سوالات کاربر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( ناظر انجمن رادیو و تلویزیون )
آرمان عزیز سلام
ممنون که وقت میذاری به سئوالا جواب میدی
سلام ربکا جان.
مرسی!
با توجه به اینکه موضع گیریت رو در مورد مذهب میدونم چه شیوه ایی رو برای وقادار بودن به اخلاقیات در زندگیت دنبال میکنی ؟ بیشتر دوست دارم فرق مذهب و اخلاقیات رو از دیدگاه تو بدونم
من ارتباطی بین مذهب و اخلاقیات نمی بینم. اخلاقیات همیشه وجود داشته و اینکه مذهب در بعضی مواقع از اخلاقیات حمایت کرده دلیل نمیشه اخلاقیات رو برای مذهب مصادره کنیم. به نظر من برای وفاداری به اخلاقیات نیاز به داشتن یه الگو نیست.
دوست داری در مورد مسایل متفاوت با چه تیپ آدمایی بحث کنی؟موافق یا مخالف ؟چرا؟
با افرادی که همیشه این احتمال رو در نظر بگیرن که حرفی که می زنن ممکنه اشتباه باشه و همیشه دیدگاه خودشون Perfect نیست. تا وقتی این درست باشه موافق یا مخالف بودنش خیلی فرق نداره.
بهترین مسافرتی که داشتی به کدوم کشور بوده ؟
مگه من چند تا کشور رفتم؟
به جز زبان انگلیسی چه زبانی رو از شنیدنش لذت میبری؟چه زبانی رو دوست داری یاد بگیری؟لحجه بریتیش رو دوست داری یا به اجبار باید یاد بگیری؟
اسپانیایی.
لهجه بریتیش هم اوکیه ولی خب آمریکایی رو ترجیح میدم. اجباری به یاد گرفتنش نیست!
توی دانشگاه دانشجوهای کدوم کشورها کمترین محبوبیت رو دارن ؟ چرا؟
ملیت افراد خیلی ربطی به محدودیت نداره ولی خب تا حدی چینی ها. چون از نظر شخصیتی کلا بیشتر فقط با خودشون می گردن و خیلی با بقیه ارتباط برقرار نمی کنن، اهل تقلب و ... هم هستن
دلیل اینکه برات چندان مهم نیست بین آدمهای دور و برت محبوب باشی چیه؟
چون خیلی برام مهم نیست بقیه دربارم چی فکر می کنن! اگه خوششون نمیاد Their loss
بیشتر دوست داری اوقاتت رو تنهایی بگذرونی یا با دوستات ( منظورم در حدااقل 80% اوقات زندگیته )؟
هیچ کس دلش نمی خواد %80 اوقات زندگیشو تنها بگذرونه!
مهترین عاملهایی که سطح فرهنگ مردم کشور ما رو عقب نگه داشته چیه؟
تعصب در اعتقادات و چیزهایی که باور داریم (در هر زمینه ای) و عدم قبول دیدگاه مخالف.