این چه وضعشه اقا شبانه سرعت دانلود 120
سرویس 2مگ 5 گیگ همون 1 مگ میخریدم سنگین تر بود الکی 5تومن بیشتر دادم![]()
این چه وضعشه اقا شبانه سرعت دانلود 120
سرویس 2مگ 5 گیگ همون 1 مگ میخریدم سنگین تر بود الکی 5تومن بیشتر دادم![]()
خوب شاید برات روی یک مگ بستن
زنگ بزن بگو دان استریم رو روی 2 مگ بذارن
سلام دوستان
کسایی که از مخابرات استان خوزستان نمایندگی اکسین اینترنت دارند. اگر با شرکت تماس بگیرید به شما گفته میشه که آنلاین پرداخت نکنید و به صورت کارت به کارت پرداخت کنید. و میگن که اگر کارت به کارت کنید سیستم شما رو شارژ نمی کند و پول شما به فنا میره.
اما حقیقت چیست ؟؟
در واقع این حرف که شما نمی تونید آنلاین پرداخت کنید کاملا دروغ محض بوده و فقط این شرکت برای اینکه پول رو به طور مستقیم دریافت کند این دروغ رو به کل مشترکین میگه فقط و فقط برای اینکه پول تو حساب مخابرات یه مدت نخوابه.
نمونه هایی از کلک های این شرکت :
اگه دقت کرده باشید این شرکت تا ماه پیش قبل از اینکه من گزارش تخلف این شرکت رو به اطلاع سازمان بازرسی کل کشور برسونم. اینترنت رو با 16٪ افزایش قیمت نسبت به تعرفه 8٪ مصوب توسط سازمان تنظیم مقررات به فروش میرساند به طور مثال:
اینترنت 2 مگابیت نا محدود رو نمایندگی ضحی کیش به قیمت 77.700 تومان و اکسین به قیمت 84.000 تومان به فروش میرساند.
حالا شما مدت دو سال رو در نظر بگیرید که این شرکت چه پولی از جیب مردم به طور کاملا غیر قانونی برداشت کرده. اگر تعداد یوزرها رو با 8٪ اضافه در نظر بگیرید مبلغ کاملا هنگفتی میشه. که کاملا دزدی در روز روشن هست. اما این پول به جیب مشترکین برگشت داده نشد.
سایت مخابرات جهت پرداخت آنلاین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
بعد از یک ماه سرویس 10 تونستم بگیرم !!!!
حالا زنگ زدم پشتیبانی میگم پهنای باندمو بزار روی 10 مگ ، میگه سیستم خرابه دو روز دیگه تماس بگیر !!!!
این سیستمه خراب شده نمیخواد درست شه؟؟؟ یعنی چی اینا همش میگم خرابه !؟؟؟؟
ضحی کیش هستم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دقیقآ واسه همینطور هستش امروز حضوری رفتم خیابان پهلوان. گفتن نرم افزار رو دارن آپدیت میکنند. 1 یا2 روزی زمان میبره.
ولی توی سیترا واسم زدن 10مگ. دان استریم روی سرعت قبلی هستش. فعلآ که با 400 دانلود میکنم.تا دان استریم رو تغییر بدن.
کسی سرویس khz-10240-withfree داره الان؟
-------------------------night
مال من که دان استریم روی 2 مگ هست [emoji3] .
فردا هم زنگ میزنیم ببینیم چی میشه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
جالبه !
نمایندگی که صبح رفتم معلوم نیست چی سر سیترام آوده که امروز 10 مگ گرفتم میبینم توی سیترا 10 مگ اضافه نشده! قسمت سرویس من هم نوشته 128 5گیگ و تاریخش هم 4/2/92 تا 11/2/92 زدهو سرویس رو نوشته منقضی ! ولی اعتبارش اعتبار 10 مگ رو زده. توی قسمت خرید ترافیک هم که اسم سرویست نوشته وقتی بازش میکنم یکیش نوشته 2048 8گیگ و یکیشم نوشته 10مگ 8 گیگ !!!!
. توی گذارش مصرف و اتصالات ولی همه چی عادیه. معلوم نیست چه بلایی سر اکانت سیترا اورده.
توی IBS که همه چیز بهش مربوط میشه و قسمت اصلی هست همه چیز عادیه و همون موقع 10مگ رو که تمدید کردم با سیترا به IBS هم اضافه شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)