تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1355 از 2403 اولاول ... 35585512551305134513511352135313541355135613571358135913651405145518552355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,541 به 13,550 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوباره ،
    من امروز رفتم صبانت سوال کردم گفتن که سرعت تو روز 150 هست ، هزینه راه اندازی اولیه هم 15 تومن ، وقتی پرسیدم چقدر طول میکشه نصبش اول مرکز خطمو پرسید (خط 3 ) بعدشم گفت اندیشه تو 4 روز جمع میکنه ما هم تو 3 روز وصل میکنیم میشه 1 هفته ! من تا چند روز دیگه میرم جمع کنم و از صبانت بگیرم.
    دوستام تو شهرهای دیگه که خیلی از صبانت راضین امیدوارم تو رشت هم خوب باشه.
    اگه خوب بود تو همین تاپیک خبر میدم D:
    من یک ماه میشه اومدم پارس سرعت تو روز بین 150 تا 250 (من سرویسم 512) ولی گفتن که برای سرویس های 256 هم همینه
    شبا هم اون اوایل سرعت من از ساعت 1 تا 3 حدود 35 تا 45 بود ولی 1 هفته هست که خوب شده از 2 حدود 55 و از 5 به بعد روی 90
    البته اینم بگم که مرکز با مرکز فرق میکنه من خط 4, که شلوغه رفیقم خط 3 و یکم سرعتش بالاتره
    با این تعاریف من الآن مردد شدم پارس بگیرم یا صبا !
    میشه لطفا بگید پینگش به سرور های داخلی چطوره و در مورد قطعی و تایم اوت توضیح بدید ؟
    Last edited by Evil47; 09-09-2012 at 15:32.

2. 2 کاربر از Evil47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوباره ،
    من امروز رفتم صبانت سوال کردم گفتن که سرعت تو روز 150 هست ، هزینه راه اندازی اولیه هم 15 تومن ، وقتی پرسیدم چقدر طول میکشه نصبش اول مرکز خطمو پرسید (خط 3 ) بعدشم گفت اندیشه تو 4 روز جمع میکنه ما هم تو 3 روز وصل میکنیم میشه 1 هفته ! من تا چند روز دیگه میرم جمع کنم و از صبانت بگیرم.

میشه لطفا بگید پینگش به سرور های داخلی چطوره و در مورد قطعی و تایم اوت توضیح بدید ؟
    سرعت دانلود شبانه صبا نت رو نپرسيدي؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه صبا نت رو نپرسيدي؟
    خیر، ولی فکر کنم شبا 70 تا 100 باشه !

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خیر، ولی فکر کنم شبا 70 تا 100 باشه !
    اگه اينجوري باشه كه عاليه

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوباره ،

كلا هزينه سرويس و راه اندازيش چقدره؟

داره خودمونی میشه new.operations's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

توی ایران فقط یه سرور بود ولی از چک و امریکا هم گذاشتم که فاجعه شده!! دیشب هم میخواستم تست بذارم که اصلا try again میزد!!
    قطعی هم که توی روز نداره ولی چند بار شده که شبا بین 3-4 قطع شده
    راستی شما قیمت ترافیک اضافه رو هم در نظر داشته باش, پارس هرگیگ 5 تومانه

8. 2 کاربر از new.operations بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    من چند روزه یه مشکل عجیب دارم
    مشکل اینه بعضی از مواقع اینترنتم کانت میشه ولی نمیتونم استفاده کنم
    فایرفاکس و اکسپلورر هیچ سایتی رو بالا نمیارن و idm هم دانلود نمیکنه
    زنگ زدم شرکت یه چنتا کار رو گفت منم انجام دادم و به این نتیجه رسید مشکل از سیستم عامله !!! ( ویندوز تازه عوض کردم !!!! )
    اون کارایی که گفت این بود که تو cmd تایپ کنم 4.2.2.2 -t بعد از زدن اینتر یک سری عدد تکرار میشد - بعد گفت شما سیستمت اینترنت داره ولی سیستم عامل اجازه استفاده از اینترنتو نمیده و مشکل داری
    میخاستم ببینم این یارو درست میگه یا مشکل از شرکته ؟؟ اینترنت مخابرات دارم ( اندیشه خودش بهم داده - به زور )
    مشکل دیگه ای هم که دارم اینه بعضی از مواقع ارور یوزر نیم پسوورد میده و باید 10 بار کانکت رو بزنم تا کانکت بشه

ضمنا پارس آنلاین چجوریاست ؟؟؟ شرکت خوبیه ؟؟؟
    من ساکن لاهیجانم
    پارس آنلاین رو میشه اینترنتی 512 و 1024 شارژ کرد ؟؟ کارت دانشجویی چیزی نمیخان ؟؟؟

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

شوخی میکنی؟؟؟
    نت 4 مگ با ترافیک 9 گیگ 21 تومان ؟؟؟؟ بازه زمانی تخفیف ندارد یعنی دانلود رایگان نداره ؟؟؟؟

سرویس 2 مگ با ترافیک 3 گیگ 12تومان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    جدی میگی ؟؟

دوستان این خوبه برم بگیرم ؟؟؟ کسی استفاده نکرده ؟؟؟

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: تا چند روز آینده اینترنت از اینترانت در۳۱ استان کشور تفکیک می شود.به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، علی حکیم جوادی اعلام کرد: پیشرفت شبکه ملی اطلاعات در بخش های مختلف متفاوت بوده است،در بخش زیرساخت اتصال شبکه دستگاهی اکثر استانها ی کشور انجام شده است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وی افزود: با اجرا شدن مرحله اول شبکه ملی اطلاعات در تمامی استانها، به ۲شبکه مستقل اینترنت و شبکه ملی اطلاعات دسترسی خواهیم داشت این پروژه به صورت همزمان در۳۱ استان کشور برای کاربران دولتی و دستگاه ها اجرایی خواهد شد.وی با بیان اینکه در این فاز جداسازی و تفکیک اینترنت از اینترانت در ۳۱ استان به صورت همزمان و برای دستگاههای دولتی اجرایی می‌شود گفت: آنچه در برنامه دیده شده تا پایان امسال و با فشرده سازی برنامه ها هر چه سریعتر این اتصالات انجام می شود خوشبختانه استقبال خوبی که شده است تا ۱ ماه آینده کل اتصالات انجام خواهد شد.وی ادامه داد: در بخش داده هم سرمایه گذاری های خوبی در حال انجام است در بخش سرویس خدمات الکترنیکی دولت هم اقدامات خوبی در دست انجام است و رشد قابل توجهی داشته است و در مجموع مطابق برنامه های دولت در حال پیشرفت است.وی تصریح کرد: اگر قرار است جهشی در کشور انجام شود این جهش توسط آی سی تی در کشور انجام خواهد شد. همانطور که در کشورهای دیگر هم به آی سی تی توجه شده و دارای اهمیت بسیاری است.حکیم جوادی گفت: کاربران دولتی و دستگاه های حاکمیتی که میزبانی خود را به داخل کشور منتقل کرده و از مراکز داده داخلی استفاده می‌کنند از این تاریخ به بعد از پهنای باند شبکه ملی اطلاعات استفاده خواهند کرد و به طور قطع سطح امنیت دسترسی شان ارتقا می یابد.شایان ذکر است؛ با توجه به برآوردهای انجام شده از نظر برخی مسوولان با اجرایی شدن این پروژه پهنای باند قابل ارائه به متقاضیان، به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش پیدا می‌کند به نحوی که این افزایش در بخش بین‌المللی حدود ۲۰ برابر ظرفیت پهنای باند کنونی خواهد بود و ساده‌ترین تحلیلی که از مزایای راه‌اندازی چنین شبکه‌ای می‌توان داد این است که دیگر برای دسترسی به یک سایت نیازی به عبور از پهنای باند بین‌الملل نخواهیم داشت و همچنین نیازی نیست که دیگر برای یافتن برخی اطلاعات مشخص به مراکز داده خارج از کشور رجوع کنیم.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mr__k1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به به! چه قیمت های خوبی! چه سرعت های بالایی! هر شرکتی خواستیم بریم گول همیناشو خوردیم! بعد میبینی نت 2 مگش سرعت همون 512 رو داره! حرفم بزنی یه سری ضرب و تقسیم میکنن برات که سرعتت قانونا باید همین باشه!! هیچ ارزونی بی علت نیست دوستان، کسی اینجا دلش به حال ما نمیسوزه بیاد نت 4 مگابایت واقعی رو بده 20 تومن! در حالی که بقیه 512 رو میدن این قیمت! با اینحال کسی تستش کرده بگه خوشحال میشیم

14. 2 کاربر از mr__k1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •