سایز کانکشنت رو بیشتر بگیر ضمنا چک کن کیفیت دریافت سیگنالیت زیز 80dbi- باشه
سایز کانکشنت رو بیشتر بگیر ضمنا چک کن کیفیت دریافت سیگنالیت زیز 80dbi- باشه
متاسفانه بعد از مدتها هنوز ایرانسل نتونسته یک وبگردی قابل قبول برای تری جی ارائه کنه. شبها عموما ضعیفه و بعضی وقتها هم افتضاحه. از پینگ 8888 و نوسان زیادشم معلومه که شبکه خوبی نداره. تجربه چندین ماهه من میگه ایرانسل فقط برای دانلود ارزش داره نه وبگردی و کارهای دیگه.
مهندسینشم ظاهرا نمی دونن چیکار کنند
الان که خلوته پینگش اینطوریه حالا ببین 10 12 شب چی میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ak313; 30-05-2015 at 15:10.
بله پینگ نوسان شدید داره. من مودم از ایرانسل گرفتم هر کاری کردم انلاک نشد وگرنه از رایتل استفاده می کردم.
رایتل هم بی خودی گرونه و البته برای کسی که به اینترنت با کیفیت بیرون از خونه نیاز مبرم داره خوبه. اما خیلی جاها 4 جی و تری جی داره با adsl vdsl رقابت می کنه که ایرانسل فعلا در اون حد و قواره نیست بیشتر دنبال تبلیغاته تا کیفیت خدمات و الا من الان توی تهران ( منزل) با 4 جی بیشتر از سه مگ نمی تونم بگیرم. توی مناطق روستایی نیستمها تهرانم. حالا شما بیا بپرس 4 جی ایرانسل کته 4 یا کته 6. خنده دار نیست از هر چندتا آنتن یکیشو 4 جی کردن بعدشم میگن تهران 4 جی شده
سلام . مرند و سراب و بستان ابادو شبستر و صوفیان و کلیبرو اهر البته فعال نیست. مرند یک سایت ترمینال فعال است. اون هم برخی ساعات
از ایلام چه خبر؟! سرعت دانلود تری جی ایرانسل افتضاحه زیر ۵۰کیلوبیته
۴جی تو ایلام راه اندازی شده؟!
اغا جاری/ اروند کنار/بندر امام/بندر ماهشهر/تر کالکی/ دارخویین/سوسنگرد/ شادگان/ شهید چمران/ لالی/ مسجد سلیمان/ هویزه
سلام. بله سرعت فاجعه است. فعلا نه. مشکل کمبود پهنای باند داریم. 14 سایت جدید نوسازی شدند که به زودی فعال میشود.
خیر فعلا کامل نیست.
سلام. نه. خیلی عقب نیست. خراسان رضوی در 8 شهر جدید اماده بهره برداری شده است. که شهرهای نامبرده هم جز این مناطق است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)