جالبه مثل اینکه مشکل سراسری بانک ها بوده آخه منم یک شارژ 10 تومنی ایزانسل خریدم از حسابم کم شد ولی سیم کارتم شارژ نشد
جالبه مثل اینکه مشکل سراسری بانک ها بوده آخه منم یک شارژ 10 تومنی ایزانسل خریدم از حسابم کم شد ولی سیم کارتم شارژ نشد
درود
من یه هفتست که طرح کمپین تابستان دو مگ دارم. قبل این طرح بعثت خدا بیامرز بود که اوایل خیلی خیلی عالی بود روزگاری که هیچ وقت فراموش نخواهد شد ...
سرعت دانلود شب و روز با هم فرقی نمیکنه(260 کیلوبایت بر ثانیه). تا حالا قعطی هم نداشته.
ثبت نامش هم به صورت پیش پرداخت و قسطی هست که در پیش پرداخت شما مبلغ مورد نظرو "181440 تومان برای دو مگ ماهی سه گیگ" به حساب آقایی واری می کنید زنگ میزنید 2020 سه سوت فعال می کنند ...
فقط یه اشتباهی که من کردم این بود که گفتم مودمو میخوام درصورتی که اگه مودمو نمیخواستم ماهی دو گیگ ترافیک می دادند که به عبارتی میشه : 57600 تومان
10 هزارتومان هم موقع تحویل مودم ازت میگیرند (البته من هنوز مودمو نگرفتم) که با قبلی میشه 67600 تومان
حالا اگه مودمی بدند که با این مبلغ برابری کنه و یا بیشتر از اون باشه خوبه وگرنه ضرر کردیم ... به هر حال یه مو از خرس کندن هم غنیمته ...
چجوریه قسطی؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامچجوریه قسطی؟
منظورشون postpaid هست که روی قبض میاد.
دوستان باتوجه به تموم شدن تابستون ایا مهلت ثبت نام طرح تابستانه هم تموم میشه یا نه؟
خـــیر .
این طرح ها تا زمان عــهد خواهد بود .
-----------
امــروز دارم میرم مخابرات ببینم چه خبره اونجا
لیست تعرفه ها رو ممنون میشم کسی بگه مخصوصا شبانه داشته باشه
همانطور که مهرداد عزیز فرمودند هزینه ی ماهانه اش روی قبض تلفن میاد.
امروز یه خانومی زنگ زد گفت مودمو میخوام براتون بفرستیم. هنوز که نفرستاده. با کارشناس 15 هزارتومان و بدون کارشناس 5 هزار تومان. دفترشونم چهارراه دکترا بود که خودت میتونستی بری بگیری ...
از مدت زمان تمدید طرح اطلاعی ندارم ولی اگه طرفدار زیاد داشته باشه امکانش هست اسمشو عوض کنند و گرون ترش کنند ...
همون طرح بعثت خدابیامرز رو ما گرفتیم با 35 هزار تومان (15 گیگ ترافیک و 3 ماهه) سرعت دانلودشم عالی بود (350 کیلوبایت بر ثانیه و این اواخر 100 کیلوبایت بر ثانیه) ...
قیمت و لیست تعرفه ها رو هم از اینجا بگیرید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز پینگت چنده؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)