از دوستان كسي سرويس يه مگ يا دو مگ شاتل رو گرفته؟ ميخوام بدونم سرعت دانلود تو روز و شب چقدره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از دوستان كسي سرويس يه مگ يا دو مگ شاتل رو گرفته؟ ميخوام بدونم سرعت دانلود تو روز و شب چقدره؟
من الان رفتم اندیشه تمدید کنم تو تعرفه ها یه گزینه هستدوستان امتحان کردن؟فرقش با انترنت چیه؟
اینترانت پرسرعت ADSL - 2048kbps با ترافیک 4 گیگ در 1 ماه 255000 ريا
روز 250 تا 280 . شب ساعت 1 تا 3 دور و بر 60 تا 90 بعد ساعت 3 220 به بالا. بیشتر از 20 گیگ تو 1 ماه هم دانلود داشته باشی با یوزر های پر مصرف share می شی که دیگه زیاده روی نکنی تا پایان ماه![]()
الان یعنی سرعت روزانه برا سرویس اکو 128 تا 2 مک ثابته؟
این 18 گیگ برا شبانه هست دیگه یا جمع شبانه روزانه؟ بعد با 128 در حالت عدی شبی چقدر دان می کنی؟
مثل اندیشه می شه سرویس 128 بگیری 1 ماه بعد بری بالای 128 ؟
یک حسابی می کنم برا من که ماهی 6 گیگ مصرف می کنم 128 در میاد بالای 28 بجز عوارض و مالیات
مگه برم اکو افیس بگیرم که اونم شبانه نداره؟
ببخشید خیلی سوال پرسیدم
دوست عزیز این برای شبکه های خصوصی هستش اینترنت نیستش فرق داره .
من بااكو128 بين 250 تا280 دانلود ميكنم سرعت هم نهايت60 هست شبا 3 به بعد هم اتفاقي نمي افته تا 8 صبح ثابته پس فرق 1مگ با128 چيه؟
از دوستان كسي از اين سرويس ها استفاده كرده؟ سرعتش شب و روز چه جورياس؟ به خاطر محدوديت شاتل ميخوام خارج شدم و دنبال سرويس دهنده خوبم
دوستان کسی از سرویس های این شرکت استفاده کرده ؟ خوبن ؟ من از اندیشه خسته شدم از بس دی سی میشک ! روزی بالای 100 بار تایم اوت میخورم !
سلام دوستانی که پارس آنلاین سرویس دارن یه امار بدن می خوام اندیشه جمع آوری کنم برم پارس مشکلی ندارن پینگ و سرعت خوبه؟ سرعت نت رایگانش چه طوره؟؟
من یک ماه میشه اومدم پارس سرعت تو روز بین 150 تا 250 (من سرویسم 512) ولی گفتن که برای سرویس های 256 هم همینه
شبا هم اون اوایل سرعت من از ساعت 1 تا 3 حدود 35 تا 45 بود ولی 1 هفته هست که خوب شده از 2 حدود 55 و از 5 به بعد روی 90
البته اینم بگم که مرکز با مرکز فرق میکنه من خط 4, که شلوغه رفیقم خط 3 و یکم سرعتش بالاتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)