سلام
دوست عزیز قبلا هم شما پست داده بودید من عرض کردم اگر 10 مگ هست مگه نباید دانلود روی 1.2 باشه؟؟! 160 که خیلی کمه!!!
سلام
دوست عزیز قبلا هم شما پست داده بودید من عرض کردم اگر 10 مگ هست مگه نباید دانلود روی 1.2 باشه؟؟! 160 که خیلی کمه!!!
طبق قانون که میگه شیر یک به 8 یعنی اینکه این سرعت 10 مگ بین 7 نفر دیگه هم تقسیم میشه. حالا اگر هیچ کدوم از اون افراد دانلود نکنن، شما سرعت 1.2 مگابایت را خواهید داشت. و از اونطرف اگر همه همزمان دانلود کنن حداقل سرعت شما میشه 160 کیلوبایت. شما هیچ وقت نمی تونی بابت اون 1.2 مگابایت مدعی بشی چون راحت می پیچونن و میگن خوب سرعت شیر شده و ممکنه که بقیه هم در حال دانلود باشند (هرچند که از نظر قانون احتمالات خیلی بعیده که هر 8 نفر همزمان مشقول دانلود باشند) اما به حال شما نمی تونید مدعی بشید. ولی بابت سرعت حداقل (160 کیلوبایت) راحت می تونید مدعی بشید.
هفته پیش به دلیل جابجایی ۵۱۲ نامحدود ثبت نام کردم بعد از چند روز از ۲۰۲۰ یوزر و پسورد گرفتم و در مودم تنظیم کردم و وصل شدم. الان با همون یوزر و پسورد می خوام وارد پنل کاربری بشم قبول نمی کنه. مشکل چیه؟؟؟
معمولا ٤ تا٥ روز طول ميكشه تا بتونين از پنل كاربري استفاده كنين.
در بعضی استان ها اون خیلی کم به اون صورت هست در تهران چون پس پرداخت هست یعنی هر چقدر مصرف کنید آخر ماه باید چول بدید حجمی نداره که تموم بشه
سلام
ممنون از پاسختون
ولی جسارتا با اینکه فرمایشتون و با توجه به بحث بیت و بایت منطقی هست اما روال این طوری نیست مثلا من الان شاید 3 ساله اینترنت مخابرات دارم با ضریب اشتراک 1 به 10 . ولی وقتی تقریبا 99% مواقع به جز مواقع خیلی خاص سرعتم 1/8 سرعت خط بود یعنی فقط همون بحث بیت و بایت.
یعنی مرکز ما که شلوغ هم هست بقیه 7 یا 9 نفری که با ما یک خط رو گرفتن هیچ استفاده ای ندارن ؟(اینو مطمئن میگم چون این خط بسیاری اوقات ! در حال دانلود هست)
اصلا کلا این تقسیم خط رو من هیچ وقت متوجه نشدم ...نمیدونم شایدم برداشتم اشتباه هست .
البته فکر میکنم این بحث ضریب اشتراک ، منظورشون هزینه خط هست و از هر نفر هزینه اشتراک 8 تا 10 نفر رو میگیرن
Last edited by ghm122; 12-10-2014 at 15:31.
شیرینگ(اشتراک) خط اینطور نیست که مثلا شما خطتون رو با 9 تا از همسایه هاتون شریک باشید.... به صورت کلی هست. مثلا اگه مخابرات یک گیگابیت پهنای باند داشته باشه که میشه 1000 تا یک مگابیت، میاد 10000 تا یک مگابیت میفروشه به مردم... که ضریب اشتراک میشه 1 به 10 (یعنی 10 برابر بیشتر فروخته) حالا تا زمانی که کمتر از 1000 نفر از این 10000 نفر در حال دانلود باشن کسی افت سرعت نداره....
این دیگه از شانس شماست که حد اکثر سرعت را دارید.
البته من قبلاً صبانت داشتم. اسماً سرعت 128 کیلو خریده بودم ولی چون محدود حجم ترافیکم، برام روی 1 مگ بسته بودن و تقریباً همیشه سرعت دانلودم حوالی 110 تا 120 کیلو بایت بر ثانیه بود. شرکتای خصوصی و در تعرفه های ترافیک محدود براشون به صرفه تره که سرعت زیاد بدن تا حجم زودتر تموم بشه. اما توی تعرفه های نا محدود نسبت شیر را کاملاً رعایت میکنن.
مخابرات هم اینجوریه. اصولاً حجم مشترکین مخابرات به شدت بالاست (نسبت به شرکتهای خصوصی) و البته هر مرکز مخابراتی با اون یکی فرق میکنه. ممکنه مرکز مخابراتی شما پهنای بانده کلیش نسبت به کل مشترکین بیشتر از مرکز من باشه. من ایون به عینه دیدم. صبح ساعت 8 اینا راحت از هر سایتی با سرعت 1.2 مگابایت دانلود میکنم. اما به مرور سرعت کم میشه و به سرعت های مسخره 30 کیلوبایت در ثانیه هم میرسه.
کاملاً درسته
من یبار زنگ زدم پشتیبانی. اپراتوره شروع کرد به آسمون ریسمون بافتن که فلان و بهمان خططون شیره و ..... گفتم هم من میدونم شما چی میگین و هم شما کاملاً منظور منو متوجه هستین. به من بگین شیر واقعی خط من چنده. گفت یک به 8. گفتم غیر ممکنه و .... آخر با زبون بی زبونی گفت که من نمی تونم بگم. به ما گفتن که نسبت اشتراک 1 به هشته. اگه اعتراض دارید به بالا دستی شکایت کنید. حالا مخابراتم به اون پهنای باندی که فورخته پهای باند خرید نکرده. به همین سادگی.
با سلام
ببخشید چجوری میشه فهمید که سرعتم دو مگه ؟
کدوم مولفه بیانگر این مورده؟
یه سوال دیگه اینکه من اشتراک سالانه گرفتم ولی تو سایت وارد پروفیلم میشم فقط حجم ترافیک از ابتدای قرارداد به صورت مجوع مینویسه چجوری میشه فهمید مثلا تو ماه جاری از ترافیکم باقی مونده؟
یه سوال دیگه اگه از ترافیکم باقی بمونه برا ماه بعد ذخیره میشه من قرارداد یه ساله دارم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)