سلام
من با چیز پی ان مشکل دارم . بدجور سرعتش اومده پایین .
فی سبوک رو باز نمیکنه
برای همه اینجوریه ؟
سلام
من با چیز پی ان مشکل دارم . بدجور سرعتش اومده پایین .
فی سبوک رو باز نمیکنه
برای همه اینجوریه ؟
بله داداش ماله من از وقتی که ترکوندنش تا حالا همینطوریه خدا ازشون نگذره
tra کدومه دیگه؟تا اونجایی که من یادمه CRA بود!! حالا اصلا همون
گفتم که خواستید برید برای تست بگیرید ولی خیالت تخت چند نفری که گرفتن خیری نبردنالبته خودم چون زود گرفتم 40 گیگ دانلود کرده بودم بعدش محدود شدم ولی دوباره نرفتم بگیرم و pol رو ترجیح دادم
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
انگار کلا دوستان تو این تاپیک خیلی نیت های خالصی دارنفقط ما گناه کاریم...!
آقا سرعت من خیلی پایینه چه کار کنیم دوستان یک راه بدن
میتونی مثل ما بشون فوش بدی![]()
اخطار!
دیدن این ویدئو میتونه تو روحیه تون تاثیر بزاره و تا چند روز خواب و خوراک رو ازتون بگیره
اینم لینک مطلبشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حساب کنید تو یه ساعت چند گیگ میتونن دانلود کنن!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
جدا مسخرس سرعت خوبه اما پینگ افتضاح شده
با یاهو از 300 میپره رو 600 بعد میاد رو 500 بعد میره تو روح ..
واقعا میتونم بگم به حال همه ایرانی ها متاسفم که ما رو چی فرض کردن![]()
به بهونه بالا بردن سرعت و ارتقا پهنای باند ، نت رو قطع میکنن بعد امروز سرعت نه تنها افتضاح شده بلکه تمام راه های نفوذی رو به شدت محدود کردن ، پس میشه نتیجه گرفت که همه این حرف ها شعر بوده
تا دیروز سرعت شبانم از 100 پایین نمیومد امروز بیشتر از 30 نمیشه .سرویس هم 1 مگ هست.
این سوال ممکنه قبلا پاسخ داده شده باشه اما من تو فروم گشتم و جوابی پیدا نکردم.من کاربر خانگی هستم و میخوام 256 یا 512 بگیرم
آیا بدون نیاز به مدرک این سرویسا رو میدن؟ البته کارت دانشجویی هم بخوان دارم.دانلود شبانه این سرویسا چطوره؟ در ساعاتی مثل 2 تا 5 منظورمه چون 6 به بعد که قاعدتا بالا میره.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)