آره مصلا URGOT که خوده ریوتم مونده توش که چیی ساخته![]()
آره مصلا URGOT که خوده ریوتم مونده توش که چیی ساخته![]()
این بازی کاملا بالانس اه اصلا فکر اینو نکن که یک هیرو ضعیفه یا اون یکی قویه تمام چمپ ها کانتر دارن
... Urgot هم سخته واسه بعضی ها بلد نیستین چطوری Q شو بزنین تا هم Renge بالا هم دمیج بالاتر بزنن Urgot ی هیرو Adc & Tank هستش
Last edited by Silence Hunter; 08-08-2014 at 21:15.
یه خاطره
یه بار ما تیممون URGOT داشتیم و BLITZ و دشمنا هم GAlio داشتن و AMUMU خوب؟
Blitz آمومو رو میکشید یورگات هم گالیورو اون دو تا هم زرتی ULTI میزدن همه میپوکیدیم![]()
دوستان مشکلمو تو repair کردن فهمیدم CG.dll که توش گیر میزنه همون COWGirl MF هست که تو نت ایران فیلتره بنا بر این repair متوقف میشه
از هیتلر شکم یا همون قند بشکن یا همون چیچی اٍن siphone استفاده کردم بازم گیرر کرد راه حلی دارید آیا؟
یعنی یه کار باید بکنینم که فیلترینگ به فایلل های Cow Girl MF موقع REpair گیر ندهد
لطفا کمک کنید
همونی که من گفتم حالا میل خودته یکبار اون راه برو ازت کم نمیشه خوب یک بک آپ قبلش بگیر
Last edited by Silence Hunter; 08-08-2014 at 21:34.
بالاخره کل MM هارو خریدمMF آخریش بود.
دقیقا شد 61 چمپ ؛ غیر از Jayce تو Second Role چمپ MM داریم ؟
بله نیدالی تو second role و همچنین Gnair تو second role
با تعداد Champ پز ندهمن خودم 64 champ و 7 rune page و 8 full runes یعنی 1 صفحه rune هنوز کم دارم
![]()
ویرایش جدید Lol Armory
امروز در مورخه 17 تیر 1393 طی گذراندن اولین نسخه یعنی Lol Armory ورژن 1.0، ورژن 1.0.2 برای شما گیمرهای عزیز بروی سایت قرار گرفت و با امکانات جدیدی چون :
- مشاهده Masteries بازی زنده هر بازیکن
- توانایی لینک دهی بازی های زنده به دوستان
- آمار و ارقام جدیدتری از بازی های زنده هر بازیکن از قبیل Win-Ratio و League Point
- آماری از Wins و Losses و Win-Ratio در شاخه های Solo 5x5 و Team Ranked 5x5 و Team Ranked 3x3 هر بازیکن
- نمودار گرافیکی از Ranking های Solo 5x5 و Team Ranked 5x5 و Team Ranked 3x3 هر بازیکن
- مشاهده Champion Free Rotation (قهرمان های آزاد دوره ای)
- و ...
آمار و ارقام ما از طریق خود سایت RiotGames بروز رسانی و پشتیبانی می شود . تلاش ما فقط برای راحتی شماست. منتظر آپدیت های جدید ما باشید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویری از محیط جدید Lol Armory
این ارور موقع رفتن به بازی
وارد بازی نمیشه و وارد اونجایی که 10 نفرو نشون میده نمیشه
![]()
تیکت بده از ساپورت بپرس
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)