خدا شانس بده واسه منو روی 1.5 مگ بستن پاسخگو هم نیستن
خدا شانس بده واسه منو روی 1.5 مگ بستن پاسخگو هم نیستن
برا منم همین بود ولی من مشکل قعطی هم داشتم
خطمم رو 10 مگ بود ناجور قعطی داشتم دانلودم کگه خیلی اشغال شوده بود بس قعط میشود
رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کردم یه بنده خدایی زنگ زد گفت شما از اینترنت راضی هستین گفتم نه
بعد از 24 ساعت یه اقایی زنگ زد مشکل رو بهش گفتم بعد از 3-4 روز زنگ زد گفت مشکل شما از نویزتون بوده خیلی زیاد بوده و حقیقتم می گفت بعد گفت تنظیمات خطتون رو درست و یک سری تغیرات براتون اعمال کردم رفتم دیدم اس ان ار خطم 30 شود قعطیم بر طرف شود
سرعت اپلود شدن سایت ها یه کوچلو پایین اومد ولی دانلود شبانم مهشر شوده ماهی تا 70 گیگ دانلود دارم (دوستان ماشاا... فراموش نشه)
تو صیه میکنم شما از همین روش بری جلو به نتیجه برسی
دوستان طرح پاییزه چندروز دیگه تمومه اما خواستم طرحهای دیگه بگیرم هیچکدوم شبانه نداره میشه اگه همین طرح رو زمان و گیگش رو اضافه کنم همراه با شبانست دیگه؟؟دوستانی ک طرح کمپین همین ی ساله " سرعتشون چجوریه اصلا کسی داره؟؟
Last edited by shoojats; 15-09-2014 at 05:52.
همین طرح خودتو شارژ کن شبانه هم همراه هست
کمپین تابستانه هم سرعت در طول روز و شب 250کیلو بایت
الان که snr شما 6 هست و از نظر فنی وضع نویز خط افتضاحه... (حداقل snr قابل قبول 11 هست و زیر این مقدار قطعی و پکت لاست به همراه داره)
نه عزیز کیفیت خیلی بالاست نویز نداره پینگ هم عالی هست. تو سایتهای دیگه خوندم گفتن snr زیر 10 افتضاح ولی برای من اینطوری نیست![]()
دوستان سلام.از عزیزان مشهدی که اینترنت adsl دارند و در محدوده های دانشجوی 2 تا 18 یا فارغ التحصیلان و یا دندانپزشکان و یا شهرک صدف تا صدف 16 و دادگر ساکن هستند عاجزانه خواهشمندم که در صورت امکان مشخصات پهنای باندشون و مقدار نویزشون یا همون snr و از همه مهمتر عدد attenuation اشون رو برای من بگن تا بدونم در این محدوده ها تا حداکثر چه پهنای باندی میشود گرفت.درضمن آیا این محدوده ها فیبرنوری هستند یا از شرکتهای خصوصی هم میشود سرویس گرفت؟اگر کسی در این محدوده ها به غیر از مخابرات از شرکت دیگه ای هم سرویس داره بازم ممنون میشم که اطلاعات مربوط به سرویسشو بده.باور کنید این کمک شما به نقل مکان یک بنده خدایی به اون مناطق بسیار تاثیرگذار خواهد بود.صمیمانه از کمک و راهنماییتان متشکرم.
در ضمن من تا رسیدن به نتیجه این پست رو هر 4 یا 5 صفحه تکرار خواهم کرد از همین ایتدا از تمام دوستان بابت اینکه همش پست تکراری من رو خواهند دید بسیار معذرت میخواهم![]()
Last edited by david-ebi; 15-09-2014 at 16:08.
سلام به دوستان گرامی
به عکسهای بالا نگاه کنید.
در تاریخ 6/17 شارژ یک گیگ انجام شده. جالبه که در 6/24 شارژ تمام شده در حالی که فقط 591 مگ مصرف شده. یعنی 400 مگ گم شده!!!
کسی هم جواب درست نمیده. ینی باید به کی شکایت کرد؟؟؟
ا
اینترنت 6/24 قطع شده!!!
Last edited by hamedff; 15-09-2014 at 20:51.
اسم و مدل مودمتون رو میشه بگین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)