دوستان عزیز دقت کنن ساعت سیستمشون اگه یه ساعت برگشته عقب درستش کنن.
قبل عید 5 گیگ حجم من سر همین مساله رفت ....
هر کی بیدار شد پست رو دید به ساعت دیواری خونشون هم نگاه کنه تا 8 دانلود نکنه سیستم.
دوستان عزیز دقت کنن ساعت سیستمشون اگه یه ساعت برگشته عقب درستش کنن.
قبل عید 5 گیگ حجم من سر همین مساله رفت ....
هر کی بیدار شد پست رو دید به ساعت دیواری خونشون هم نگاه کنه تا 8 دانلود نکنه سیستم.
Last edited by fight12; 16-09-2014 at 01:04.
دوستان مشهدی سلام . من وضع خطم اینجوریه و یکمی timeout دارم و وقتی زنگ زدم 2020 که خطو کمی پایین تر ببندن تا SNR بهتر شه گفتن همچین چیزی تو پنل کنترل ما نیست ؟ اپراتور گاو بوده یا واقعا نخاسته اینکارو کنه یا اینکارو نمیتونه ؟ اخه پارس انلاین که روزی یه بار من میگفتم خطو واسم کمو زیاد کنه تا مشکلم حل شه
Parameters DSP Firmware Version DMT FwVer: 3.9.4.20_A_TC, HwVer:T14F7_5.0 DMT Status Up [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ADSL G.DMT Upstream 768 kbps Downstream 6688 kbps SNR Margin (Upstream) 13.0 db SNR Margin (Downstream) 10.5 db Line Attenuation (Upstream) 25.0 db Line Attenuation (Downstream) 41.5 db
نه راست میگه بعضیاشون پنل کاربر رو برای کم و زیاد کردن پهنای باند ندارن.من خودم صبانت دارم هر وقت بهشون میگم اگر تو ساعت اداری نباشه میگن ما نمیتونیم و اگر تو ساعت اداری باشه وصل میکنن به بخش فنی و اونا برام این کار رو انجام میدن.روی خط دومم از آسیاتک دارم.اونا همون اپراتوری که گوشی رو بر میداره برام پهنای باندمو کم و زیاد میکنه.هر isp قر و اطفار خودشو داره.![]()
حتما بلد نبوده دان استریمو تغییر بده
در ضمن به نظرم دان استریمو تغییر ندی به نفعته چون تغییری حاصل نمیشه
TP-Link TD-W8951ND
تکلیف کسایی که در ماه مهر اعتبار طرح قبلی شون تموم میشه و می خوان طرح جدید با شبانه بگیرن چیه ؟؟!!!!!!! طرح های خود سایت که هیچ کدوم شیانه نداره که ؟؟؟!!!![]()
سلام شما به این سایت حتما حتما حتما شکایت نویس عکس های فوق اذکر رو هم اپلود کن تر و تمیز
توضحیاتو بگو جمع بزن اعداد و واسشون بنویس
چون اگگگگررررر شکایتت رو نگا کنن واست نمیان جمع تفریق کنن !! پس خودت دقیق همه رو حساب کتاب کن بنویس با عکس و متن مفصل بفرست در سایت زیر
سایت bazresi دات telecom دات آی آر
یعنی ختما باید رو حالت bridge کانکت بشم این طرح کمپین رو؟
نمیشه درخواست داد که رو pppoe وصل بشم؟
خودت میتونی هم با bridge کانکت بشه هم pppoe
توی setup مودمت باید این کارو بکنی
دوستان من طرح خانواده 128 دارم پورتم رو روی 1.5 مگ بستن الان زنگ زدم که طرحم رو به خانواده 2مگ تغییر بدن سرعت پورتم رو هم تغییر میدن دیگه دزسته ؟
اگه خطه شما رو روی 100 مگ هم ببندن بازم سرعته طرح خانواده شما همان 130 خواهدبود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)