سلام دوباره ساب را عوض کردم شد pionner ts-w310d4 حالا اینو رو طاقچه بندازم یا تو باکس؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.![]()
سلام دوباره ساب را عوض کردم شد pionner ts-w310d4 حالا اینو رو طاقچه بندازم یا تو باکس؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.![]()
سلام
این سابو اگه هنوز نخریدید اصلا نخرید!!!!!
پایونر توی این رده ساب هاش تا جایی که من میدونم یه مشکلی داره اونم اینه که صدای خشک و بدی دارن.....
اگه بودجتون تا 330 تومن میرسه که من gladen rs12free air رو پیشنهاد میدم که مخصوص گذاشتن توی طاقچست
اگر هم بودجتون تا 200 تومنه میتونید از kenwood3013/infinity1260 /audio system mx 12plusاستفاده کنید...
سلام دوست عزیز
مقدار هزینتون؟
از حدود 900 تومن دارن تا 3 میلیون و بالا تر......
بنظر من از پایونر بگیرید....
Pioneer AVH-X6500DVD
Pioneer AVH-X5500BHS
Pioneer AVH-X7500BT
Last edited by hoseinsps; 11-12-2013 at 16:41.
ممنون دوست عزیز جز پایونیر پیشنهاد دیگه ای نداری ترجیحا جی وی سی و کنوود تا حدوده قیمت 1200 الی 1300
سلام به دوستان...
قصد خرید پخش تصویری برای خودرو دارم...مد نظرم مدل مارشال هست..چون پاییونیر خیلی قیمت بالایی داره...
آیا ساب جدا به این دستگاه ها وصل میشه؟ اینتر فیس چی؟ کلا چطور ارزیابی می کنید؟
سلام
اگر مدلی که میخرید خروجی rcaداشته باشه امکان اضافه کردن ساب هم هست... / حتما میدونید که ساب نیاز به امپلی فایر داره....
اینترفیس رو نمیدونم
کلا این پخش ها از کیفیت ساخت بالایی برخودار نیستن...
و بعد یه مدت یه جاییشون از کار میافته که معمولا اولین جاش قسمت دیسک خوانشونه.....(دیدم که میگم)
دوست عزیز ممنون از جوابت از جی وی سی یا کنوود چیزی سراغ نداری
ممنونم از پاسختون..ولی امکانات فوق العاده ای دارند...که توی مدل های اصلی نیست...در کل rca مد نظر میگیرم...
سلام
Kenwood KVT-516
پنل متحرک من این مدلو دیدم....
ولی شما به پایونر بیشتر فکر کن...
jvcهم مدل پنل متحرک نمیشانسم
سلام
بله امکانات دارن ولی کیفیت نه!
پخشی که میگیرید اگه دو rcaبه بالا داشته باشه بهتره با خروجی 4 ولت...
سلام
ولی دیگه pioneer w310d4 خریدم حالا تو طاقچه بذارم بازده میده؟ یا باکس؟ ممنون
سلام
مبارکه
تو طاقچه بیشتر برای زیبایی خوبه تا بیس زدن!
توی باکس ساب راحت تر میتونه رنج فرکانسیشو کامل کنه و صدای دل نشین تری رو به گوش میرسونه
اگر قدرت میخواید باکس پورتد و اگر کیفیت مد نظره باکس سیلد پیشنهاد میشه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)