تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1355 از 4105 اولاول ... 35585512551305134513511352135313541355135613571358135913651405145518552355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,541 به 13,550 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من معافیت کفالت گرفتم ولی هنوز فعلا کارتش نیومده در خونه..امروز رفتم دکتر گفت واریکوسل داری گفت برای اینم میتونی معاف بشی
    راستی معافیت پزشکی بهتره یا کفالت؟
    قطعا معافيت كفالت بهتره

معافيت پزشكي بگيري نمي توني جايي استخدام بشي ضمن اينكه متاسفانه از نظر عرف جامعه ما كسي كه معافيت پزشكي داره يعني يه نقص عضوي چيزي داره

2. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان عزیز، من خودم 8 ماه کسر خدمت بابت 24 ماه ایثارگری پدرم داشتم که در سیستم ثبت بود. امروز برای تایید که رفتم دیدم از سیستمشون حذف کردن.
    کلا برای کسایی که سال 91 اعزام شدن (دست کم برای اونایی که تاریخ صدور اعزام به خدمتشون سال 91 هست) کسری هاشون از سیستم حذف شده. حتی من دفترچه ام رو 28/12/90 فرستاده بودم اما چون تاریخ صدور روز بعد از ارسال دفترچه می خوره و اولین روز کاری بعد از ارسال من 5/1/91 بوده، کسری من هم از سیستم ناجا حذف شده ! و نیرو انسانی یگانمون هم قبول نکرد.
    (من اعزامی 1/4/91 هستم)

برای همه مشابه های خودم متاسفم
    موفق باشید
    طبق گفته دوستان که گفتن تو ابلاغیه نوشته ملاک زمان ارسال دفترچه است، نه صدور برگه اعزام به خدمت (برگه سبز) ، من امروز رفتم نظام وظیفه، تایید کرد که ملاک زمان ارسال دفترچه است و داشت کسری م رو اوکی می کرد که در آخرین لحظات فهمید که تاریخ صدور کسر خدمت توسط یگان پدرم، سال 91 بوده، یعنی گواهی رو چون سال 91 صادر کردن ، هرچند که اون رو تا 15 اردیبهشت تو سیستم نظام وظیفه تایید کرده بودمش ، حساب نمی شه و گفت 8 ماه کسر خدمتت پرید !

نزدیک بود اوکی شه که به این گیر خورد ! گفتم منتظرن که تاییدش نکنن! خلاصه ثبت درخواستی رو که تایید کرده بود رو باطل کرد رفت پی کارش!
    حالا کاری می شه کرد ؟
    Last edited by mr.net; 26-01-2013 at 16:05.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

کسی هست 19 همین ماه اعزام باشه از اصفهان بیاد با هم اشنا شیم

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

دوستان یه سوال خیلی مهم...خواهشا جواب بدین...
    من مدرک کارشناسیم رو گرفتم میخوام برم سربازی ...اگه سال بعد ارشد قبول بشم میتونم سربازی رو ول کنم برم ارشد بعد بیام ادامش بدم؟
    یکی میگفت چون به بار از معافیت تحصیلی واسه کارشناسی استفاده کردی دیگه نمیتونی....

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من مدرک کارشناسیم رو گرفتم میخوام برم سربازی ...اگه سال بعد ارشد قبول بشم میتونم سربازی رو ول کنم برم ارشد بعد بیام ادامش بدم؟
    یکی میگفت چون به بار از معافیت تحصیلی واسه کارشناسی استفاده کردی دیگه نمیتونی....
    آره میتونی عزیز مشکلی نیست

7. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

بله دوست عزیز میتونید ...

در صورتی که اگر یک بار از دانشگاه انصراف یا اخراج شده باشین نمیتونید

9. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اگه ملاک زمان ارسال دفترچه هست ، پس باید برای کسانی هم که سال 90 دفترچه ارسال کردن و 91 اعزام شدن قوانین قبلی اجرا بشه.

طبق گفته دوستان که گفتن تو ابلاغیه نوشته ملاک زمان ارسال دفترچه است، نه صدور برگه اعزام به خدمت (برگه سبز) ، من امروز رفتم نظام وظیفه، تایید کرد که ملاک زمان ارسال دفترچه است و داشت کسری م رو اوکی می کرد که در آخرین لحظات فهمید که تاریخ صدور کسر خدمت توسط یگان پدرم، سال 91 بوده، یعنی گواهی رو چون سال 91 صادر کردن ، هرچند که اون رو تا 15 اردیبهشت تو سیستم نظام وظیفه تایید کرده بودمش ، حساب نمی شه و گفت 8 ماه کسر خدمتت پرید !

