خط نویز داره
سر راه تلفن باید اسپلیتر بذاری اینکارو کردی ؟
خط نویز داره
سر راه تلفن باید اسپلیتر بذاری اینکارو کردی ؟
Last edited by hermione; 23-07-2012 at 22:19.
سلام دوستان
برای وصل کردن مودم از طریق USB باید درایور مودم روی سیستم نصب بشه تا یک شبکهء محلیِ برای مودم تعریف گردد. لذا شما نیاز به CD مودم یا دانلود کردن درایور آن از اینترنت دارید. از آنجا که احتمالا تنظیمات مودم رو تغییر نداده اید ، نیازی به تنظیمِ مجدد مودم نیست.
شما نرم افزار مربوط به مودم رو نصب کنید. چنانچه مشکلی بود ، مدل مودم تون رو ذکر کنید ، تا دوستان راهنمایی کنن.
---------------------------------------
همانطور که hermion عزیز اشاره کردن ، نویز خط شما بالاست که به سه دلیل میتونه باشه:
1- فاصلهء زیاد شما از مرکز مخابرات منطقه
2- کیفیت سیم های مخابرات و داخل منزل
3- تعداد و کیفیت سربندی هایی که در مسیر خط از مرکز سوئیچ مخابرات تا منزل شما وجود داره.
متاسفانه قرارا دادن اسپلیتر کمکی به حذف نویز برای مودم نخواهد کرد ، چون مدارِ سپلیتر فقط سر راهِ ورودیِ اسپلیتر و خرجیِ اسپیتر برای تلفن قرار داره. بعبارت دیگه خروجیِِ اسپلیتر برای مودم ، مستقیماً به ورودیِ اسپلیتر وصل هستش.
پیشنهاد میکنم با ISP تون تماس بگیرید و از اپراتور درخواست کنید که نویز خط شما رو چک کنن. در بسیاری موارد دوستانی که این مشکل رو داشتن ، از طریقِ ISP و بعد مرکز مخابرات منطقه ، با بررسیِ و اصلاح سیم و سربندی ها مشکلشون حل شده.
اگر امکانش براتون هست ، در ابتدا همین آزمایش رو در ترمینال ورودیِ سیم تلفن به داخل حیاط با لپ تاپ انجام بدین تا مطمئن بشن که مشکل از سیم کشی داخل ساختمان نیست.
موفق باشید . . .
Last edited by a6l3i; 23-07-2012 at 21:41.
حرفاتون کاملا درسته من حواسم نبود به اشتباه گفتم سر راه مودم . سر راه تلفن باید قرار بگیره ...
دوستان کسی تا حالا از این مودم وایرلس استفاده کرده
AZ-D140W
این مودم روتری هست که خود مخابرات به پرسنلش میده
یه بنده خدایی هست که خودش مودم داره و مخابرات اینو بهش داده و میخواد بفروشتش و خودش هم میگه نمیدونم چند می ارزه
حالا من میخوام بدونم:
اصلا بردش (انتن دهیش) خوب هست
این سری مودم ها مشکل خاصی نداره
چند می ارزه
لطفا اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید
Last edited by Arash1003; 24-07-2012 at 23:52.
کسی نمی خا کمک کنه![]()
آره اینکارم کردم...
میشه یکی درمورد تنظیمات مودم و بخشهای مختلفش توضیحی بده
عیب از سیم کشی داخل ساختمان بود،ممنون از راهنماییتون.
سلام دوستان. منیه مشکلی دارم مودممو وایرلس dlink dsl 2640u هست.موقعی که کانکشنم رو در حالت ppepoe میزارم در کانفیگ مئم اتصال به اینتنرنتم هر دو ساعت قط میشه و باید مودمم را خاموش روشن کنم تا دوباره وصل شه اما در حالت Bridge وقتی کانکت میشم اگه 24 ساعتم بگزره اصلان قطعی ندارم و مشکلی ندارم.بخاطر این مشکلم من اصلان نمیتونم از قابلیته وایرلس مودمم استفاده کنم.موئمم نوع هست.
اومدم مودمم رو آبدیت کنم فریم ورشو بکه شاید فریم ور جدید شه درست شه اما این ارور رو میده موقع آپلود فریم ور
Image uploading failed. The selected file contains an illegal image.
سلام به همگی
من تازه ADSL گرفتم ویندوزم هم 7 هستش
مودم هم TP-Link 8817
امروز زنگ زدم گفتن خط شما رانژه شده بعدش Cd مودمو گذاشتم و طبق راهنما کاراشو انجام دادم بعد یه کانکشن ساختم و به اینترنت وصل شدم ده دقیقه خوب بود بعدش قطع شد و حالا هر چی میخوام وصل کنم ارور 651 میده مشکل از چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)