تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1359 از 1805 اولاول ... 359859125913091349135513561357135813591360136113621363136914091459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,581 به 13,590 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

واسه منم همین طوری شد پریروز، پول کم شد ازم ولی حسابم شارژ نشد ، زنگ زدم میگه اگه تا 72 ساعت برنگشت پولت، رسید بانکو ببر فلان جا تا ببینن چی میشه :| پولم هنوز برنگشته، منم که وقت نمیکنم پاشم برم اونجا
    جالبه مثل اینکه مشکل سراسری بانک ها بوده آخه منم یک شارژ 10 تومنی ایزانسل خریدم از حسابم کم شد ولی سیم کارتم شارژ نشد

در آغاز فعالیت Carles Puyol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

درود
    من یه هفتست که طرح کمپین تابستان دو مگ دارم. قبل این طرح بعثت خدا بیامرز بود که اوایل خیلی خیلی عالی بود روزگاری که هیچ وقت فراموش نخواهد شد ...

سرعت دانلود شب و روز با هم فرقی نمیکنه(260 کیلوبایت بر ثانیه). تا حالا قعطی هم نداشته.

ثبت نامش هم به صورت پیش پرداخت و قسطی هست که در پیش پرداخت شما مبلغ مورد نظرو "181440 تومان برای دو مگ ماهی سه گیگ" به حساب آقایی واری می کنید زنگ میزنید 2020 سه سوت فعال می کنند ...

فقط یه اشتباهی که من کردم این بود که گفتم مودمو میخوام درصورتی که اگه مودمو نمیخواستم ماهی دو گیگ ترافیک می دادند که به عبارتی میشه : 57600 تومان
    10 هزارتومان هم موقع تحویل مودم ازت میگیرند (البته من هنوز مودمو نگرفتم) که با قبلی میشه 67600 تومان

حالا اگه مودمی بدند که با این مبلغ برابری کنه و یا بیشتر از اون باشه خوبه وگرنه ضرر کردیم ... به هر حال یه مو از خرس کندن هم غنیمته ...

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

درود
    من یه هفتست که طرح کمپین تابستان دو مگ دارم. قبل این طرح بعثت خدا بیامرز بود که اوایل خیلی خیلی عالی بود روزگاری که هیچ وقت فراموش نخواهد شد ...

سرعت دانلود شب و روز با هم فرقی نمیکنه(260 کیلوبایت بر ثانیه). تا حالا قعطی هم نداشته.

ثبت نامش هم به صورت پیش پرداخت و قسطی هست که در پیش پرداخت شما مبلغ مورد نظرو "181440 تومان برای دو مگ ماهی سه گیگ" به حساب آقایی واری می کنید زنگ میزنید 2020 سه سوت فعال می کنند ...

فقط یه اشتباهی که من کردم این بود که گفتم مودمو میخوام درصورتی که اگه مودمو نمیخواستم ماهی دو گیگ ترافیک می دادند که به عبارتی میشه : 57600 تومان
    10 هزارتومان هم موقع تحویل مودم ازت میگیرند (البته من هنوز مودمو نگرفتم) که با قبلی میشه 67600 تومان

حالا اگه مودمی بدند که با این مبلغ برابری کنه و یا بیشتر از اون باشه خوبه وگرنه ضرر کردیم ... به هر حال یه مو از خرس کندن هم غنیمته ...
    چجوریه قسطی؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چجوریه قسطی؟
    سلام
    منظورشون postpaid هست که روی قبض میاد.

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان باتوجه به تموم شدن تابستون ایا مهلت ثبت نام طرح تابستانه هم تموم میشه یا نه؟

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

دوستان باتوجه به تموم شدن تابستون ایا مهلت ثبت نام طرح تابستانه هم تموم میشه یا نه؟
    خـــیر .
    این طرح ها تا زمان عــهد خواهد بود .
    -----------
    امــروز دارم میرم مخابرات ببینم چه خبره اونجا

7. 3 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

لیست تعرفه ها رو ممنون میشم کسی بگه مخصوصا شبانه داشته باشه

در آغاز فعالیت Carles Puyol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

چجوریه قسطی؟؟؟؟؟؟؟؟
    همانطور که مهرداد عزیز فرمودند هزینه ی ماهانه اش روی قبض تلفن میاد.
    امروز یه خانومی زنگ زد گفت مودمو میخوام براتون بفرستیم. هنوز که نفرستاده. با کارشناس 15 هزارتومان و بدون کارشناس 5 هزار تومان. دفترشونم چهارراه دکترا بود که خودت میتونستی بری بگیری ...

از مدت زمان تمدید طرح اطلاعی ندارم ولی اگه طرفدار زیاد داشته باشه امکانش هست اسمشو عوض کنند و گرون ترش کنند ...
    همون طرح بعثت خدابیامرز رو ما گرفتیم با 35 هزار تومان (15 گیگ ترافیک و 3 ماهه) سرعت دانلودشم عالی بود (350 کیلوبایت بر ثانیه و این اواخر 100 کیلوبایت بر ثانیه) ...
    قیمت و لیست تعرفه ها رو هم از اینجا بگیرید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 3 کاربر از Carles Puyol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

درود

دوست عزیز پینگت چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خبر جدید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •