با درود
به من هم زنگ زدن همین سوال رو پرسیدن یه ماه گذشته یعنی مثلا چه اتفاقی می افته!!
همون کارمند اندیشه هستن به من گفتن سیستم دوباره داریم چک می کنیم
نترس![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با درود
به من هم زنگ زدن همین سوال رو پرسیدن یه ماه گذشته یعنی مثلا چه اتفاقی می افته!!
همون کارمند اندیشه هستن به من گفتن سیستم دوباره داریم چک می کنیم
نترس![]()
يعني سرعت دانلود شبانه 1مگ يا 2مگ چنده؟
سلام
من 3 روزه سر ساعت 1 و 7 مودمم اینترنتش چراغش خاموش میشه و تا خاموش روشن نکنم اینترنت قطع میمونه زنگ زدم میگه طول میکشه و مشکل شبکست مال شمام اینجوری شده ؟
اندیشه مرکز 8
مشکلی نیست.تست کنید نتیجه رو اطلاع رسانی کنید
چرا خط 3 ندارین؟
سرعت 128 نامحدودتون رو چنده ؟به دانلود یکسره گیر نمیدین ؟**************************بچهها من هنوز منتظر جواب دوتا سوال قبلیممم !کسی ساعت 1 و 7 تو اندیشه اینترنتش قطع نمیشه ؟
من اندیشه خط 5 رو دارم یک تا هفت قطع نمیشه بعضی وقتها میشه که در طول شبانه روز گاهی وقتها قطع میشه و بعد از چند دقیقه وصل میشه یا افت سرعت داشته باشم
سلام خدمت دوستان. من از اندیشه استفاده میکنم. 128 5 گیگ گرفتم. دقیقا ساعت 1 که میشه سرعت میاد رو 15. واقعا نامردیه
واسه همین میخوام تبدیلش کنم به 128 نامحدود. میشه بدون هزینه این کارو کرد؟؟ اصلا میشه تعویض کنمش؟؟ تازه 3 روزه که گرفتم
منم ۱۲۸ نامحدود دارم; سرعت معمولا روی ۳۰ هست، نهایتش هم ۳۷. نسبت به محدود ۳ به نظرم بهتره.نمیدونم من که پرسیده بودم گفتن نمیشه.
سلام شما نمی تونید اکانتتون رو به 128 نامحدود تغییر بدید تازگیا مثل اینکه از ساعت 4 به بعد صبح سرعت مثل سرعت تو روز میشه سرعت نامحدود 128 هم تا 30 هستش فقط می تونید تغییر سرویس بدبد که اون هم یک هزینه ای از شما میگیرن به نظر من فقط 512 و 1 مگ محدود خوبه تو این وضعیت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)