تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1356 از 1783 اولاول ... 356856125613061346135213531354135513561357135813591360136614061456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,551 به 13,560 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تعرفه سرویس های نامحدود به شرط استفاده منصفانه
    مبلغ ( ریال ) حداقل ترافیک دریافتی در ماه (گیگابایت) سرویس سرعت 1ماهه
    112500 2.5 نامحدود برنزی 128
    210000 5 نامحدود برنزی 256
    365000 10 نامحدود برنزی 512
    635000 20 نامحدود برنزی 1024
    1080000 40 نامحدود برنزی 2048
    2532800 125 نامحدود برنزی 6144
    3211200 166 نامحدود برنزی 8192
    300000 10 نامحدود اقتصادی 512
    500000 20 نامحدود اقتصادی 1024
    900000 40 نامحدود اقتصادی 2048

فرق برنزی با اقتصادی چیه؟
    یه سوال برام پیش اومد قانون استفاده منصفانه اینه که تا قبل از رسیدن به حداقل حجم مصرفی سرعت از سرعت اسمی بالاتره بعدش می شه سرعت اسمی آیا در مورد 6 مگ و 8 مگ صدق می کنه این قضیه؟

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

تعرفه سرویس های نامحدود به شرط استفاده منصفانه
    مبلغ ( ریال ) حداقل ترافیک دریافتی در ماه (گیگابایت) سرویس سرعت 1ماهه
    112500 2.5 نامحدود برنزی 128
    210000 5 نامحدود برنزی 256
    365000 10 نامحدود برنزی 512
    635000 20 نامحدود برنزی 1024
    1080000 40 نامحدود برنزی 2048
    2532800 125 نامحدود برنزی 6144
    3211200 166 نامحدود برنزی 8192
    300000 10 نامحدود اقتصادی 512
    500000 20 نامحدود اقتصادی 1024
    900000 40 نامحدود اقتصادی 2048

فرق برنزی با اقتصادی چیه؟
    از نمایندگی پرسیدم بازم شما بپرسید فرق برنزی با اقتصادی در سرعت دانلود قبل از محدودیت هستش مثلا با ۵۱۲ تا ۱۰ گیگ سرعتت رو ۲ مگه بعدش میاد روی ۱۲۸ شیر شده یعنی ۱۶ کیلوبایت میگم آخه چرا میگه مصوبه تنظیم مقرراته در کل موندن تو این شرکت فایده ای نداره

3. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یه سوال برام پیش اومد قانون استفاده منصفانه اینه که تا قبل از رسیدن به حداقل حجم مصرفی سرعت از سرعت اسمی بالاتره بعدش می شه سرعت اسمی آیا در مورد 6 مگ و 8 مگ صدق می کنه این قضیه؟
    نه بابا الان رفتم سوال کردم میگه بعد از منصفانه مثلا 1 مگ میاد روی 256kb و همینطور بقیه
    گفتم این صبانت نمی تونه مثل آدم سرویس بده
    از نمایندگی پرسیدم بازم شما بپرسید فرق برنزی با اقتصادی در سرعت دانلود قبل از محدودیت هستش مثلا با ۵۱۲ تا ۱۰ گیگ سرعتت رو ۲ مگه بعدش میاد روی ۱۲۸ شیر شده یعنی ۱۶ کیلوبایت میگم آخه چرا میگه مصوبه تنظیم مقرراته در کل موندن تو این شرکت فایده ای نداره
    حرف شما تایید میشه همین الان از تهران پرسیدم همین گفت

5. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه بابا الان رفتم سوال کردم میگه بعد از منصفانه مثلا 1 مگ میاد روی 256kb و همینطور بقیه
    گفتم این صبانت نمی تونه مثل آدم سرویس بده

حرف شما تایید میشه همین الان از تهران پرسیدم همین گفت
    خوب بلا نسبت شما مگه آدم خره همچین کاری کنه الان شما ببین 8 مگ با 166 گیگ دانلود 320 تومنه شما می تونی اول یک 12 مگ با 40 گیگ دانلود بگیری 116 تومن بعد 100 گیگ حجم می خری 207 تومن می شه 320 تومن طبق حرفشون هم 280 گیگ دانلود شبانه هم داری جمع کل دانلودت می شه 420 گیگ!!!!

7. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خوب بلا نسبت شما مگه آدم خره همچین کاری کنه الان شما ببین 8 مگ با 166 گیگ دانلود 320 تومنه شما می تونی اول یک 12 مگ با 40 گیگ دانلود بگیری 116 تومن بعد 100 گیگ حجم می خری 207 تومن می شه 320 تومن طبق حرفشون هم 280 گیگ دانلود شبانه هم داری جمع کل دانلودت می شه 420 گیگ!!!!
    وقتی طرف به جای مغز کاه کردن تو کله اش نمیشه توقع بیشتر از این ازش داشت
    وقتی شبانه رو این کار کردن و این همه هم تخلیه کردن باز روی حرف خودش میمونه نمی شه ازش توقع داشت بیاد سرویس خوب بده

9. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت BAHRAM GOOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آقا منم صبانت دارم
    سرعت 12 مگ
    از سایت کاوش نماینده رسمی صبانت در استان فارس گرفتم
    قبلا شبی 9 گیگ دانلود میکردم
    که سرعت شبانه ترکید
    رفتم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که بله اطلاعیه زدن و سیاست جدید سرعت شبانه
    براشون ایمیل زدم و شکایت کردم
    یارو زنگ زده میگم سرعت شبانه من از 400 شده 15 میگه درسته
    اگه میخوای مثل سابق دانلود کنی
    باید 20 گیگ شارژ کنی
    گفتم مرد حسابی من که باید 60-70 تومن فقط بدم پول شارژ و هر چقدر شارژم بیاد پایین سرعتم هم میاد پایین
    اصلا صبانت دیگه ارزش نداره کسی طرفش نره
    میگم کسی اینجا همیار نت نداره؟
    اینترنت مخارات شبانه ش خوبه؟
    من یه نت میخوام واسه شبانه لطفا راهنمای کنید

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من تا حالا چندبار اعلام کردم و اگر دوستان نگن این از کارمندای آسیاتک هست بازم اعلام میکنم که آسیاتک سرویس 10 مگابیتش رو با 20 گیگ حجم ماهیانه 66 هزار تومان شبانشو روی 2 مگ میبنده و همیشه 256 کیلوبایت ثابت سرعت داری از سرور داخلی و خارجی وساعت رایگانشم 1 تا 8 هست که در این ساعات تقریبا در جمع میتونید 6 گیگ دانلود کنید.یا حق

داره خودمونی میشه Just Me Samanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید ی سوال
    مگه 512 تقسیم ب 8 بشه نمیشه 64، یعنی سرعتت بعد منصفانه باید بشه 64. تو سایت خودشونم فک کنم اینجوری نوشته بود. پس 16 چرا؟
    مثلا برای سرویس 1 مگ اقتصادی سرعت قبل و بعد منصفانه چنده؟

