بابا آدم این همه هم سریال میبینه
بیخیال جون داداش![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بابا آدم این همه هم سریال میبینه
بیخیال جون داداش![]()
حسین دیشب چقدر دانلود کردی ؟
از ایران فیلم اکانت گرفتی ؟ سرعت دانلود سرور هاشون چطور بود ؟ تک لینک چقدر سرعت میداد ؟ با 5 تا لینک سرعت کامل رو میداد ؟
سرور کلوب فیلم خوبه یا ایران فیلم ؟
پ . ن :حسین این عکسی از از میزان دانلود و ساعت دانلود و ... گذاشتی از طریق چه نرم افزاری هستش ؟خیلی جالبه . ممنون میشم معرفی کنی![]()
تقریبا 10 گیگ دانلود و آپلود
نه بابا اکانت ایران فیلم گرونه یکی از دوستانم محبی کرد و یه شب بهم قرض داد اکانتشو
سرعت تک لینک حداکثر 100 تا میشد ولی با 5 تا اره سرعت کامل رو میده
کلوب فیلم سرور هاشون بهتر تر تره
نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا ماشالله بروبچ چقد دانلود میکنن
هرشب 8 گیگ میانگین بزنین تو یه ماه میشه 240 گیگ تو یه سال میشه 3ترابایت چیکار میکنید آخه اینارو![]()
خوب آرشیو رو باید به روز کرد یا نه![]()
بابا پس ترکوندی![]()
انصافا ایران فیلم از لحاظ ارشیو واقعا کامل هستش . مخصوصا فیلم های دوبله فارسی که میذاره حرف نداره ! ارشیو سریال هاش هم کامله! خوب اگر با 5 تا لینک میشه حداکثر سرعت رو گرفت پس واقعا ارزش داره از این سایت اکانت بگیریم .
سین در مورد این نرم افزار کمی توضیح بدهالان این عکسی که گذاشتی رو از کدوم قسمتش میشه دراورد ؟
مثل خودم فیلم بازی ها
من که خودم هاردمو با فیلم پر کردم همش هم دانلود
قسمت Hourly Rates برنامه هست
برنامه خوبیه خیلی وقته استفاده میکنم ازش
اره فیلم های خوب که هیچ وقت از زیر دست من نمی تونه در برهولی تخصصی فعلا تو خط سریالم
الان حدود 10 تا سریال خوب تو صف دیده شدن دارم .
اخه میدونی دیدن فیلم و سریال با سربازی خیلی می چسبه !
از طرفی گیمر حرفه ای
هم هستم بازی های جدید هم دانلود می کنم . از طرفی موزیک های روز و نرم افزار های جدید هم رو دستی بهشون می برم
در کل اقا نت بازیم دیگه
![]()
حسین بیا اینو امتحان کن ببین نظرت در مورد سرور و سرعت با هنگام دانلود تک لینک و دانلود همین با 5 تا لینک چیه ؟
می خوام ببینی با 5 تا لینک میشه حداکثر سرعت رو باهاش گرفت یا نه ؟
این یه فایل تست از یه سرور یه سایت فیلم و دانلود هستش که گرفتم برای تست تا اگه خوب بود و حداکثر سرعت رو داد ازشون اکانت بگیرم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تست های خودم اینجور بود که با تک لینک بین 150 تا 170 متغییر سرعتش بود .
با 5 تا لینک حداکثر سرعت رو پر می کرد . 470 تا
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما بازم کار خودته تستش کن نتیجه رو به من بگو .![]()
منکه دیگه زیاد فیلم دانلود نمیکنم فقط مشهورا رو دان میکنم
منم تابستونو افتادم تو خط سریال 11 تا دانلود کردم یکی یکی دارم میبینم TWD رو هم قبلا نگا کردم جمعا 12 تا سریال
از سریالایی که دیدی اسم خوباشو بگو اگه دان نکردم اضافه کنم بعدا ببینیم
چند بار گیم دانلود کردم همیشه یه مشکلی داشتن واسه همین دیگه دان نمیکنم ما که مثل شما 500 تا سرعت نداریم فوقش 230 تا, میریم میخریم
موزیکو هم که دیگه نگو![]()
Last edited by TurkOglu1993; 10-08-2013 at 13:10.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)