کسی ایمیل بخش پشتیبانی مرکزی پارس آنلاین رو میدونه ؟
خودش فعاله دوست عزیز.(پسورد نیست)
شما برای این که خیالت رو راحت کنی پسورد مودمت رو عوض کن.![]()
شما انگار کلا در جریان نیستیا برادر
اون 256 به بیت هست نه بایت یعنی 256 کیلوبیت سرویس میشه حداکثر 32 کیلوبایت بر ثانیه
و همه سرویس ها اشتراکی هست هیچ سرویسی رو که اختصاصی نمدین به هر نفراشتراک هم به معنای تقسیم نیست
و ساکس و سوکس هر چی هست همون CRA هست که گفتم پارس انلاین دزدی میکنه و سرعت رو روی حداقل سرعت یعنی کمترین سرعت ممکنه و قانونی میبنده
دیشب طبق اعلام سایت پارس انلاین در بعضی مناطق قطعی بوده که از چند روز پیش اعلام کرده بودن
یعنی این ارتقای کیفیتشون من رو کشته.امروز از همیشه بدتر بود.
بجای ارتقای کیفیت تنها عرصه رو بر فیل.تر.شک.ن ها تنگ تر کردن.همین و بس.
تا کی باید اینجوری باشه آخه.مگه ما این همه پول نمیدیم بهشون.این چه سرویس داغونیه آخه. همه هم از هم بدتر.
برادران عزیز من 32 روز از زمان اکانتم مونده .
حدود 2 ماه هست که 11 گیگ ترافیک مصرف کردم .
مصرف ترافیکم زیاده به همین دلیل می خوام 128 بگیرم .
سرعتش هم که با 1 مگ یکی هست ، دیگه پول اضافی برای حجم ندیم .
نظر شما چیه ؟
سوال بعدی اینکه برم این 32 روز که مونده رو فسخ کنم بجاش 128 بگیرم پول این 32 روز رو میدن ؟
سلام به همه کاربرای پارس آنلاین دیروز دزد آنلاین امروز...
بچه ها من واقعیتش سرعتم بد نیست شبا و دانلودی که میکنم هم خوبه، ولی این کمبود حجم آدم رو اذیت میکنه این سرویس های جدید که دادن کسی استفاده کرده چطوریه؟به جز آقا میثم
آقا میثم شما مال کدوم مرکز مخابراتی هستین؟کدوم شهر؟
فکر کنم این همه آدم بازم باید باشن که از این سرویس استفاده کرده باشن ممنون میشم مارو هم درجریان بذارین.
در ضمن این تعرفه ها رو نمیشه از تو سایت انتخاب کرد؟الان من تو قسمت تمدید اشتراک همون تعرفه های قبلی رو میبینم جدید نیست!!
Last edited by killerb13; 02-12-2011 at 19:47.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
socks همون چیز شکن خودمونه چه ربطی به پارس انلاین داره؟!
یعنی این 256 که مخابرات میده با 256 TRA پارس آنلاین فرق می کنه؟
اگه خواستید صفحه های قبل رو برید ببینید البته یه 10 20 صفحه ای فکر کنم باید برید ولی خب من فقط نبودم که cra داشتم خیلی ها داشتن هم تو پارس هم تو شرکت های دیگه و بینشون بخصوص پارس و شاتل از همه دزد ترن
حالا خوددانید من با پشتیبانی هم کلی کلنجار رفتم ولی نشد میخواید شما تست کنید ولی امیدوار نباشید
واسه خرید هم باید برید نمایندگی شهرتون و بعد از کلی صحبت برای منصرف شدنتون حضوری تمدید کنیدهمه جوره سنگ اندازی میکنن خلاصه...
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
سرعت 128 با 1 مگ یکی هست؟؟
مثلا قرار بود دیشب قطع باشه ؟!
پس کاش هر شب قطع باشه !
چون من 3600 مگ دانلود کردم
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)