حالا این همه چمپ خریدید بازی هم با همشون بلدید ؟...
من 17 تا چمپ خریدم با زور با همشون بلدم بازی کنم![]()
حالا این همه چمپ خریدید بازی هم با همشون بلدید ؟...
من 17 تا چمپ خریدم با زور با همشون بلدم بازی کنم![]()
فک کنم مشکل از دایرکت ایکسه. باید نصبش کنی
من کمی در مورد این موضوع در گوگل تحقیق کردم و به نظر میرسه که فایل cgD3D9.dll شما دچار مشکل شده.
اگر مشکل این باشه شما میتونید جدیدترین ورژن این dll رو از سایت ها تهیه کنید ( با جستجو در گوگل به راحتی پیدا می شود)
بعدش به پوشه ی بازی برید و مسیر مثالی C:\riot games\league of legends\rads\solutions\lol_game_client_sln\release s\0.0.0.204\deploy\cgd3d9.dll رو دنبال کنید . اونجا باید فایل cgd3d9.dll وجود داشته باشه ( برای اطمینان یک backup ازش تهیه کنید) و حالا با dll جدیدی که تهیه کردید جایگزینش کنید.
اگر مشکل باز هم حل نشد ، به تنظیمات Video بازی رفته و گرافیک رو در حالت Window Mode قرار بدید ( اگر این امکان وجود نداره چون نمیتونید داخل بازی برید و به تنظیمات دسترسی پیدا کنید ، آموزش تغییر تنظیمات از خارج از بازی رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت کنید)
آیا در Window Mode هم این مشکل بوجود می آید؟
اگر باز هم مشکل برطرف نشد اطلاع بدید.
Last edited by X-FeaR; 09-08-2014 at 02:34.
این Amazing بازیکن Jungler اه TSM هست
اکانتی که این بازی رو باهاش انجام داده Smurf اش هست با رنک Diamond I
هر پلیری بازی خوب و بد داره ، الاخصوص SoloQ که کلا استراتژی ها با کار تیمی 180 درجه تفاوت داره ، خیلی از پلیر های بزرگ هستن نتایج SoloQ اشون با بازی تیمی زمین تا آسمون فرق داره
شما خیلی دلت پرو می خواد برو WildTurtle رو ببین 3 تا اکانت داره توی Challenger
Last edited by s-arash; 09-08-2014 at 06:01.
سلام داداش ممنون که تلاش کردی دیگه این ارورو نمیده این قبل شده)
فک کنم چن تا فایل های بازی خراب شدن میرم یه نوشو جور میکنم![]()
Ryan choi هم 2تا اکانته چلنجر داره تو NA جفتشم با رنگار آپ کرده اسماشون Ninfang / ryan choi هست![]()
Summoner’s Rift Update and Patcher & Landing Page VU removed from PBE
This means both updates will not be shipping with Patch 4.14.
-------------------------------------------------------------------------------
تو پچ بعدی هم که مپ آپدیت نمیشه ؛ مپ رو برای کی نگه داشتن ؟!؟![]()
برای Season 5
یه خبر خوش برای کسانی که میخوان تو مپ جدید بازی کنن یه برنامه ای رو یکی از آشنایان به من معرفی کرد که باید اون رو دانلود بعد مپ تون تغییر میکنه میشه مثل مپ جدید
اینم آدرس سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم باید یه 300 مگ دانلود کنید. بقیه توضیحات توی سایت هستش
این برنامه برای یکی از دوستای من که درست کار کرده امیدوارم که برای شما هم درست کار کته![]()
دوستان با wtfast و یا s-p,ot/ sh-ield میشه اسکین cow-*g*irl mf رو آپدیت کرد؟ آخه کلاینت موقع آپدیت گیر میده به اسکین cow***g*irl mf
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)