من یه بازی دارم نمیدونم چرا هر بار ویندوز 7 نصب میکنم روش بازی رو اجرا میکنم کرش میکنه!!!
مشکل کرش کردن تو 7 از چیه دقیقا؟؟ Run as Administrator هم کردم. فرقی نداره!!
کسی این مشکل رو داشته؟
من یه بازی دارم نمیدونم چرا هر بار ویندوز 7 نصب میکنم روش بازی رو اجرا میکنم کرش میکنه!!!
مشکل کرش کردن تو 7 از چیه دقیقا؟؟ Run as Administrator هم کردم. فرقی نداره!!
کسی این مشکل رو داشته؟
میلاد جان بعضی از بازیها هستن که با ویندوز 7 مشکل دارن البته این مشکل بیشتر برای بازیهای قدیمی پیش میاد
حالا شما بازیتون چی هست؟
یعنی هیچکس این فایلی که میخوام رو نداره ؟!![]()
به حتمال 90% ایراد از کرکتون هست!
توی تاپیک زیر درخواست بدین اگه کسی کرکش رو داره در اختیارتون قرار بده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعزیز این یه فایل 12MB هست که هر کسی قادر به آپلودش نیست توی تاپیک خود بازی درخواست بدین اگه کسی اینترنت سرعت بالا داره براتون آپ کنه...
خودمم همین فکر رو میکنم .بعضی وقتا هم فکر میکنم بخاطر پاورم هست که برق رو به اندازه کافی به GPU نمیرسونه و توی 7 بخاطر گرافیکی بودنش این مشخص ترهمیلاد جان بعضی از بازیها هستن که با ویندوز 7 مشکل دارن البته این مشکل بیشتر برای بازیهای قدیمی پیش میاد
حالا شما بازیتون چی هست؟
بازی Mirorr's Edge.
البته من اینو قبلا بازی کردم کلا بخاطر مدل بازی که علاقه بهش دارم دوباره نصب کردم که یاد گذشته های نزدیک بکنم!
خودم فکر میکنم مشکل از پاور باشه ( خیلی وقت پیش یه مقاله خودنم که این ارتباط رو توضبح داده بود. ارتباط کم بودن برق ورودی با اجرا نشدن برنامه های گرافیکی بخاطر وارد شدن ولتاز کم به گرافیک!!))
حالا دقیقا نمیدونم
واقعا که !!!
این همه تو سایت آموزش گذاشتم (بازی سازی) حالا هیشکی نیس........
بله در رابطه با سوالتون حق با ALEX جان هست...
ولی اینکه پاور ضعیف باشه ربطی به اجرا شدن یا نشدن بازی نداره!
در این حالت اگه پاور نتونه سیستمت رو تغذیه کنه ممکنه یا شما در حین بازی و کار گرافیکی سنگین یا قطعات سیستم شما نتونه از حداکثر توانایی خودشون استفاده کننند یا کرش و به عبارتی ریست سیستم بشی...بهتره اینجوری بگم اگه مثلا خروجی پاورشما حداکثر 10 امپر باشه ولی گرافیک شما در حداکثر توانش 15 آمپر بکشه تقریبا یه حالت اتصال کوتاه در پاور بوجود میاد که سیستم حفاظتی اون دستور ریسیت سیستم رو میده(یه چیزی توی مایه های همون فیوز محافظ ولی ایندفعه این مسئولیت بر عهده یه سخت افزار محافظ هست)....
پس ضعف پاور نمیتونه دلیلی بر اجرا نشدن بازی باشه(البته خراب بودن اون بحثش جداست!)
ولی اینکه در ویندوز SEVEN بازیها سنگینتر اجرا میشن شکی نیست چون هم این وسط بحث dx11 بوجود میاد و هم اینکه کلا ویندوز SEVEN به خودی خود به مراتب سنگین تر از xp هست![]()
امیر جان این چه ربطی به این تاپیک داشت؟؟؟
شما میتونی پاورتو ببری یه خدمات کامپیوتری معتبر بدی برات تست کنن ببینی چه مشکلی داره؟ ولی احتمال اینکه این مشکل از منبع تغزیه باشه خیلی کمه میلاد جانخیلی وقت پیش یه مقاله خودنم که این ارتباط رو توضبح داده بود. ارتباط کم بودن برق ورودی با اجرا نشدن برنامه های گرافیکی بخاطر وارد شدن ولتاز کم به گرافیک
ربطش اینکه یه فایل واسم آپلود نمی کنید .
عزیز برای اینه که همه تواناییش رو ندارن....نمونه_ش خود من شما بگو با dial up چجوری 12MB رو برات آپلود کنم؟؟!!
اینجاست که باید به جان مسئولین ممکلتمون دعا کنیم با این سرویسهای سریع و ارزان قیمت نت توی ایران!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)