داره خودمونی میشه ssector's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اینکه فرمودید کم اوردن مقصر دونستن اینجا بحث مقصر دونستن نیست مقصر واقعا وجود داره که اگر حرفات راست باشه یکیش خود شمایید. جواب اولا: نگرانی زمانی است که منتظر باشیم اتفاقی بیفته. کل ایران محدود شدن رفت دیگه نگرانی برای چی. تعرفه بعدی هم که فرمودید برای خیلیا از جمله من سال اینده است هفته بعد ماه بعد یا حتی فصل بعد نیست که بگیم یک مدت کوتاه تحمل کنید اما از همه مهم تر این ثانیا همونطور که برای اون ......... هم 2 بار توضیح دادم شما چاقو بکن تو چشم خودت . خودتو دار بزن یا هر کاری که عواقبش ((فقط)) به خودت بر میگرده رو انجام بده اونوقت حق کاملا با شماست به کسی ربطی نداره ولی وقتی مثل زمان اموزش سربازی یک نفر دیر سر صبحگاه میرسید یا سرووضعش در شامگاه نامرتب بود یا هر خطای دیگه همه رو تنبیه میکردن (تشویق برای یکی تنبیه برای همه ) . وقتی من میبینم امثال شما دانلود میکنید امثال من محدود میشن. برام زور داره. گنه کرد در بلخ اهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری!! منتها با این فرق جزیی که صبانت گردن نجار و اهنگرو مسگرو بقیه اصناف رو همه با هم یکجا زد !!! اون (حق) هم که فرمودید پولهایی که سالهای قبل دادید اینترنتش رو همون سالها استفاده کردید ربطی به این دوره نداره که من قبلا اینقدر پول دادم پس این دوره یک کاری کردم همه محدود شدن حقم بود!!! در پایان من چیزی از نمایندگی نگفتم تهران هستم و مستقیما با خود شرکت تماس میگیرم هر روز. نه برای درست شدن وضع فقط میخوام نتیجه قطعی رو بدونم که اگر قراره این سیستم همیشگی باشه یعنی یکسال اینده رو حق دانلود ندارم (( اخه بعضی ها فکر میکنن چون یک چیزی رایگانه باید نابودش کرد مثلا وقتی میریم عروسی میبینیم غذا یا دسر سلف سرویس است پول نمیگیرن باید کل دیگ رو خالی کنیم رو سرمون!!! یا کل ظرف 10 کیلویی بستنی رو هرچقدر تونستیم بخوریم بقیشم خالی کنیم تو لباسامون که یک وقت حقمون ضایع نشه دیگران هم به درک!!!! )) حجمم رو دانلود کنم سرویس رو بسوزونم یا کلا فکر یک ای اس پی دیگه باشم یا خط تلفن دوم بگیرم رو اون از یک جای دیگه سرویس بگیرم یا بالاخره با دونستن نتیجه قطعی تکلیفمو بدونم همه هر روز یک صدا همینو میگن طول باند رو باز گذاشتیم گفتیم تب دانلود میخوابه عادی میشه ( دیگه نمیدونستن بعضیا تب دانلود ندارن سرطان دانلود دارن!!!) دیدیم بعضیا با دانلود های چند صد گیگ در ماه رحم نمیکنن مجبور شدیم سیاست کلی شرکت رو عوض کنیم که جلو این سو استفاده ها گرفته بشه و بخدا قسم اگر خودتون تو این تاپیک نمیگفتید دانلود های چند صد گیگ در ماه حقیقت داره منم شک کیکردم صبانت سر کارمون گزاشته میخواد بندازتمون به جون هم اما انگار حقیقت داره ما باید تقاص شماها رو پس بدیم این همون ربطش بود که فکر میکردی وجود نداره...... درضمن اون عزیزانی که حجم خریدن تاثیر نکرد من هم خریدم تاثیر نداشت زنگ زدم توضیح خواستم گفتن کل حجم هایی که خریدی و در اینده خواهی خرید!! باید از نصف دانلود شبانه گذشته بیشتر بشه تا محدودیت رو برداریم یعنی کلی خرید حجم به ما بدهکاری!!!!! روز قیامت اینجوری از ادم حساب نمیکشن!!
    دوست عزیر
    هر کسی نسبت به نوع سرویسی که میگیره این حقو داره که از ظرفیت دانلود شبانش به طور کامل استفاده کنه.
    شما نمیتونی برای کسی حد و مرز تعیین کنی! خود صبانت باید فکر دانلودای شبانه سرویسای پر سرعتو هم میکرد!
    اون مثال عروسی که زدید هم اشتباهه چون وقتی غذا سلف سرویسه طرف نهایت ظرف خودشو پر میکنه و بالاخره سیر میشه اگه با پر کردن ظرف چند نفر مثلا دیس سالاد خالی شد وبه بقیه نرسید مقصر میزبانه نه اونایی که ظرفشونو پر کردن!
    شما زورت به صبانت نمیرسه پریدی به همنوع خودت که چرا از ظرفیت دانلود شبانشون کامل استفاده کردن!
    مقصر اصلی خود شرکته که بدون داشتن دانش و برنامه ای در این کار فقط به فکر پر کردن جیبشه!

14. این کاربر از ssector بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید ی سوال
    مگه 512 تقسیم ب 8 بشه نمیشه 64، یعنی سرعتت بعد منصفانه باید بشه 64. تو سایت خودشونم فک کنم اینجوری نوشته بود. پس 16 چرا؟
    مثلا برای سرویس 1 مگ اقتصادی سرعت قبل و بعد منصفانه چنده؟
    دقیقا حرف شما درسته و باید اینجوری باشه حداقلش اینه که همیشه باید سرعت 64 باشه ولی چی درسته که این درست باشه

16. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •