تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1357 از 1783 اولاول ... 357857125713071347135313541355135613571358135913601361136714071457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,561 به 13,570 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

اینطور که نمایندگی مشهد بهم گفت مثلا یک مگ برنزی تا 20 گیگت در ماه تموم نشده برات پهنای باند رو روی 3 مگ میبندن اما بعد از اینکه حجم منصفانت تموم بشه برات پهنای باند رو می بندن روی 256 .این به نظر من یعنی ززرشک.با خاک یکسان نشی صبا جونبعد یک مگ اقتصادی فرقش اینه که تا قبل از اینکه 20 گیگت تموم بشه برات روی 1 مگ میبندن و نه 3 مگ اما بعد از تموم شدن 20 گیگ منصفانه ات اونم میارن روی 256
    Last edited by david-ebi; 09-09-2014 at 12:23.

2. 5 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا ما که بعد از 5 سال داشتن صبانت ، رفتیم پارس آنلاین...
    زنگ زدم به پارس میگه صبح تا 9 مگ بازه شبانه هم همون سرعته خودتون ، بهش میگم ایول...آدم 1 مگ که بگیره میشه شبی 2 گیگ و مارو که بسه...
    صبا میاد همه رو باز میزاره میشه همین!

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اینطور که نمایندگی مشهد بهم گفت مثلا یک مگ برنزی تا 20 گیگت در ماه تموم نشده برات پهنای باند رو روی 3 مگ میبندن اما بعد از اینکه حجم منصفانت تموم بشه برات پهنای باند رو می بندن روی 256 .این به نظر من یعنی ززرشک.با خاک یکسان نشی صبا جونبعد یک مگ اقتصادی فرقش اینه که تا قبل از اینکه 20 گیگت تموم بشه برات روی 1 مگ میبندن و نه 3 مگ اما بعد از تموم شدن 20 گیگ منصفانه ات اونم میارن روی 256
    حرف دوستمون تایید میشه ۵۱۲ نامحدود بعد از ۱۰ گیگ سرعت روی ۱۰ تا ۱۵ کیلوبایت فیکس میشه و برای ۱ مگ بعد از ۲۰ گیگ روی ۳۲ کیلوبایت من که عمرا دیگه صبانت بر نمیگردم چون درست بشو نیست طمع زیاد گریبان این شرکت رو هم گرفت ۵۰ هزار تومان بدی ۳۰ کیلوبایت دانلود کنی مگه مغز خر رو خورده باشی این سیاست های جدید شرکت هم تغییر نمیکنه نمونه اش هم نامحدود های جدید با سرعت دانلود مسخره وقتی الان صبانت اینکارو کرده پس فردا فن آوا و شرکت های دیگه ازش یاد میگیرن کلا اینترنت ایران گند زده

5. 4 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

زنگ زدم به پارس میگه صبح تا 9 مگ بازه شبانه هم همون سرعته خودتون ، بهش میگم ایول...آدم 1 مگ که بگیره میشه شبی 2 گیگ و مارو که بسه...
    اینطور که من تعرفه های پارس رو دیدم تقریبا قیمتاش با اسیاتک یکی در میاد.تازه اون روی 10 مگ میبنده و 2 ساعت هم ساعات رایگانش بیشتر هست.اما بازم ایشالله سرویسی که گرفتید مبارکتون باشه و هر چی باشه از وضعیت حال حاضر صبانت بهتره.تعره های پارس انلاین هم براتون میزارم

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بابا این چیه من سرویس 8مگ گزفتم شبی 300 مگ دانلود میکنم این چه وضعشه عوضیا یه 128 بگیری از یه شرکت دیگه شبی 1 گیگ دان میکنی

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با تهران حرف زدی؟ چون شبانه پارس سرعت اسمی نیست بالاتره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من از تاریخ 16/8/89 صبانت داشتم، تا 10 روز پیش هم بجز یه مدت مختصر کاملا از سرویسم راضی بودم. هر شب حدودا 2 گیگ میگرفت. قطعی نداشت، افت سرعت هم نداشت.

ولی با این شرایط دیگه نمیشه. من حدود 2.5 گیگ حجم با 2 ماه تایم از سرویسم مونده ولی نهایتا تا آخر هفته دیگه سرویسم رو قطع میکنم.

به شما هم توصیه میکنم همین کار رو بکنید. نباید زیر بار حرف زور شرکت ها بریم، سکوت شما فقط باعث بد تر شدن شرایط میشه.

زنگ زدم پشتیبانی اونجا هم اعتراضم رو بیان کردم. ولی میدونم به جایی نمیرسه.

جالبه چک کردم ریز مصرف دو سال اخیر رو، رکورد یک ماهم 75 گیگ و 3 ماهم 150 گیگ بود. خوب بود، راضی بودم حدود 10 20 نفر هم آوردم صبانت ولی با این شرایط نمیشه کنار اومد.
      محتوای مخفی: مشخصات خط  

Last edited by king 2009; 09-09-2014 at 15:13.

10. این کاربر از king 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این آخرین پستیه که در این مورد میزارم چون دوستان گفتن ممکنه تاپیک قفل بشه و من دوست ندارم این اتفاق بیفته

من قبلا در مورد اینکه صبانت چرا 12 مگ رو اینقدر قیمتش رو کم گذاشته بارها پست گذاشتم و گفتم چرا فرق قیمت 6 مگ و 12 مگ.....

