تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1357 از 1667 اولاول ... 357857125713071347135313541355135613571358135913601361136714071457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,561 به 13,570 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من یه بازی دارم نمیدونم چرا هر بار ویندوز 7 نصب میکنم روش بازی رو اجرا میکنم کرش میکنه!!!
    مشکل کرش کردن تو 7 از چیه دقیقا؟؟ Run as Administrator هم کردم. فرقی نداره!!
    کسی این مشکل رو داشته؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

من یه بازی دارم نمیدونم چرا هر بار ویندوز 7 نصب میکنم روش بازی رو اجرا میکنم کرش میکنه!!!
    مشکل کرش کردن تو 7 از چیه دقیقا؟؟ Run as Administrator هم کردم. فرقی نداره!!
    کسی این مشکل رو داشته؟
    میلاد جان بعضی از بازیها هستن که با ویندوز 7 مشکل دارن البته این مشکل بیشتر برای بازیهای قدیمی پیش میاد

حالا شما بازیتون چی هست؟

3. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Amir_Amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام دوستان .
    بازیه NFS HP رو تازی خریدم ، وفتی نصبش میکنم یه ارور میده که فایله RACERTIRE4.BNDL مشکل داره و کپی نمیشه ، ایگنورش میکنم بازی نصب میشه .
    مراحل ائلیه بازی بدون مشکل میاد ، ولی بعد از اینکه آیودی TT باز میشه بازی توی لودینگ قبل از مرحله گیر میکنه .
    بعنی مرحله رو انتخاب میکنم ، صفحه میاد عوض بشه که بره واسه انتخاب ماشین ، دیگه لودینگش تموم نمیشه ، همش لود میکنه !!!
    مشکل از کجاست ؟!
    .
    .
    اگه فالی RACERTIRE4.BNDL رو هم برام آپلود کنید ممنون میشم .
    آدرسشم اینه :
    UI ---> Images ---> CarSelect ----> RACERTIRE4.BNDL
    ممنون میشم .
    یعنی هیچکس این فایلی که میخوام رو نداره ؟!

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

بازی apache : air assault رو نمیتونم اجرا کنم ، اولش ارور activision cod ... میداد که فکر کنم از کرکش بود ، چون یکم پیچیده بود و هرچقدر باهاش ور رفتم نشد و یه کرک دیگه دانلود کردم که اینبار ارور Application Eror که احتمالا همتون باهاش آشنایی دارید (The instruction at 0x101c5cd7 ...... memory at 0x......و....)

دوستانی که میتونن لطفا راهنمایی کنن
    به حتمال 90% ایراد از کرکتون هست!
    توی تاپیک زیر درخواست بدین اگه کسی کرکش رو داره در اختیارتون قرار بده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی هیچکس این فایلی که میخوام رو نداره ؟!
    عزیز این یه فایل 12MB هست که هر کسی قادر به آپلودش نیست توی تاپیک خود بازی درخواست بدین اگه کسی اینترنت سرعت بالا داره براتون آپ کنه...

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

میلاد جان بعضی از بازیها هستن که با ویندوز 7 مشکل دارن البته این مشکل بیشتر برای بازیهای قدیمی پیش میاد

حالا شما بازیتون چی هست؟
    خودمم همین فکر رو میکنم .بعضی وقتا هم فکر میکنم بخاطر پاورم هست که برق رو به اندازه کافی به GPU نمیرسونه و توی 7 بخاطر گرافیکی بودنش این مشخص تره
    بازی Mirorr's Edge.
    البته من اینو قبلا بازی کردم کلا بخاطر مدل بازی که علاقه بهش دارم دوباره نصب کردم که یاد گذشته های نزدیک بکنم!
    خودم فکر میکنم مشکل از پاور باشه ( خیلی وقت پیش یه مقاله خودنم که این ارتباط رو توضبح داده بود. ارتباط کم بودن برق ورودی با اجرا نشدن برنامه های گرافیکی بخاطر وارد شدن ولتاز کم به گرافیک!!))
    حالا دقیقا نمیدونم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

واقعا که !!!
    این همه تو سایت آموزش گذاشتم (بازی سازی) حالا هیشکی نیس........

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

خودمم همین فکر رو میکنم .بعضی وقتا هم فکر میکنم بخاطر پاورم هست که برق رو به اندازه کافی به GPU نمیرسونه و توی 7 بخاطر گرافیکی بودنش این مشخص تره
    بازی Mirorr's Edge.
    البته من اینو قبلا بازی کردم کلا بخاطر مدل بازی که علاقه بهش دارم دوباره نصب کردم که یاد گذشته های نزدیک بکنم!
    خودم فکر میکنم مشکل از پاور باشه ( خیلی وقت پیش یه مقاله خودنم که این ارتباط رو توضبح داده بود. ارتباط کم بودن برق ورودی با اجرا نشدن برنامه های گرافیکی بخاطر وارد شدن ولتاز کم به گرافیک!!))
    حالا دقیقا نمیدونم
    بله در رابطه با سوالتون حق با ALEX جان هست...
    ولی اینکه پاور ضعیف باشه ربطی به اجرا شدن یا نشدن بازی نداره!
    در این حالت اگه پاور نتونه سیستمت رو تغذیه کنه ممکنه یا شما در حین بازی و کار گرافیکی سنگین یا قطعات سیستم شما نتونه از حداکثر توانایی خودشون استفاده کننند یا کرش و به عبارتی ریست سیستم بشی...بهتره اینجوری بگم اگه مثلا خروجی پاورشما حداکثر 10 امپر باشه ولی گرافیک شما در حداکثر توانش 15 آمپر بکشه تقریبا یه حالت اتصال کوتاه در پاور بوجود میاد که سیستم حفاظتی اون دستور ریسیت سیستم رو میده(یه چیزی توی مایه های همون فیوز محافظ ولی ایندفعه این مسئولیت بر عهده یه سخت افزار محافظ هست)....
    پس ضعف پاور نمیتونه دلیلی بر اجرا نشدن بازی باشه(البته خراب بودن اون بحثش جداست!)
    ولی اینکه در ویندوز SEVEN بازیها سنگینتر اجرا میشن شکی نیست چون هم این وسط بحث dx11 بوجود میاد و هم اینکه کلا ویندوز SEVEN به خودی خود به مراتب سنگین تر از xp هست

9. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

واقعا که !!!
    این همه تو سایت آموزش گذاشتم (بازی سازی) حالا هیشکی نیس........
    امیر جان این چه ربطی به این تاپیک داشت؟؟؟

خیلی وقت پیش یه مقاله خودنم که این ارتباط رو توضبح داده بود. ارتباط کم بودن برق ورودی با اجرا نشدن برنامه های گرافیکی بخاطر وارد شدن ولتاز کم به گرافیک
    شما میتونی پاورتو ببری یه خدمات کامپیوتری معتبر بدی برات تست کنن ببینی چه مشکلی داره؟ ولی احتمال اینکه این مشکل از منبع تغزیه باشه خیلی کمه میلاد جان

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

امیر جان این چه ربطی به این تاپیک داشت؟؟؟
    ربطش اینکه یه فایل واسم آپلود نمی کنید .

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

ربطش اینکه یه فایل واسم آپلود نمی کنید .
    عزیز برای اینه که همه تواناییش رو ندارن....نمونه_ش خود من شما بگو با dial up چجوری 12MB رو برات آپلود کنم؟؟!!
    اینجاست که باید به جان مسئولین ممکلتمون دعا کنیم با این سرویسهای سریع و ارزان قیمت نت توی ایران!!

13. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •