منم سنواتم تموم شد دارم میرم خدمت...
میتونید واسه کارشناسی هم اقدام کنید
منم سنواتم تموم شد دارم میرم خدمت...
میتونید واسه کارشناسی هم اقدام کنید
مرسی که جواب دادی. ولی جوابتون مثل این میمونه که یکی شناسنامه شو گم کرده باشه و بهش بگیم از کپی شناسنامه ت استفاده کن. من بیشتر میخواستم از کسانی که سربازی رفتند این سوال رو بپرسم که آیا این برگ سبز رو بعدا باید به جایی تحویل بدیم یا خیر صرفا برای اطلاع رسانی بوده و ارزش دیگه ای نداره؟ ممنون.
بله عزیز باید تحویل بدین روز اعزام
دومستمون هم جواب به سوال شما رو دادن که پرسیده بودین اگر گم بشه چی میشه؟؟؟که جوابشون هم درست بود
سلام دوستان
من سال 86 با لیسانس فارغ التحصیل شدم و دنبال خدمت نرفتم تا اینکه چند ماه پیش خودم رفتم دنبالش و مدارکمو ارسال کردم.
اعزامم برای اول دی بود برای مشکین شهر. 6 ماه هم اضافه خدمت خورده بودم.
منتها چون متاهل هستم و تو اون فرصت نمی تونستم برم الان یه برگه قرمز اومده که این بار حتما باید بری والا دستگیر میشی و ...
با توجه به اینکه متاهل هستم و خانمم هم مریضه من در طول خدمت نمی تونم چند روز پشت سر هم خونه نباشم. از طرفی میگن بستگی به یگانت داره و ممکنه تو یگانی بیفتی که چند روز اصلا نتونی خونه بری. میگن سعیتو بکن که بیفتی ارتش که همه فقط تا ظهرها هستند و بعد از ظهر آزادند.
بنظرتون این حرف درسته؟ اگه درسته چطور میتونه خدمتمو بندازم ارتش؟
بنظرتون با مشکلاتی که دارم من چکار می تونم بکنم؟
یجوری معافیت پزشکی جور کن.
راس میگه مثلا یه پادگان مثه ما , از الان تا شنبه
اها راستی یه چی یادم رفت ( نبوددد 4 تا خاموشی یا به عبارتی دیگه 4 عدد انکارده تخت ؟![]()
Last edited by Bensonw3x; 28-01-2013 at 17:57.
برادرا من جواب تمدیدم اومد...کدم همونی افتاد که قبلا مشخص شده بود.............الا ن شرایطی پیش اومده که فاز سرباز معلمی گرفتم..دوستان اطلاعاتی دارن لطفا بگن ممنون میشم...
راستی میگن اعزام سرباز معلمی که آموزش پرورشه واسه 1/4/92 حتما سپاهه راسته.......؟ یعنی منی که کد نیروی دریایی واسه 1/12/91 ارتش خوردم اگه سرباز معلمیم اوکی شه..1/4/92 میرم آموزشی سپاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی دوباره کد میخورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برگ ه سبز دوباره.........؟
برسید به داد من با اینهمه علامت سوال پیش راهم............................![]()
دوستان میگن اسلحه خیلی سنگینه و بعضی وقتا نمیشه وزنشو تحمل کرد
حالا میخواستم ببینم رژه همراه با اسلحه است دیگه؟ یه دستی باید گرفتش؟
کلا یه توضیحاتی در این باره بدید ممنون میشم![]()
ژ3 خیلی سنگینه. کلاش سبکتر. بله رژه دوش فنگ تک دسته خیلی خیلی فشار میاره ولی دستفنگ 2 دته و راحت تره
دوستان رزه رفتن خیلی سخته ؟
ممکنه کسی در حین رزه رفتن حالش بد بشه!!!؟؟؟؟؟
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)