نزدیک بود اوکی شه که به این گیر خورد ! گفتم منتظرن که تاییدش نکنن! خلاصه ثبت درخواستی رو که تایید کرده بود رو باطل کرد رفت پی کارش!
    حالا کاری می شه کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله میتونید. مشروط به اینکه غیبت نداشته باشید.

12. این کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

موهاتون رو باید با 4 بزنی 15 چیه؟ مگه مدرسه هست؟
    اگه من میدونستم کی گفته همه جا معاف از رزم نمیگیره؟!؟! داداش معاف از رزم هیچ
    ارتباطی با تاریخ اعزام ندارد
    شما میتونید درخواست تمدید کنی شاید موافقت کنند

sent from my open source device
    در خواست تمدید باید یکی از این دلایل رو داشته باشه یا هیمن جوری و با دلایل چرت و پرت هم ممکنه قبول کنن؟

سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی، شرایط و ضوابط تمدید و تعجیل در موعد اعزام مشمولان را اعلام کرد.
    رییس اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی گفت ، مشمولانی که هریک از شرایط زیر را داشته باشند می توانند موعد اعزام خود را تمدید کنند:
    ۱- مشمولان بیمار یا حادثه دیده ای که با تایید بهداری نیروی انتظامی استان قادر به اعزام نباشند، موعد اعزام آنها حداکثر به مدت دو ماه تمدید می شود.
    ۲- مشمولان واجد شرایط استخدام در نیروهای مسلح با اعلام کتبی مرکز گزینش و استخدام نیروی مربوطه مبنی بر اتمام مراحل گزینش که موعد اعزام این دسته از مشولان حداکثر به مدت دو ماه تمدید می شود.
    ۳- مشمولان غیرغائب واجد شرایط ماده ۱۲۷ قانون خدمت وظیفه عمومی (دو یا سه برادر همزمان در شرایط اعزام قرار داشته باشند) که در این صورت اعزام یکی از برادران تا خاتمه خدمت برادر دیگر به تاخیر خواهد افتاد.
    ۴- فوت بستگان درجه یک مشمول (پدر، مادر، برادر، خواهر، همسر و فرزند) که در این صورت اعزام مشمول حداکثر به مدت دو ماه از تاریخ فوت بستگان به تاخیر خواهد افتاد.
    ۵- پذیرفته شدگان قطعی دانشگاه و موسسات آموزش عالی با اعلام کتبی دانشگاه مربوطه و شرط داشتن ثبت نام و عدم غیبت که در این صورت، موعد اعزام آنها حداکثر به مدت دو ماه تمدید می شود.
    ۶- مشمولان متولد نیمه دوم سال که در سال اعزام قانونی خود قرار داشته باشند و مدرک تحصیلی دیپلم فنی و حرفه ای یا کار و دانش و یا پیش دانشگاهی را به صورت حضوری دریافت کرده باشند (به عنوان مثال مشمولان متولدنیمه دوم سال ۱۳۷۰ که سال اعزام قانونی آنها ۱۳۸۹ می باشد) موعد اعزام این دسته از مشمولان حداکثر به مدت یکسال به تاخیر خواهد افتاد تا امکان شرکت مجدد در آزمون دانشگاه ها برای آنها فراهم شود.
    شرایط تعجیل:
    براساس این گزارش، مشمولانی که هریک از شرایط زیر را داشته باشند می تو انند موعد اعزام خود را به جلو بیندازند:
    ۱- مشمولانی که دارای کسر خدمت بیش از یکسال باشند.
    ۲- مشمولان غایبی که در دوره های اعزام بعدی قرار گرفته اند.
    ۳- با توجه به ظرفیت مراکز آموزش نیروهای مسلح، امکان اعزام مشمول در موعد مورد تقاضا وجود داشته باشد.
    ضوابط تمدید و تعجیل:
    ۱- مشولان واجد شرایط جهت ارایه درخواست تمدید و تعجیل صرفا به مراکز وظیفه عمومی شهرستان یا استان محل سکونت خود مراجعه نمایند.
    ۲- مشمولانی که دارای یکی از شرایط تمدید باشند به درخواست آنها حتی در روز اعزام نیز توسط مراکز وظیفه عمومی استان محل سکونت رسیدگی خواهد شد.
    ۳- مشمولانی که تقاضای تعجیل در موعد اعزام را دارند می بایست در سال اعزام قرار داشته باشند.
    ۴- خدمات به مشمولان در زمینه تمدید یا تعجیل صرفا برای یکبار قابل ارایه خواهد بود.
    ۵- رسیدگی به درخواست تمدید و یا تعجیل صرفا با حضور شخص مشمول امکان پذیر است.

اگه تو آموزشی مو های یکی به جای 4 10 باشه یعنی 10 میلیمتر ایراد میگیرن؟تو دوره یکماه ممکنه بگن که اونایی که موهاشون بلند شده باید برن دوباره با 4 بزنن؟(یعنی 10 بلن شده باشه در حد 20)

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

در خواست تمدید باید یکی از این دلایل رو داشته باشه یا هیمن جوری و با دلایل چرت و پرت هم ممکنه قبول کنن؟

سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی، شرایط و ضوابط تمدید و تعجیل در موعد اعزام مشمولان را اعلام کرد.
    رییس اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی گفت ، مشمولانی که هریک از شرایط زیر را داشته باشند می توانند موعد اعزام خود را تمدید کنند:
    ۱- مشمولان بیمار یا حادثه دیده ای که با تایید بهداری نیروی انتظامی استان قادر به اعزام نباشند، موعد اعزام آنها حداکثر به مدت دو ماه تمدید می شود.
    ۲- مشمولان واجد شرایط استخدام در نیروهای مسلح با اعلام کتبی مرکز گزینش و استخدام نیروی مربوطه مبنی بر اتمام مراحل گزینش که موعد اعزام این دسته از مشولان حداکثر به مدت دو ماه تمدید می شود.
    ۳- مشمولان غیرغائب واجد شرایط ماده ۱۲۷ قانون خدمت وظیفه عمومی (دو یا سه برادر همزمان در شرایط اعزام قرار داشته باشند) که در این صورت اعزام یکی از برادران تا خاتمه خدمت برادر دیگر به تاخیر خواهد افتاد.
    ۴- فوت بستگان درجه یک مشمول (پدر، مادر، برادر، خواهر، همسر و فرزند) که در این صورت اعزام مشمول حداکثر به مدت دو ماه از تاریخ فوت بستگان به تاخیر خواهد افتاد.
    ۵- پذیرفته شدگان قطعی دانشگاه و موسسات آموزش عالی با اعلام کتبی دانشگاه مربوطه و شرط داشتن ثبت نام و عدم غیبت که در این صورت، موعد اعزام آنها حداکثر به مدت دو ماه تمدید می شود.
    ۶- مشمولان متولد نیمه دوم سال که در سال اعزام قانونی خود قرار داشته باشند و مدرک تحصیلی دیپلم فنی و حرفه ای یا کار و دانش و یا پیش دانشگاهی را به صورت حضوری دریافت کرده باشند (به عنوان مثال مشمولان متولدنیمه دوم سال ۱۳۷۰ که سال اعزام قانونی آنها ۱۳۸۹ می باشد) موعد اعزام این دسته از مشمولان حداکثر به مدت یکسال به تاخیر خواهد افتاد تا امکان شرکت مجدد در آزمون دانشگاه ها برای آنها فراهم شود.
    شرایط تعجیل:
    براساس این گزارش، مشمولانی که هریک از شرایط زیر را داشته باشند می تو انند موعد اعزام خود را به جلو بیندازند:
    ۱- مشمولانی که دارای کسر خدمت بیش از یکسال باشند.
    ۲- مشمولان غایبی که در دوره های اعزام بعدی قرار گرفته اند.
    ۳- با توجه به ظرفیت مراکز آموزش نیروهای مسلح، امکان اعزام مشمول در موعد مورد تقاضا وجود داشته باشد.
    ضوابط تمدید و تعجیل:
    ۱- مشولان واجد شرایط جهت ارایه درخواست تمدید و تعجیل صرفا به مراکز وظیفه عمومی شهرستان یا استان محل سکونت خود مراجعه نمایند.
    ۲- مشمولانی که دارای یکی از شرایط تمدید باشند به درخواست آنها حتی در روز اعزام نیز توسط مراکز وظیفه عمومی استان محل سکونت رسیدگی خواهد شد.
    ۳- مشمولانی که تقاضای تعجیل در موعد اعزام را دارند می بایست در سال اعزام قرار داشته باشند.
    ۴- خدمات به مشمولان در زمینه تمدید یا تعجیل صرفا برای یکبار قابل ارایه خواهد بود.
    ۵- رسیدگی به درخواست تمدید و یا تعجیل صرفا با حضور شخص مشمول امکان پذیر است.

اگه تو آموزشی مو های یکی به جای 4 10 باشه یعنی 10 میلیمتر ایراد میگیرن؟تو دوره یکماه ممکنه بگن که اونایی که موهاشون بلند شده باید برن دوباره با 4 بزنن؟(یعنی 10 بلن شده باشه در حد 20)
    اگه تا تاریخ اعزامت بیش از 40 روز مونده باشه بدون دلیل هم معمولا موافقت میشه.

15. این کاربر از ami2new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •