سلام بزرگوار 
میخوام خودم چراغ اول رو روشن کنم /
سلام
1- برای اینکه کار بسیاری از دوستان راحت بشه و یک سوالشون رو نسوزونند ، یک بیوگرافی ازخودت ارائه بده ( غیر از اون چیزایی که من توی معرفی گفتم
)
خب آرمان، متولد 67. بزرگ شده در شهرهای مختلف جنوب کشور (هر شهری یکی دو سال

)، مدتی تهران و حالا هم ساکن در قلب استکبار دنیا.
2- چه چیزی باعث میشه تا علیرغم زندگی در کشوری دیگه ، کماکان در انجمنی فارسی زبان حضور داشته باشی و علاوه بر ارتباط با هموطنان و همزبانان خودت ،حتی وظیفه ی مدیریتی هم بر عهده بگیری ؟
مهمترین دلیل دوستان خیلی خوبیه که اینجا دارم.
3- در روز چه مدتی رو در پی سی میگذرونی ؟
در مجموع مدتی که پست دادن و خوندن پست ها باشه حدود 1 تا 1.5 ساعت ولی خب در طول روز زیاد سر می زنم چون اکثر وقتم پشت کامپیوتره.
4- غیر از بخش تخصصی خودت ، به کدوم قسمتهای پی سی علاقه بیشتری داری و فعالیت میکنی ؟
به جز سخت افزار، لپ تاپ و تبلت در اسمارت فون و ورزش فعالیت می کنم و در بخش های فیلم و نجوم هم بیشتر نظاره گر مباحث هستم.
5- این علاقه ای که به فوتبال داری از کجا شروع شده ؟
از بچگی در زمین های خاکی و ...

نه خب از بچگی طرفدار بودم چون توی خونواده فوتبالی بودیم ولی خب من هیچ وقت فوتبالیست خوبی نبودم ولی از دو سه سال پیش شروع کردم به بررسی تخصصی تر فوتبال از دید مربی گری و کارشناسی و آنالیز.
6- و اینکه چرا بارسلونا ؟
علاقه به رونالدو برزیلی در ابتدا باعث شد طرفدار بارسا بشم و دیگه با رفتنش هم بارسایی باقی موندم. ولی خب مهمترین دلیلش شاید فلسفه فوتبال بارسا باشه.
7- راست میگن که " همیشه دست اینگیلیسا ! تو کاره " ؟ ( البته واضح و مبرهن هست که من با این سوال ، یکی از سوالهای خودمو سوزوندم ولی چه میشه کرد دیگه
)
بله
8 - زندگی چقدر ارزش جدی گرفتنشو داره ؟
خیلی زیاد. زندگی رو جدی نگیریم چی رو جدی بگیریم؟
9- 3 تا تجربه ی بزرگی که تو زندگیت داشتی چیه ؟ میتونی بگی ؟
در این لحظه نمی تونم بگم، نیاز به فکر کردن داره.
10 - اگه الان یک در روبروت باشه و تا لحظاتی دیگه باز بشه ، دوست داری چه کسی پشت اون در باشه ؟؟؟
نمی دونم!
-------------------------------------
ممنون از آرمان عزیز /