تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1354 از 1805 اولاول ... 354854125413041344135013511352135313541355135613571358136414041454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,531 به 13,540 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خط روی 25مگ بسته شده

فک کنم برای فیبر نوری هست انقدره. منم اولش تعجب کردم چرا دیتاریت اینقدره
    خدا شانس بده واسه منو روی 1.5 مگ بستن پاسخگو هم نیستن

داره خودمونی میشه (((ASN)))'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان با این Data Rate نباید سرعت تا 250 کیلوبایت بره؟؟ برای من 218 کیلوبایت فیکس نه بیشتر نه کمتر. کسانی که تو این زمینه تخصص دارن راهنمایی کنن. طرح 2مگ

برا منم همین بود ولی من مشکل قعطی هم داشتم
    خطمم رو 10 مگ بود ناجور قعطی داشتم دانلودم کگه خیلی اشغال شوده بود بس قعط میشود
    رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کردم یه بنده خدایی زنگ زد گفت شما از اینترنت راضی هستین گفتم نه
    بعد از 24 ساعت یه اقایی زنگ زد مشکل رو بهش گفتم بعد از 3-4 روز زنگ زد گفت مشکل شما از نویزتون بوده خیلی زیاد بوده و حقیقتم می گفت بعد گفت تنظیمات خطتون رو درست و یک سری تغیرات براتون اعمال کردم رفتم دیدم اس ان ار خطم 30 شود قعطیم بر طرف شود
    سرعت اپلود شدن سایت ها یه کوچلو پایین اومد ولی دانلود شبانم مهشر شوده ماهی تا 70 گیگ دانلود دارم (دوستان ماشاا... فراموش نشه)
    تو صیه میکنم شما از همین روش بری جلو به نتیجه برسی

3. این کاربر از (((ASN))) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان طرح پاییزه چندروز دیگه تمومه اما خواستم طرحهای دیگه بگیرم هیچکدوم شبانه نداره میشه اگه همین طرح رو زمان و گیگش رو اضافه کنم همراه با شبانست دیگه؟؟دوستانی ک طرح کمپین همین ی ساله " سرعتشون چجوریه اصلا کسی داره؟؟
    Last edited by shoojats; 15-09-2014 at 05:52.

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان طرح پاییزه چندروز دیگه تمومه اما خواستم طرحهای دیگه بگیرم هیچکدوم شبانه نداره میشه اگه همین طرح رو زمان و گیگش رو اضافه کنم همراه با شبانست دیگه؟؟دوستانی ک طرح کمپین همین ی ساله " سرعتشون چجوریه اصلا کسی داره؟؟
    همین طرح خودتو شارژ کن شبانه هم همراه هست
    کمپین تابستانه هم سرعت در طول روز و شب 250کیلو بایت

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

برا منم همین بود ولی من مشکل قعطی هم داشتم
    خطمم رو 10 مگ بود ناجور قعطی داشتم دانلودم کگه خیلی اشغال شوده بود بس قعط میشود
    رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کردم یه بنده خدایی زنگ زد گفت شما از اینترنت راضی هستین گفتم نه
    بعد از 24 ساعت یه اقایی زنگ زد مشکل رو بهش گفتم بعد از 3-4 روز زنگ زد گفت مشکل شما از نویزتون بوده خیلی زیاد بوده و حقیقتم می گفت بعد گفت تنظیمات خطتون رو درست و یک سری تغیرات براتون اعمال کردم رفتم دیدم اس ان ار خطم 30 شود قعطیم بر طرف شود
    سرعت اپلود شدن سایت ها یه کوچلو پایین اومد ولی دانلود شبانم مهشر شوده ماهی تا 70 گیگ دانلود دارم (دوستان ماشاا... فراموش نشه)
    تو صیه میکنم شما از همین روش بری جلو به نتیجه برسی
    الان که snr شما 6 هست و از نظر فنی وضع نویز خط افتضاحه... (حداقل snr قابل قبول 11 هست و زیر این مقدار قطعی و پکت لاست به همراه داره)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

الان که snr شما 6 هست و از نظر فنی وضع نویز خط افتضاحه... (حداقل snr قابل قبول 11 هست و زیر این مقدار قطعی و پکت لاست به همراه داره)

نه عزیز کیفیت خیلی بالاست نویز نداره پینگ هم عالی هست. تو سایتهای دیگه خوندم گفتن snr زیر 10 افتضاح ولی برای من اینطوری نیست

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان سلام.از عزیزان مشهدی که اینترنت adsl دارند و در محدوده های دانشجوی 2 تا 18 یا فارغ التحصیلان و یا دندانپزشکان و یا شهرک صدف تا صدف 16 و دادگر ساکن هستند عاجزانه خواهشمندم که در صورت امکان مشخصات پهنای باندشون و مقدار نویزشون یا همون snr و از همه مهمتر عدد attenuation اشون رو برای من بگن تا بدونم در این محدوده ها تا حداکثر چه پهنای باندی میشود گرفت.درضمن آیا این محدوده ها فیبرنوری هستند یا از شرکتهای خصوصی هم میشود سرویس گرفت؟اگر کسی در این محدوده ها به غیر از مخابرات از شرکت دیگه ای هم سرویس داره بازم ممنون میشم که اطلاعات مربوط به سرویسشو بده.باور کنید این کمک شما به نقل مکان یک بنده خدایی به اون مناطق بسیار تاثیرگذار خواهد بود.صمیمانه از کمک و راهنماییتان متشکرم.

در ضمن من تا رسیدن به نتیجه این پست رو هر 4 یا 5 صفحه تکرار خواهم کرد از همین ایتدا از تمام دوستان بابت اینکه همش پست تکراری من رو خواهند دید بسیار معذرت میخواهم
    Last edited by david-ebi; 15-09-2014 at 16:08.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام به دوستان گرامی
    به عکسهای بالا نگاه کنید.
    در تاریخ 6/17 شارژ یک گیگ انجام شده. جالبه که در 6/24 شارژ تمام شده در حالی که فقط 591 مگ مصرف شده. یعنی 400 مگ گم شده!!!
    کسی هم جواب درست نمیده. ینی باید به کی شکایت کرد؟؟؟
    ا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اینترنت 6/24 قطع شده!!!
    Last edited by hamedff; 15-09-2014 at 20:51.

داره خودمونی میشه princeofdarkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه عزیز کیفیت خیلی بالاست نویز نداره پینگ هم عالی هست. تو سایتهای دیگه خوندم گفتن snr زیر 10 افتضاح ولی برای من اینطوری نیست
    اسم و مدل مودمتون رو میشه بگین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •