فکر نکنم مشنگ به تنهایی بتونه تمام شهر را بسازه خیلی زیاد زمان می بره با یک کارگر
باید مخ چند تا کار گر را بزنین![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
فکر نکنم مشنگ به تنهایی بتونه تمام شهر را بسازه خیلی زیاد زمان می بره با یک کارگر
باید مخ چند تا کار گر را بزنین![]()
از وقتي اومد توي كورش بن شده بود!! خيلي وقته بن شده!! از بچه هاي چانگ آن نبود!! اونجا چي كار مي كرده نمي دونم!!یک نفرم کوروشه که بن شده فکر کنم اومده بود آتاک بده زود بنش کردندیک تلگرام بدین به چینی ها بگین اگه به ما آتاک بدین بن می شین
![]()
===
دوازده تا انرژي حروم اين يارو كردم:
![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه عمه تو هم بازی می کنه ؟؟
===================
فروم سیلور دارند برنامه ریزی می کنند به فورت میدیل ها آتاک بدند آتاک داده بشه می یایین کمک ؟؟؟
این بار قراره 48 ساعت قبل هماهنگی بشه بعد من برم آتاک بدم
این مارکوسم انگار چینی بودنش حقیقت داره در جواب دوستان گفت بار اول نتونستیم ببریم آتاک دوم کار احمقانه ای می تونه باشه![]()
ببینم الان یکی بن بشه می تونه به داخل اکانتش بره و کاری بکنه و یا در بیابان با الاغش بچرخه ؟؟؟
سعيد احتمالا ايندفعه هم مثل قبل ميشه!! اينو انداختين بيرون هر جور شده خودت فوندر شو!! نزار يه نفر ديگه اي رييس بشه!!فروم سیلور دارند برنامه ریزی می کنند به فورت میدیل ها آتاک بدند آتاک داده بشه می یایین کمک ؟؟؟
این بار قراره 48 ساعت قبل هماهنگی بشه بعد من برم آتاک بدم
این مارکوسم انگار چینی بودنش حقیقت داره در جواب دوستان گفت بار اول نتونستیم ببریم آتاک دوم کار احمقانه ای می تونه باشه![]()
از بين ما چاقال تجربه اينو داره!! از اون بپرس!!ببینم الان یکی بن بشه می تونه به داخل اکانتش بره و کاری بکنه و یا در بیابان با الاغش بچرخه ؟؟؟
تنها کاری که میتونی بکنی اینه که منتظر شی تا کاراکترت تو اون ورد delete شهببینم الان یکی بن بشه می تونه به داخل اکانتش بره و کاری بکنه و یا در بیابان با الاغش بچرخه ؟؟؟(یعنی توی اون وردی که بن شدی رات نمیده )
پس کسایی که بن شدن چه طوری اینونتورشون را می ریزند به خرانه شهر ؟ یا نمی تونند
دوستان کسی میاد امشب بریم این gasp13 رو پس اوت کنیم؟دیگه داره حالمو بهم میزنه....
گزینه یا نمیتونند صحیح میباشدپس کسایی که بن شدن چه طوری اینونتورشون را می ریزند به خرانه شهر ؟ یا نمی تونند
اونایی که میبینی چیزی ندارن یا خودشون فروختن
یا بن شدن هر چی داشتن رو گرفتن ازشون (فقط در صورتی که بن مدت دار باشه آیتم ها پاک نمیشه)
من خارج از شهرم متاسفانه :(دوستان کسی میاد امشب بریم این gasp13 رو پس اوت کنیم؟دیگه داره حالمو بهم میزنه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)