ببخشید یه سوالی داشتم که به اینجا مربوط نمیشه یه ps2 +مموری کارت +2 دسته + پایه همه سالم رو ازم چند می خرن?
ببخشید یه سوالی داشتم که به اینجا مربوط نمیشه یه ps2 +مموری کارت +2 دسته + پایه همه سالم رو ازم چند می خرن?
آره می خوره
سلام
من یه هارد 2.5 اینچی 500GB دارم دو تا USB داره ولی بدون کابله برق میخوام بدونم اگه وصل کنم کنسول میشناسه و مشکلی واسش پیش نمیاد؟؟
خیلی فکرمو درگیر کرده
ممنون
می خوره ولی حداکثر تا 16 گیگ رو ساپورت می کنه ولی شاید چون دو تا فیش usb داره 32 رو هم ساپورت کنه
پس اواتارم رو چی کار کنم ؟؟؟؟
برای اجرای بازی فرار از زندان هم میگه باید اپ کنید و هر کاری میکنم دوباره همین اررور رو میده
ممکنه دستگاه خراب باشه ؟؟؟ چون تازه 1 روزه خریدم میتونم برم عوضش کنم !!!
می تونی از لایو آپدیت رو بگیری یا با کامپیوتر دان کنی و بریزی رو دستگاه حجمشم 80mb هست
اگه adsl نداری می تونی یه بازی از فروشگاه ما بخری بعد آپدیت روی یه CD به صورت رایگان روی بازی برات میاد
طریقه درخاست تو اطلاعات سایت هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by khatar_matar2020; 23-04-2010 at 19:32.
نه دستگاه خراب نیست رفیق.پس اواتارم رو چی کار کنم ؟؟؟؟
برای اجرای بازی فرار از زندان هم میگه باید اپ کنید و هر کاری میکنم دوباره همین اررور رو میده
ممکنه دستگاه خراب باشه ؟؟؟ چون تازه 1 روزه خریدم میتونم برم عوضش کنم !!!
ببنید شما گفتید با 80 مگی هم امتحان کردید بازم اپدیت نشد. (در صورتی که باید میشد)
به نطر من یه بار دیگه اپدیت 80 مگی رو امتحان کنید
فایل zip رو در root فلش باز کنید بعدش وصل کنید به کنسول بعد کنسول رو روشن کنید
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
سلام
دستگام روشن بود و من تو اطاق نبودم و تو همين حال برق ها يه نوسان كوچيك كرد و زود برگشتم اتاق و ديدم دستگاه 3 يا 4 چراغ قرمز داده بود و من هم دستگاه رو با دكمه رو خود كنسول خاموش كردم ميخوام بدونم كه الان دستگام داغون شده.....؟؟؟؟![]()
بهش محافظ وصل نبوده ؟
فکر نکنم اتفاق خاصی افتاده باشه
کنسول رو روشن کن ببین باز هم 3 چراغ قرمز میده یا نه ؟
اگه داد کابل برق رو در بیار دوباره جا بزن
ایشالله که گربست !
با نواسان برق بد ترین بلایی که به سر کنسول هایی که ترانس دارند میاد اینه که ترانسشون خراب میشه .
یه نیم ساعتی از برق بکش کلا بعدش دوباره وصل کن ببین چی میشه .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)