ممنون ببخش ها میتونی بیشتر توضیح بدی؟ درست متوجه نشدم درباره باکس پورتد و باکس سیلد..![]()
ممنون ببخش ها میتونی بیشتر توضیح بدی؟ درست متوجه نشدم درباره باکس پورتد و باکس سیلد..![]()
Last edited by miladsw; 12-12-2013 at 01:59.
سلام دوستان و اساتید گل مخصوصا آقا حمید دوست داشتنی
ساب کیکر 15 اینچ CVX آک یا کارکرده خیلی تمیزش چنده قیمتش؟
ساب خوبی هست؟ساب کیفیتی یا قدرتی؟
خواهش میکنم
ببینید باکس سیلد برای مقاصد کیفیتی استفاده میشه و باکس پورتد برای مقاصد قدرتی.
خوب از اسمش مشخصه پورتد یعنی باکس دارای یک یا دو تا پورت هست که هوای داخل باکس میتونه به صورت کنترل شده رفت و برگشت بکنه ولی سیلد هیچ پورتی به بیرون نداره و هوا داخل باکس حبس میشه در این باکسها معمولا حجم صدا کمتره و دقت سـاب ووفر بیشتره و البته در باکسهای پورتد فرکانسهای لو بهتر اجرا میشه.!
و باکس پورتد از لحاظ حجم بزرگتر از باکس سیلد
مثلا ساب rs12 باکس سیلدش باید 32 لیتر و باکس پورتدش باید 48 لیتر باشه
در کل اگر ویبره و کوبش براتون مهمه باکس پورتد و اگر روی موزیک بودن و دلنشین تر بودن صدا مهمه باکس سیلد استفاده کنید
سلام
هر جا سخن از کیکر باشد نام l7 میدرخشد.......
Last edited by hoseinsps; 12-12-2013 at 04:26.
دوستان اين 2503i پايونير چه جور اسپيكريه خوبه ؟
قيمتش چه حدوديه ؟
ايا از 6975 يا 718 قوي تره ؟ با توجه به سايزش ؟
و اينكه به درد طاقچه عقب ميخوره !؟
ممنون ميشم يكي راهنمائي كنه . . .
2503 اسپیکر گرد هست صداش هم بد نیست فکر نکنم خیلی با 6975 فرق داشته باشه البته یه خورده بیشتره
718 که صدای آبشار میده
این فقط به درد طاقچه عقب میخوره
البته خودم صداش رو گوش نکردم و اینو از مشخصاتش گفتم ولی
سلام
718 که تیوتر های جیغی داره...
6975 هم از سال 84 و 5 به بعد دیگه مثل اولش نشد!
این اسپیکر هم همون طور که محمد خان فرمودن گرده و به نوعی شاید از کواک های 6*9 ضعیفتر باشه
ولی بجاش audiosystem co609 و dls 1073 رو پیشنهاد میدم
[QUOTE=hoseinsps;8018588]
خواهش میکنم
ببینید باکس سیلد برای مقاصد کیفیتی استفاده میشه و باکس پورتد برای مقاصد قدرتی.
خوب از اسمش مشخصه پورتد یعنی باکس دارای یک یا دو تا پورت هست که هوای داخل باکس میتونه به صورت کنترل شده رفت و برگشت بکنه ولی سیلد هیچ پورتی به بیرون نداره و هوا داخل باکس حبس میشه در این باکسها معمولا حجم صدا کمتره و دقت سـاب ووفر بیشتره و البته در باکسهای پورتد فرکانسهای لو بهتر اجرا میشه.!
و باکس پورتد از لحاظ حجم بزرگتر از باکس سیلد
مثلا ساب rs12 باکس سیلدش باید 32 لیتر و باکس پورتدش باید 48 لیتر باشه
در کل اگر ویبره و کوبش براتون مهمه باکس پورتد و اگر روی موزیک بودن و دلنشین تر بودن صدا مهمه باکس سیلد استفاده کنید
ممنون پس برای ساب pioneer w310d4 چه اندازه باکس پورتد درست کنم. آیا میتوان با mdf درست کرد؟ یا باید نئوپان باشه ابعادشو بگین و داخلش چجور باشه و لباسش رو چه کنم؟ ممنون زحمت دادما!!!!!
ممنون پس برای ساب pioneer w310d4 چه اندازه باکس پورتد درست کنم. آیا میتوان با mdf درست کرد؟ یا باید نئوپان باشه ابعادشو بگین و داخلش چجور باشه و لباسش رو چه کنم؟ ممنون زحمت دادما!!!!!
دوستان درسته ولي قيمت مناسبي داره نسبت به 1073 و ساير كواك ها . . .سلام
718 که تیوتر های جیغی داره...
6975 هم از سال 84 و 5 به بعد دیگه مثل اولش نشد!
این اسپیکر هم همون طور که محمد خان فرمودن گرده و به نوعی شاید از کواک های 6*9 ضعیفتر باشه
ولی بجاش audiosystem co609 و dls 1073 رو پیشنهاد میدم
اينجا كرمان 270 تومانه آكبندش ! به نظرتون ، ارزش خريد داره يا نه يه كاپا بخريم . . . ؟!
سلام
خصوصی تونو چک بفرمایید
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)