امیری میگفت چون بامن دوسته اومده اونجا![]()
امیری میگفت چون بامن دوسته اومده اونجا![]()
تو اخبار خوندم قراره امروز فرهاد مجیدی و یدالله اکبری از اول تو بازی باشن
فرهاد که واقعا توانایی خودشو ثابت کرده.
خدا کنه اکبری هم یه خودی نشون بده![]()
من که زیاد موافق نیستم که فرهاد از اول بازی کنه!
فرهاد نشون داده به عنوان یار تعویضی موثرتر بازی میکنه!
====
اونی این را هم باید اضافه کرد که استقلال در اون 5 بازی 7 گل خورده!
باشگاه استقلال به دليل قيمت بالاي دو مهاجم تيم هاي پيام و ابومسلم احتمالا از جذب آنها صرف نظر خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، كادر فني استقلال براي خريد اولروم يا آرفي اشپيتي جهت تقويت خط حمله خود تاكيد دارند اما اين انتقال در شرايطي رخ مي دهد كه مسئولان باشگاه استقلال بتوانند با وضعيت مالي مناسب اين يكي از اين دو بازيكن را جذب كنند.
مسئولان ابومسلم براي در اختيار گذاشتن اولروم مبلغي حدود 200 ميليون تومان خواسته اند و باشگاه پيام هم براي آرفي اشپيتي حدود 300 ميليون خواسته است.
اين مبالغ باعث شده تا مسئولان استقلال براي مذاكره با اين بازيكنان ترديد داشته باشد. اگر در ادامه مذاكرات آنها بتوانند با قيمتي پايين تر با يكي از اين دو باشگاه به توافق برسند مذاكرات نهايي مي شود.
واقعا براناصر حجازی متاسفم
این آدم چطوری اسم خودشو گذاشته استقلالی .
مصاحبه اشو باورزش ومردم کیادیدند؟
امیر قلعه نویی:وظیفه بازیکنان استقلال سنگین تر از قبل شده است/ میرقربانی را ندیدم
سرمربی تیم فوتبال استقلال صدرنشین شدن این تیم در رقابتهای لیگ برتر را دلیل سنگین تر شدن وظیفه آبی پوشان دانست و گفت: آنها باید از این هفته به بعد بیشتر تلاش کنند تا بتوانند خواسته های هواداران را برآورده کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، امیرقلعه نویی که در حاشیه تمرین عصر امروز تیم فوتبال استقلال با خبرنگاران گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب به آخرین وضعیت تیمش قبل از دیدار با داماش گیلان اشاره کرد و افزود: داماش تیم بسیار جوان و با انگیزه ای است و از مربی جوان و باهوشی چون حسین عبدی سود می برد که در چند بازی گذشته توانسته روش بازی این تیم را به نحوه چشمگیری تغییر دهد.
قلعه نویی ادامه داد: من به بازیکنم تاکید کردم که بازی با ابومسلم تمام شده و خوشحالی شما به خاطر برد برابر ابومسلم باید تا قبل از اولین تمرین بعد از این دیدار باشد. ما باید آن برد را فراموش کنیم و به دیدار با داماش فکر کنیم. چرا که تا زمانیکه به صدر جدول نیامده بودیم انتظارات از ما کمتر بود و فشار کمتری را حس می کردیم اما الان با توجه به رسیدن به صدر جدول باید به دو فاکتور اساسی دقت کنیم. اول حفظ صدرنشینی و دوم انتظارات جامعه فوتبال از تیم استقلال.
وی در خصوص عملکرد خط دفاعی استقلال نیز گفت: به اعتقاد بنده ساختار دفاعی ما رفته رفته به حد مطلوب و ایده ال رسیده و بازیکنان خط دفاعی به آن درک متقابل نسبت به هم رسیده اند. اما نباید فراموش کنید که وحید طالب لو بتازگی همان طالب لوی باصلابت و تیزهوش شده است و یک شارژ روحی مناسب برای خط دفاعی ما محسوب می شود که امیدوارم این روند تا پایان لیگ ادامه داشته باشد.
سرمربی تیم فوتبال استقلال درخصوص نقل و انتقالات نیم فصل و احتمال جذب بازیکنان جدید توسط استقلال گفت: اجازه بدهید ما بازی روز جمعه را پشت سربگذاریم و آقای واعظ آشتیانی هم از سفر ژاپن برگردند تا بازیکنان مد نظر را به خدمت بگیریم.
قلعه نویی در مورد احتمال برپایی اردوی نیم فصل استقلال گفت: هنوز برنامه خاصی را در نظر نداریم و بازهم منتظر بازگشت آقای آشتیانی خواهیم ماند تا اگر شرایط مساعد بود اردویی چند روزه خارج از تهران داشته باشیم. درغیر اینصورت به تمرینات خود در تهران ادامه خواهیم داد.
وی در مورد احتمال تقویت کادر فنی استقلال در نیم فصل دوم گفت: هیچ نقطه ضعفی در کادر فنی خود نمی بینم. این عزیزان با تمام توان خود در نیم فصل اول و حتی قبل از شروع مسابقات لیگ زحمات زیادی کشیده و ما را یاری کردند و قویا اعلام می کنم که تا زمانی که من در استقلال هستم این کادر فنی به کار خود ادامه خواهد داد.
وی در مورد حضور صابر میرقربانی در تمرین استقلال گفت: صابر زمانی که من سرمربی تیم ملی بودم بازیکن من بود اما امروز ایشان را ندیدم. ولی تا آنجا که اطلاع دارم ایشان از دوستان قدیمی و همشهری علی امیری معاون اجرایی باشگاه ما بوده و برای دیدن ایشان آمده بود و هیچ صحبتی مبنی بر حضورش در استقلال نیست.
کی مصاحبه کرده؟ چی گفته؟
طوفان اتقلال در راه است
ساعت 15 ورزشگاه آزادي
لطفا پس از شنيدن صداي سوت داور به پناهگاه برويد
طوفان اتقلال در راه است
ساعت 15 ورزشگاه آزادي
لطفا پس از شنيدن صداي سوت داور به پناهگاه برويد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)