نمی خواستم پست بذارم ولی بعضیا واقعا دیگه دارن شورش رو در میارن اصولا ما ایرانیا وقتی یه جا کم میاریم دوست داریم یکی رو مقصر بدونیم حالا اگه اون یه نفر خیلی گنده باشه و دستمون بهش نرسه یکی دیگه رو مقصر می دونیم که دم دست تره و می شه زد تو سرش!!
توی این قضیه محدود شدن سرعت دانلود حمله ها اومد به سمت کسانی که از دانلود شبانه حداکثر استفاده رو کردن که من هم جزوشون بودم و خوشحال هم هستم چون تب دانلودم کاملا خوابید و دوستانی که این قضیه رو تجربه کردن دقیقا درک می کنن چی می گم ولی جهت اطلاع اونایی که می گن چرا دانلود کردید و ما که استفادمون به گیگ نمی رسه هم محدود شدیم و ....
اولا اگه استفاده شما به گیگ نمی رسه نگران چی هستید؟ خود صبانت می گه 2 برابر حجم ماهیانه رو با سرعت عادی می تونید بگیرید نهایتش اینه که الان محدودید از تعرفه بعدی درست می شه
ثانیا اصلا به شما چه مربوطه که ما چی دانلود کردیم و چرا دانلود کردیم یه موقعیت پیش اومده حداکثر استفاده رو کردیم و بله من حقم می دونستم این دانلود رو ولی چرا حقم می دونم؟ یه حساب ساده می کنم براتون
من از سال 86 تا حالا مشتری صبانت بودم توی این سالها طبق تاریخچه تلفن و جمع کردن مبالغش حدودا 6.5 میلیون تومان هزینه کردم واسه اینترنت و همیشه هم گرون ترین تعرفه ها رو برداشتم خیلی ماه ها بالای 100 تومان دادم واسه اینترنت کسی دوست داشت عکسش رو هم می زارم اینجا ولی چرا دارم اینو می گم؟
فرض کنید به جای اینکه من این 6.5 میلیون رو که دادم به صبانت جمع می کردم و برای یک ماه مستقیما پهنای باند می گرفتم از شرکت ارتباطات زیرساخت ( با فرض این که می دادن) می شد 1 ماه پهنای باند 20 مگابیت. با توجه به اینکه اون پهنای باند اختصاصی هست می شه توقع داشت که سرعت دانلود توی کل شبانه روز ثابت باشه و سرعت دانلود می شه 20 تقسیم به 8 که می شه 2.5 مگ بر ثانیه حالا ببینیم که توی 1 ماه با فرض اینکه روز و شب یک سره دانلود می کردم چقدر می تونستم بگیرم؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که جوابش می شه 6.17 ترابایت که من تو کل این سالها حتی با احتساب این دانلود های شبانه حتی به نصف این مقدار هم نرسیدم
بله درسته من این مبلغ رو یکجا به صبانت ندادم و اونا ماهی خدا تومن پول پهنای باند می دن ولی چیزی که به دست ما می رسه بسیار بسیار گرون تر از چیزی هست که اونا می گیرن پس اگر ما سعی کردیم استفاده کنیم از این اینترنت شمایی که میای اینجا و نمی دونی از ناراحتی چکار کنی و فقط می خوای سر یه نفر خالیش کنی نمی تونی بگی چرا ما استفاده کردیم.شما هم که استفاده نکردی دفعه بعدی که باز شد استفاده کن
خیلی هم به حرف نمایندگی ها توجه نکنید سیاست های صبانت رو هیئت مدیرش تعیین می کنن نه نمایندگی و یه چیز دیگه اینکه نمایندگی کاره ای نیست و نمی تونه برای سرعت کاری بکنه مخصوصا اون کسی که باهاتون پای تلفن صحبت می کنه یک عامل جزیی هست که دنبال یک لقمه نونه بله شما ناراحت هستید کاملا هم حق دارید ولی اون منشی تلفنی هم گناهی نداره ( به جز اونایی که بی شعورن و طلبکار صبحت می کنن به اونا می تونید فحش بدید

)
صبانت بین سیاست ها بدترینش رو انتخاب کرد و خیلی از کاربرهاش رو از دست می ده مسلما و اونایی که می گن نمی تونه بر اساس سرعت محدود کنه چطور 6 ماه پیش می تونست الان بلد نیست دیگه؟ دوست دارم ببینم تا کی می تونه این سیستم رو ادامه بده
ببخشید طولانی شد