والسلام

اگر واقعا از تمام حرفهایی که من زدم درک و بر داشتت این بوده که من نگران صبانت........ و اون مسئولین پول پرست .......ترش هستم که به خودشون اجازه میدن هر روز یک بازی جدید برای یوزر هاشون در بیارن همون بهتر که دیگه پست نزاری.
    من دارم میگم هر روز زنگ میزنم پشتیبانی مثل طوطی یک سخنرانی تکراری رو تحویلم میدن اعتماد کردیم طول باندو باز گزاشتیم....... یک عده با دانلود های چند صد گیگی سو استفاده کردند....... مجبور شدیم سیاست کلی رو برای همه تغییر بدیم....... یعنی چکیده حرفاش اینه: یکی دیگه دانلود سنگین کرد ما تورو محدود کردیم!!!!!! محض رضای خدا یعنی تو کل این تاپیک من تنها کسیم که فکر میکنه این حرف خیلی مسخرس؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نمی خواستم پست بذارم ولی بعضیا واقعا دیگه دارن شورش رو در میارن اصولا ما ایرانیا وقتی یه جا کم میاریم دوست داریم یکی رو مقصر بدونیم حالا اگه اون یه نفر خیلی گنده باشه و دستمون بهش نرسه یکی دیگه رو مقصر می دونیم که دم دست تره و می شه زد تو سرش!!
    توی این قضیه محدود شدن سرعت دانلود حمله ها اومد به سمت کسانی که از دانلود شبانه حداکثر استفاده رو کردن که من هم جزوشون بودم و خوشحال هم هستم چون تب دانلودم کاملا خوابید و دوستانی که این قضیه رو تجربه کردن دقیقا درک می کنن چی می گم ولی جهت اطلاع اونایی که می گن چرا دانلود کردید و ما که استفادمون به گیگ نمی رسه هم محدود شدیم و ....

اولا اگه استفاده شما به گیگ نمی رسه نگران چی هستید؟ خود صبانت می گه 2 برابر حجم ماهیانه رو با سرعت عادی می تونید بگیرید نهایتش اینه که الان محدودید از تعرفه بعدی درست می شه

ثانیا اصلا به شما چه مربوطه که ما چی دانلود کردیم و چرا دانلود کردیم یه موقعیت پیش اومده حداکثر استفاده رو کردیم و بله من حقم می دونستم این دانلود رو ولی چرا حقم می دونم؟ یه حساب ساده می کنم براتون

من از سال 86 تا حالا مشتری صبانت بودم توی این سالها طبق تاریخچه تلفن و جمع کردن مبالغش حدودا 6.5 میلیون تومان هزینه کردم واسه اینترنت و همیشه هم گرون ترین تعرفه ها رو برداشتم خیلی ماه ها بالای 100 تومان دادم واسه اینترنت کسی دوست داشت عکسش رو هم می زارم اینجا ولی چرا دارم اینو می گم؟

فرض کنید به جای اینکه من این 6.5 میلیون رو که دادم به صبانت جمع می کردم و برای یک ماه مستقیما پهنای باند می گرفتم از شرکت ارتباطات زیرساخت ( با فرض این که می دادن) می شد 1 ماه پهنای باند 20 مگابیت. با توجه به اینکه اون پهنای باند اختصاصی هست می شه توقع داشت که سرعت دانلود توی کل شبانه روز ثابت باشه و سرعت دانلود می شه 20 تقسیم به 8 که می شه 2.5 مگ بر ثانیه حالا ببینیم که توی 1 ماه با فرض اینکه روز و شب یک سره دانلود می کردم چقدر می تونستم بگیرم؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

که جوابش می شه 6.17 ترابایت که من تو کل این سالها حتی با احتساب این دانلود های شبانه حتی به نصف این مقدار هم نرسیدم

بله درسته من این مبلغ رو یکجا به صبانت ندادم و اونا ماهی خدا تومن پول پهنای باند می دن ولی چیزی که به دست ما می رسه بسیار بسیار گرون تر از چیزی هست که اونا می گیرن پس اگر ما سعی کردیم استفاده کنیم از این اینترنت شمایی که میای اینجا و نمی دونی از ناراحتی چکار کنی و فقط می خوای سر یه نفر خالیش کنی نمی تونی بگی چرا ما استفاده کردیم.شما هم که استفاده نکردی دفعه بعدی که باز شد استفاده کن

خیلی هم به حرف نمایندگی ها توجه نکنید سیاست های صبانت رو هیئت مدیرش تعیین می کنن نه نمایندگی و یه چیز دیگه اینکه نمایندگی کاره ای نیست و نمی تونه برای سرعت کاری بکنه مخصوصا اون کسی که باهاتون پای تلفن صحبت می کنه یک عامل جزیی هست که دنبال یک لقمه نونه بله شما ناراحت هستید کاملا هم حق دارید ولی اون منشی تلفنی هم گناهی نداره ( به جز اونایی که بی شعورن و طلبکار صبحت می کنن به اونا می تونید فحش بدید )

صبانت بین سیاست ها بدترینش رو انتخاب کرد و خیلی از کاربرهاش رو از دست می ده مسلما و اونایی که می گن نمی تونه بر اساس سرعت محدود کنه چطور 6 ماه پیش می تونست الان بلد نیست دیگه؟ دوست دارم ببینم تا کی می تونه این سیستم رو ادامه بده

ببخشید طولانی شد
    شما هم محدود شدی ؟ حالا با این تفاسیر قصد داری بمونی یا کوچ کنی جای دیگه ؟

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بفرمایید دوستان بهتون میگم صفحه وزیر تاثیر داره حالا شما باور نکنید

همین امروز ساعت 12 زنگ زدن حیف که ضبطش نکردم ولی کلی قول پیگیری از طرف سامانه 195دادند گفت داریم برای همه دوستان پیگیری میکنیم پس همه شماره پیگیرتون برید صفحه وزیر بدید تا اگه خدا خواست روی این صبانت کم کنیم تا بفهمه هر جوری که دلش میخواد با کاربرا نمی تونه برخورد بکنه

14. 12 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •