تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1358 از 1849 اولاول ... 358858125813081348135413551356135713581359136013611362136814081458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,571 به 13,580 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شاتل هم سرویس های نامحدودش هنوز هست و مثل های وب نکرده غیر حجمی با حجم ۱۵۰۰.

Sent from my NX403A using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اگر از زمانمون مونده باشه ولی حجم موم شده باشه جمع آوری میکنن؟
    آره
    اتفاقا هی به من میگفتن چند روز دیگه از زمانت مونده و چند ستاره هستی و پورتت از دست میدی و .... که من گفت اصلا مهم نیست درخواستمو بزنید
    البته یه مرحله دیگه داره که دوباره با شماره ثابت (یا همراهت) تماس میگیرن و بعد اگه دوباره تایید کردی درخواستت میره واسه مخابرات (گفتن 48 ساعت کاری بعد از درخواست تخلیه از های وب تماس میگیرن)

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان تسلیت می گم مثل اینکه فقط های وب می خواد همه رو فراری بده الان دیدم حتی پیشگامان هم نامحدوداش هست و مسخره بازی درنیاورده مثل های وب تعطیل

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان تسلیت می گم مثل اینکه فقط های وب می خواد همه رو فراری بده الان دیدم حتی پیشگامان هم نامحدوداش هست و مسخره بازی درنیاورده مثل های وب تعطیل.

5. این کاربر از hrkhl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مشکل این ها نمیدونم چیه ولی من حدود دو ماه هست هر روز اینترنت دچار مشکل میشه روزی 4 ساعت اختلال داره هرچی هم زنگ میزنی میگه از مرکز مخابرات هست من که دیگه خسته شدم میخوام بعد از اتمام ترافیک درخواست تخلیه بدم کاربر 7 ستاره هستم 7 تا ستاره بخوره تو سرشون با این اینترنت شون تعریف اینترنت در ایران با جهان کلا فرق داره تو ایران اینترنت یعنی فقط چراغ مودم روشن بشه و بشه یک صفحه سایت رو باز کرد در دنیا اینرنت یعنی بتونی انلاین تلوزیون ببینی سایت باز کنی بازی کنی و ... که هر کدوم از این خدمات رو نتونی داشته باشی عملا اینترنت نداری.
    ایران = بهشت دزد ها فریاد این مردم کی به گوش این مسئولین برسه که میرسه ولی ... ولش کن ایران کلا چی داره که اینترنت داشته باشه.

7. 6 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مشکل این ها نمیدونم چیه ولی من حدود دو ماه هست هر روز اینترنت دچار مشکل میشه روزی 4 ساعت اختلال داره هرچی هم زنگ میزنی میگه از مرکز مخابرات هست من که دیگه خسته شدم میخوام بعد از اتمام ترافیک درخواست تخلیه بدم کاربر 7 ستاره هستم 7 تا ستاره بخوره تو سرشون با این اینترنت شون تعریف اینترنت در ایران با جهان کلا فرق داره تو ایران اینترنت یعنی فقط چراغ مودم روشن بشه و بشه یک صفحه سایت رو باز کرد در دنیا اینرنت یعنی بتونی انلاین تلوزیون ببینی سایت باز کنی بازی کنی و ... که هر کدوم از این خدمات رو نتونی داشته باشی عملا اینترنت نداری.
    ایران = بهشت دزد ها فریاد این مردم کی به گوش این مسئولین برسه که میرسه ولی ... ولش کن ایران کلا چی داره که اینترنت داشته باشه.
    سایپا مطمن و جی ال ایکس

9. این کاربر از hrkhl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سایپا مطمن و جی ال ایکس.

11. 2 کاربر از hrkhl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dont9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

به لیست امید،تَکرار میکنم، به لیست امید رای بدین
    Last edited by dont9; 28-07-2016 at 11:12.

13. 4 کاربر از dont9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به لیست امید،تَکرار میکنم، به لیست امید رای بدین
    کلا من رای ندادم نمیدم و نخواهم داد.

15. 2 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

این افت و نوسان سرعت از دیروز همگانیه ؟ زنگ هم میزنم جواب نمیدن

17. 2 کاربر از Kasra 91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •