضعیت چطوره

وقتی وصل شد A بود و آپلود رو 1 مگابیت، تست کردم، بعدش گفتم بذاره آپلود 2 مگ که اتوماتیک میره رو M و پینگ با اختلاف کم بهتره تو Annex M... و اینکه A به دردم نمیخوره وقتی هم پینگ بالاتری داره و هم 1 مگ آپلود کمتر...

کافو شما نوری هس مگه؟
    چون 20 مگابیت زده

کلا وضعیت پینگ، پکت لاس، حجم خوری یا نخوریش! و همه چیشو بهمون بگو
    البته snr شما وحشتناک خوبه... برا من افتضاحه نمیشه مقایسه کرد
    چک نکردم ببینم کافو نوریه یا نه... اطلاع ندارم

پکت لاس که کلا نداره، پینگشم بهتره از آسیاتک، نکته جالب اینکه آسیاتک روی 8 مگ snr ام 22-24 بود، (حالت فست annex a) ولی الان شاتل اولش که وصل شد روی 30 بود رو 9352 یا 9353 snr ام(چنل مود interleaved)، وقتی Annex m و فست واسم آن کرد از 30 اومد رو 26، رو ریت 9311 که بازم از اسیاتک بالاتره. مصرف حجم هم باید بگذره تا نظر بدم.

فعلا که خیلی راضی ام و بهتره از آسیاتک، باید مدتی بگذره ببینم چی میشه. فقط حیف که مثل آسیاتک نمیشه تو هر ریتی که بخوای تنظیم کنه، من الان 9311 snr ام 26 هست، به راحتی سرعتای بالاتر هم ساپورت میکنه ولی شاتل یا 9311 میذاره یا 17404، اونم که فک کنم snr بیاد زیر 10 و crc بندازه.

داره خودمونی میشه Black Boy67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

خب دوستان امروز صبح ساعت 8 نت من وصل شد، اینم وضعیت خط (Annex M)

فقط وقتی ریست میکنم ریت آپلود یه بار میشه 2075، یه بار میشه 2055... نمیدونم به خاطر چیه ولی به هر حال روی 2 مگ میمونه و عالیه. پینگم هم تو گیم تست نکردم هنوز، ولی 5ms تو آیپی هایی که قبلا با آسیاتک گرفته بودم، شاتل کمتر میده.
    به به مبارکه
    یادش بخیر یه زمانی خط من ماکزیمم رو زده بود 22 نمیدونم چی شد الان هشت مگ رو هم به زور جواب میده
    شما که خطتون کشش داره چرا شونزده نمیگیرید؟ من دارم خفه میشم با هشت مگ

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان چرا شاتل اینجوریه ، من بهشون میگم وضعیت خطم مناسب نیست کمتر کنین پهنای باندمو شاید بهتر بشه به هیچجوره کم نمیکنند همش میگن ایراد ممکنه از سر خط باشه در صورتی که هیچ ایرادی از سر خ نیست روی این خط های وب داشتم SNR 15 19 بود
    اما اینا درسته بالاست ولی اینجوریه ( همش هر یک ساعت دو ساعت قطع و وصلی روی خط هست )

همه ایرادها متاسفانه یا خوشبختانه در شرکت شاتل ربطی به شرکت شاتل نداره!! از منطقه مخابراتی گرفته تا چراغ قرمز چهار راه نزدیک خونه! و صد البته همیشه سر خط!!!

صبر عظیمی نیاز دارین اگه خدمات شاتل رو برای استیبل بودن و پینگ مناسب و ... انتخاب کردین.

خدماتش خوب بود تا وقتی که شروع کرد به نقره ایی و برنزی و ..... تفکیک کردن در واقع پول در اوردن بیشتر با کیفیت کمتر. من که فعلا کوچ کردم روی اپراتورها ببینیم بعد از دعوای فرکانسی اقایون اصلا adsl میمونه درست و حسابی تو ایران که اشتراک بگیریم!

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

به به مبارکه
    یادش بخیر یه زمانی خط من ماکزیمم رو زده بود 22 نمیدونم چی شد الان هشت مگ رو هم به زور جواب میده
    شما که خطتون کشش داره چرا شونزده نمیگیرید؟ من دارم خفه میشم با هشت مگ

ممنونم، سرعت بالا نیازی ندارم، همین کارمو راه میندازه، من بیشتر گیم میزنم، دانلود هم یکم بیشتر وایمیسم، عیبی نداره البته فک کنم 16 مگ بگیرم SNR خیلی افت کنه و احتمالا بیاد زیر 10، واسه همین نمیگیرم.

تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

ممنونم، سرعت بالا نیازی ندارم، همین کارمو راه میندازه، من بیشتر گیم میزنم، دانلود هم یکم بیشتر وایمیسم، عیبی نداره البته فک کنم 16 مگ بگیرم SNR خیلی افت کنه و احتمالا بیاد زیر 10، واسه همین نمیگیرم.
    بله احتمالا بیاد دور بر ده البته یکم بیشتر چون به نظر خطتون با کیفیت میاد. من که ماهی سیصد گیگ دانلود داشتم نمیدونم الان چه کار کنم با این خط

8. این کاربر از Black Boy67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خط شما پروفایل گیم 16مگ رو راحت میکشه

10. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

یه مشکلی هست چند وقتی رو شاتل برام پیش اومده که وقتی به شاتل وصل میشم رو گوشی میزنه نو اینترنت اکسس یا توی ویندوز علامت تعجب میاد. مشکل از کجاست ؟ اذیت میکنه این موضوع

تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

سلام

یه مشکلی هست چند وقتی رو شاتل برام پیش اومده که وقتی به شاتل وصل میشم رو گوشی میزنه نو اینترنت اکسس یا توی ویندوز علامت تعجب میاد. مشکل از کجاست ؟ اذیت میکنه این موضوع
    تو تنظیمات مودم DNS های زیر رو ست کنید مشکل حل میشه

8.8.8.8
    1.1.1.1

یا هم اینطوری

85.15.1.14 این برای خود شاتل هست
    1.1.1.1

13. این کاربر از Black Boy67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •