حسین جان پینگت با لندن و پاریس چنده؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
حسین جان پینگت با لندن و پاریس چنده؟
تو مشهد که 2 مگ نامحدود برنزی همان 85 هستش . کسی میدونه چرا ؟ یا فقط نقره ای ها زیاد میشه ؟؟
![]()
Last edited by HADI ONLY; 23-07-2013 at 21:06.
سرعت نامحدود 1024 بین 80 تا 90 هست. البته مثل اینکه برنزی ها رو جدیدا یک مقداری کم کردن. ولی به هر حال نرمال ش اینه. آسیاتک هم قانون مصرف منصفانه و از این چیزا نداره فعلا. نامحدودش به این صورت هست که شما تا امکانش باشه میتونی دانلود کنی و محدودیتی نداره.
شما تو idm هم چک کن و دو تا دانلود همزمان بزار ببین جمع سرعتش چقدر میشه. چون من هم بعضی اوقات در تست سرعت 0.9 مگابیت نشون میده ولی در idm ، در مجموع 120 رو میگیرم. البته من نقره ایم ولی شما باز چک کن.
Last edited by keyvan360; 23-07-2013 at 21:12.
پس این گیگ هدیه چیه؟
شما تو idm هم چک کن و دو تا دانلود همزمان بزار ببین جمع سرعتش چقدر میشه. چون من هم بعضی اوقات در تست سرعت 0.9 مگابیت نشون میده ولی در idm ، در مجموع 120 رو میگیرم. البته من نقره ایم ولی شما باز چک کن.
شما 2 مگ نامحدود نقره ای دارید ؟پس این گیگ هدیه چیه ؟ یعنی مفته هست ؟![]()
هدیه پر سرعت تقریبا همون 2 مگ رو میده شاید هم بیشتر. من منظورم بعد از هدیه ست.
=============
مثل اینکه آسیاتک واقعا یا قاطی کرده یا زیادی درست شده ! ، سرعت از سرور داخلی کمتر از سرور خارجی هست !
سرور داخلی:
سرور فرانکفورت آلمان:
![]()
گیگ هدیه یعنی اینکه میتونی یه مقدار معینی رو با سرعت بالا مثلا 400 کیلوبایت دانلود بکنید و بعدش هر طرحی(طلایی برنزی ونقره ای) داشته باشید سرعتش میاد روی یه مقدار مشخص و دیگه بالا نمیره!
تنها تفاوت طرح طلایی برنزی ونقره ای در گیگ هدیه با سرعت بالاست همین....
پس چرا این یارو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همون طرح منو داره اما نقره ایش و سرعتش هم از من بیشتره ؟ یعنی تو تهران درست شده و تو مشهد نه ؟
شاید جدیدا برنزیا رو بقول ایشون کاهش دادن....ولی فکر نکنم فرق بزارن
اینم مال یکی از کاربراست که 1مگ برنزی داره:
![]()
همش تقصیر شماها بود که می گفتید اینها همه یکی هستند . حالا سرعت ما لعنتی رو نگاه کن , مثل 1 مگ بنزی هستبعد الان میگید فرق داره , ...واقعا براتون متاسفم که ملت رو سرکار می زارید .
(شوخی کردم , تقصیر شماها نیست , سیاست شرکت هاست .)
دوستان نمیشه طرح برنزی 2مگ رو به نقره ای ارتقا داد ؟
Last edited by HADI ONLY; 23-07-2013 at 21:39.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)