یه سوال برام پیش اومد قانون استفاده منصفانه اینه که تا قبل از رسیدن به حداقل حجم مصرفی سرعت از سرعت اسمی بالاتره بعدش می شه سرعت اسمی آیا در مورد 6 مگ و 8 مگ صدق می کنه این قضیه؟
یه سوال برام پیش اومد قانون استفاده منصفانه اینه که تا قبل از رسیدن به حداقل حجم مصرفی سرعت از سرعت اسمی بالاتره بعدش می شه سرعت اسمی آیا در مورد 6 مگ و 8 مگ صدق می کنه این قضیه؟
از نمایندگی پرسیدم بازم شما بپرسید فرق برنزی با اقتصادی در سرعت دانلود قبل از محدودیت هستش مثلا با ۵۱۲ تا ۱۰ گیگ سرعتت رو ۲ مگه بعدش میاد روی ۱۲۸ شیر شده یعنی ۱۶ کیلوبایت میگم آخه چرا میگه مصوبه تنظیم مقرراته در کل موندن تو این شرکت فایده ای نداره
نه بابا الان رفتم سوال کردم میگه بعد از منصفانه مثلا 1 مگ میاد روی 256kb و همینطور بقیه
گفتم این صبانت نمی تونه مثل آدم سرویس بده
حرف شما تایید میشه همین الان از تهران پرسیدم همین گفتاز نمایندگی پرسیدم بازم شما بپرسید فرق برنزی با اقتصادی در سرعت دانلود قبل از محدودیت هستش مثلا با ۵۱۲ تا ۱۰ گیگ سرعتت رو ۲ مگه بعدش میاد روی ۱۲۸ شیر شده یعنی ۱۶ کیلوبایت میگم آخه چرا میگه مصوبه تنظیم مقرراته در کل موندن تو این شرکت فایده ای نداره
خوب بلا نسبت شما مگه آدم خره همچین کاری کنه الان شما ببین 8 مگ با 166 گیگ دانلود 320 تومنه شما می تونی اول یک 12 مگ با 40 گیگ دانلود بگیری 116 تومن بعد 100 گیگ حجم می خری 207 تومن می شه 320 تومن طبق حرفشون هم 280 گیگ دانلود شبانه هم داری جمع کل دانلودت می شه 420 گیگ!!!!
وقتی طرف به جای مغز کاه کردن تو کله اش نمیشه توقع بیشتر از این ازش داشت
وقتی شبانه رو این کار کردن و این همه هم تخلیه کردن باز روی حرف خودش میمونه نمی شه ازش توقع داشت بیاد سرویس خوب بده
آقا منم صبانت دارم
سرعت 12 مگ
از سایت کاوش نماینده رسمی صبانت در استان فارس گرفتم
قبلا شبی 9 گیگ دانلود میکردم
که سرعت شبانه ترکید
رفتم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بله اطلاعیه زدن و سیاست جدید سرعت شبانه
براشون ایمیل زدم و شکایت کردم
یارو زنگ زده میگم سرعت شبانه من از 400 شده 15 میگه درسته
اگه میخوای مثل سابق دانلود کنی
باید 20 گیگ شارژ کنی
گفتم مرد حسابی من که باید 60-70 تومن فقط بدم پول شارژ و هر چقدر شارژم بیاد پایین سرعتم هم میاد پایین
اصلا صبانت دیگه ارزش نداره کسی طرفش نره
میگم کسی اینجا همیار نت نداره؟
اینترنت مخارات شبانه ش خوبه؟
من یه نت میخوام واسه شبانه لطفا راهنمای کنید
من تا حالا چندبار اعلام کردم و اگر دوستان نگن این از کارمندای آسیاتک هستبازم اعلام میکنم که آسیاتک سرویس 10 مگابیتش رو با 20 گیگ حجم ماهیانه 66 هزار تومان شبانشو روی 2 مگ میبنده و همیشه 256 کیلوبایت ثابت سرعت داری از سرور داخلی و خارجی وساعت رایگانشم 1 تا 8 هست که در این ساعات تقریبا در جمع میتونید 6 گیگ دانلود کنید.یا حق
![]()
سلام دوستان
ببخشید ی سوال
مگه 512 تقسیم ب 8 بشه نمیشه 64، یعنی سرعتت بعد منصفانه باید بشه 64. تو سایت خودشونم فک کنم اینجوری نوشته بود. پس 16 چرا؟
مثلا برای سرویس 1 مگ اقتصادی سرعت قبل و بعد منصفانه چنده؟
دوست عزیر
هر کسی نسبت به نوع سرویسی که میگیره این حقو داره که از ظرفیت دانلود شبانش به طور کامل استفاده کنه.
شما نمیتونی برای کسی حد و مرز تعیین کنی! خود صبانت باید فکر دانلودای شبانه سرویسای پر سرعتو هم میکرد!
اون مثال عروسی که زدید هم اشتباهه چون وقتی غذا سلف سرویسه طرف نهایت ظرف خودشو پر میکنه و بالاخره سیر میشه اگه با پر کردن ظرف چند نفر مثلا دیس سالاد خالی شد وبه بقیه نرسید مقصر میزبانه نه اونایی که ظرفشونو پر کردن!
شما زورت به صبانت نمیرسه پریدی به همنوع خودت که چرا از ظرفیت دانلود شبانشون کامل استفاده کردن!
مقصر اصلی خود شرکته که بدون داشتن دانش و برنامه ای در این کار فقط به فکر پر کردن جیبشه!
دقیقا حرف شما درسته و باید اینجوری باشه حداقلش اینه که همیشه باید سرعت 64 باشه ولی چی درسته که این درست باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)