شما نرم افزارهای داخل dvd رو نصب کردید؟GH.REZAEI
شما نرم افزارهای داخل dvd رو نصب کردید؟GH.REZAEI
کسی نبود مشکل منو حل کنه ؟!!!
شما اینکارها رو به ترتیب بکن:
1-اول از همه طبق این پست عمل کن:
2-آخرین نسخه Nvidia phsyx رو نصب کن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-احتمال هم میره از کرک باشه پس از اینجا درخواست بده تا کرک سالم رو بهت بدن:
اگه جواب نداد ایندفعه مشخصات کامل سیستمت رو بگذار....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لام
وستان من با اجرا شدن بازی FIFA 11 مشکل دارم بازی را اجرا می کنم وداخل بازی میشوم وهنگام بازی درقسمت منجیر مود پیغام زیر می دهد![]()
ممکنه کرک مشکل داشته باشه ازاینجا عوضش کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
دوستان، من قبلاً درخواست DXMedia رو واسه ویندوز 7 داده بودم که بعضی از دوستان زحمت کشیدن و یه چندتا گذاشتن. اما متاسفانه هیچ کدوم یا نصب نشد و یا عمل نکرد. لطفاً اگه میشه کمکم کنید که بدجور گیرشم . . .
چه نرم افزاری؟
دانلود کرده بودم روی تصویر هست
سلام دوستان .
بازیه NFS HP رو تازی خریدم ، وفتی نصبش میکنم یه ارور میده که فایله RACERTIRE4.BNDL مشکل داره و کپی نمیشه ، ایگنورش میکنم بازی نصب میشه .
مراحل ائلیه بازی بدون مشکل میاد ، ولی بعد از اینکه آیودی TT باز میشه بازی توی لودینگ قبل از مرحله گیر میکنه .
بعنی مرحله رو انتخاب میکنم ، صفحه میاد عوض بشه که بره واسه انتخاب ماشین ، دیگه لودینگش تموم نمیشه ، همش لود میکنه !!!
مشکل از کجاست ؟!
.
.
اگه فالی RACERTIRE4.BNDL رو هم برام آپلود کنید ممنون میشم .
آدرسشم اینه :
UI ---> Images ---> CarSelect ----> RACERTIRE4.BNDL
ممنون میشم .
من بازی BFME II Rise of the Witch King روی سیستمم نصب کردم و بدون مشکل اجرا شد، اما الان روی لپتاپ که نصبیدم هنگام اجرا، فایل game.dat یه ارور میده:
مطمئنم مشکل از کرک نیست، چون روی سیستم های دیگه که نصب کردم درست کار می کرد.
مشخصات لپتاپ هم ایناس:
Dell n5010
پردازنده: Intel Core i5 2.13 GHz
حافظه: 4 GB
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 54 1024 MB
سیستم عامل: Windows 7
درایور کارت گرافیک هم آپدیت هست ضمنا.
----------------------------
حل شد!
Last edited by kingali_menelion; 02-12-2010 at 18:28.
بازی apache : air assault رو نمیتونم اجرا کنم ، اولش ارور activision cod ... میداد که فکر کنم از کرکش بود ، چون یکم پیچیده بود و هرچقدر باهاش ور رفتم نشد و یه کرک دیگه دانلود کردم که اینبار ارور Application Eror که احتمالا همتون باهاش آشنایی دارید (The instruction at 0x101c5cd7 ...... memory at 0x......و....)
دوستانی که میتونن لطفا راهنمایی کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)