فعلا هر چی نیرو دارند گذاشتند برای تلفن
احتمالا دوباره راه بیوفته
فعلا هر چی نیرو دارند گذاشتند برای تلفن
احتمالا دوباره راه بیوفته
از سایت شاتل استفاده کنید پشتیبانی فعاله
دوستان یه مشکل نادر دارم !!!
۵ روز پیش اشتراک شاتل گرفتم همه چیز هم بدون مشکل از سر خط وصل بود امروز بعد از ۵ روز مجدد مودم رو روشن کردم (از سر خط) چراغ ADSL بصورت کامل خاموش هست ، تلفن راحت بوق میخوره نویزی هم روی خط نیست ، به پشتیبانی زنگزدم میگن تعجبه [emoji1751]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
دوستان چطوری میشه فهمید پروفایل گیمینگ ست شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، عالیه، اپلود 2 مگ هم ست کردن براتون، سوال پرسیدید چطور بفهمیم که پروفایل گیم ست شده؟ جواب تو همین عکس خودتون هست تو Channel mode که نوشته Fast یا بعضی مودم ها مینویسند FastPath، وقتی فست هست یعنی پروفایل گیم ست شده، ولی وقتی فست نیست، اونجا به جای Fast مینویسه Interleaved، پس Fast یا FastPath یعنی پروفایل گیم ست هست ولی Interleaved یعنی پروفایل گیم خاموشه، بعضی مودم ها چنل مود نداره و به جاش باید از جای دیگه چک کرد که نوشته Interleave Depth که اگه اعداد این شاخص به ترتیب 1 و 1 باشن، پس پروفایل گیم روشنه و اگه 1 و 1 نباشن یعنی پروفایل گیم خاموشه (حالا این واسه کسایی که مودم شون مثل شما چنل مود رو نداره)
مال شما هم گیم ست شده، پینگ تون هم باید 4-5 باشه داخلی، چنده براتون؟
Last edited by alottadamage; 20-06-2020 at 10:40.
خدمت شما مثل اینک 15 هست ؟! ولی تو داس 54 و اینا میده
شما تهران هستید دیگه؟ چون اگه تهران باشید قاعدتا نباید پینگ داخلی تون 15 باشه، کیفیت خط تون هم کاملا اوکی هست و مشکلی نداره. چون اینجا دوستان از شهریار و رشت و... داریم که پینگ شون تک رقمی هست با سرورای داخل کشور.
این پینگ کمی عجیبه، مدتی استفاده کنید، اگه حل نشد مشکل رو پشتیبانی دوباره مطرح کنید. تو speedtest.net با سرور فرانکفورت هم تست بگیرید ببینید چنده پینگ، داخلی چون خیلی مهم نیست.
Last edited by alottadamage; 20-06-2020 at 11:50.
خیر کرمانشاه - شهرستان اسلام آباد غربش
بعد اینک سرور مالتی و سینگل فرق خاصی دارن و کدومش بیشتر پیشنهاد میشه ؟
با سلام همون Channel Mode که زده Fast نشون میده که پروفایل گیمینگ هست برای شما
آهان پس اونوقت پینگ 15 کاملا عادی هست براتون، من فک کردم تهرانید واسه همین گفتم پینگ تون باید تک رقمی باشه، به هر حال سرور مالتی برای سنجش سرعت دانلود هست مثلا وقتی از سایت سافت 98 با IDM دانلود میکنیم و.. هست ولی سینگل مخصوصا لود صفحات و استوری اینستا و استریم دیدن و ... هست، و همینطور که میبینم تک کانکشن و چند کانکشن شاتل فرق چندانی ندارن، پینگ تون رو چک کنید با فرانکفورت.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)