تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1357 از 2376 اولاول ... 35785712571307134713531354135513561357135813591360136113671407145718572357 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,561 به 13,570 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پیشبینیه Nasser_ZRE

استقلال 5 داماش 0
    <br />
    <br />

<br />
    <br />
    <br />
    <br />
    استقلال تهران -3- -0- داماش

این لیست پیشبینی هایی هست که در چند ساعت اخیر ثبت شده چون تعدادشون زیاد هست ممکنه برخی پیشبینها را ثبت نکرده باشم

اگر پیشبینیتون در بین لیست نبود لینک پیشبینیتون را بگذارید.

این هم لیست کامل پیشبینی ها:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امیرآبادى: به ماندن یا رفتن بیک زاده توجهى ندارم

تیم استقلال فردا در ورزشگاه آزادى از تیم داماش گیلان میزبانى خواهد کرد. همین موضوع بهانه اى شد تا با مهدى امیر آبادى هافبک ریز نقش آبى پوشان گفت وگویى را انجام دهیم. با ما همراه باشید:
    • بعد از مدت ها نیمکت نشینى سرانجام مقابل ابومسلم به میدان رفتى و بازى خوبى نیز انجام دادى؟
    - به هر حال من منتظر یک فرصت بودم تا خودم را نشان بدهم. خدا را شکر مى کنم که این فرصت نصیبم شد و جواب اعتماد مربیان را دادم. هنگامى که نیمکت نشین بودم صحبت هاى زیادى پیرامون جدایى ام از استقلال مطرح مى شد در حالى که به هیچ وجه صحت نداشت. با این حال اعتراض نکردم و شکیبا بودم. اکنون فقط پاسخ صبور بودن خود را گرفته ام.
    • فکرنمى کنى مصدومیت منیعى و مشکلات بیک زاده باعث شد تو براى استقلال به میدان بروى؟
    - برایم فرقى نمى کرد که منیعى مصدوم باشد و یا بیک زاده با مشکلات زیادى دست و پنجه نرم کند. من کار خودم را انجام دادم و به هدفم نیز رسیدم.
    • با رفتن بیک زاده جا براى تو بازتر مى شود، درست است؟
    - به ماندن یا رفتن بیک زاده توجهى ندارم. وى بازیکن باهوشى است و در این مورد بهترین تصمیم را اتخاذ خواهد کرد. تلاش مى کنم تا جایگاهى را که به دست آورده ام به راحتى از دست ندهم و در آینده نیز عملکرد مطلوبى از خود برجاى بگذارم.
    • در آینده نیز براى استقلال بازى مى کنى؟
    - نهایت سعى خودم را انجام خواهم داد تا موفق شوم باز هم اعتماد مربیان را جلب کنم. اگر بازى کنم قطعاً بهترین بازى ام را انجام خواهم داد و ثابت مى کنم که بازى خوبم مقابل ابومسلم اتفاقى نبوده است.
    • مهدى امیرآبادى هنوز هم به تیم ملى فکر مى کند؟
    - صددرصد. اکنون که جایگاه مناسبى در استقلال به دست آورده ام دیگر نمى خواهم این جایگاه را از دست بدهم. مى خواهم به قدرى بدرخشم تا دوباره ملى پوش شوم. هنوز فرصت زیادى براى ملى پوش شدن باقیمانده است. تلاش مى کنم تا نظر مساعد سرمربى تیم ملى را جلب نمایم و دوباره پیراهن مقدس تیم ملى را به تن کنم.
    • دیدار فردا مقابل داماش را چطور مى بینى؟
    - بازى بسیار سختى را در پیش داریم. داماش یک تیم ته جدولى است و در این بازى براى جبران ناکامى هاى گذشته به میدان مى آید. داماش نیز مثل ما به ۳ امتیاز این مسابقه نیاز دارد. به هر حال امیدوارم با بدشانسى مواجه نشویم و با حمایت تماشاگران خوبمان ۳ امتیاز این مسابقه را کسب کنیم و به صدرنشینى خود ادامه دهیم.
    • استقلال در حال حاضر صدرنشین لیگ است. به نظرت مى توانید این صدرنشینى را حفظ کنید؟
    - ببینید همواره صدرنشین شدن زیاد سخت نیست اما حفظ آن بسیار دشوار است. با تدابیر کادر فنى و همت بچه ها مى توانیم این صدرنشینى را حفظ کنیم و تا پایان فصل هم به آن ادامه دهیم و قهرمانى را به ارمغان آوریم.

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

داماش بازی نکرده ترکید رفت!

رفقا من یه مقداری فیلم از بازی استقلال پیروزی() دارم

اگه خواستین آپ کنم ببینید

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فریاد شادى در باشگاه پرسپولیس براى گلزنى استقلال!

شاید باور کردن این خبر سخت باشد و از طرفى طبیعى است که نمى توان آن را به صورت رسمى تأیید کرد. از سوى دیگر حتى اگر واقعاً چنین اتفاقى افتاده باشد نیز از نظر هیچ کس جرم و خطایى محسوب نمى شود اما به هر حال موضوع در نوع خود بسیار جالب توجه است. ظاهراً چندى قبل یکى از اطرافیان پرسپولیس وارد ساختمان باشگاه شده و مشغول به کارهاى مرتبط با خود مى شود. اتفاقاً آن روز استقلال در لیگ برتر دیدارى خانگى برگزار مى کرده و در اواسط نیمه اول به گل مى رسد اما وقتى این اتفاق مى افتد داستان دیگرى هم به وقوع مى پیوندد که وى را کاملاً متعجب مى کند زیرا مى شنود که از ۲ اتاق باشگاه فریاد بلندى به گوش مى رسد و متوجه مى شود هیاهو مربوط به برخى از کارکنان است که به نوعى از گلزنى استقلال خوشحال بودند!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

شاید باور کردن این خبر سخت باشد و از طرفى طبیعى است که نمى توان آن را به صورت رسمى تأیید کرد. از سوى دیگر حتى اگر واقعاً چنین اتفاقى افتاده باشد نیز از نظر هیچ کس جرم و خطایى محسوب نمى شود اما به هر حال موضوع در نوع خود بسیار جالب توجه است. ظاهراً چندى قبل یکى از اطرافیان پرسپولیس وارد ساختمان باشگاه شده و مشغول به کارهاى مرتبط با خود مى شود. اتفاقاً آن روز استقلال در لیگ برتر دیدارى خانگى برگزار مى کرده و در اواسط نیمه اول به گل مى رسد اما وقتى این اتفاق مى افتد داستان دیگرى هم به وقوع مى پیوندد که وى را کاملاً متعجب مى کند زیرا مى شنود که از ۲ اتاق باشگاه فریاد بلندى به گوش مى رسد و متوجه مى شود هیاهو مربوط به برخى از کارکنان است که به نوعى از گلزنى استقلال خوشحال بودند!
    من بعد شاهد گرویدن تعداد کثیری از پرسپولیسی ها به جمع ارتش آبیدلان خواهیم بود.
    فقط استارتش بد جایی خورده. تو خود باشگاه پرسپولیس

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =))

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

فکر کنم نظر کردن و اومدن اسقلالی شدن.به هر حال خوب کاری کردند.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

فکر کنم الان دیگه خیلی جالب باشه برم اون تی شرت مخصوص استقلال رو بخرم... پوشیدنش مایه افتخاره : دی

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بازي بعد از داماش با كجاست ؟ تعطيلات نيم فصل از كي شروع ميشه ؟
    عماد هم به من pm داد كه دسترسي به اينترنت نداره و تا شنبه نمياد .

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بعد از بازی با داماش لیگ به مدت تقریبا 17 روز تعطیل میشه

بازی هفته بیستم تیم جلوی سپاهان و در اصفهان هست
    Last edited by Alireza Taji; 11-12-2008 at 21:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •