تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1354 از 1635 اولاول ... 354854125413041344135013511352135313541355135613571358136414041454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,531 به 13,540 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دادا خواستم از ماه عکس بگیرم اصلا اون چیزی که تصورشو میکردم با 18 55 نشد ؟ یکی برای همین جور کارها میخوام ؟

Nikon AF-S 18-200 VR II F3.5-5.6 G ED
    1850
    ولی احساس مسکنم اطلاعات شما از DSLR خیلی کمه و یه مقدار برای خرید لنز دارین عجله میکنین
    چند ماهی با دوربین کار کنین و ببینین علایق شما در چه زمینه ای هست بعدا برای همون انتظارات لنز بخرین
    ضمنا 18-300 هم به قیمت 1000 دلار توی راهه و فکر میکنم حداقل از نظر رنج گزینه بهتری نسبت به این لنز باشه

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

تا یک میلیون برای دوربین چی بگیرم..هدفم هم گرفتن عکسهای آتیله ای و هنری با کیفیت بالا..مثل همینهایی که بچه ها میگیرن با کیفیا میزارن فیس بوک
    گرچه از عکاسی حرفه ای آشنایی ندارم
    دوستان گفتن میتونی تا 1 یک بدنه بگیری بقیه پولتو بزاری برای لنز
    میخواستم ببنم تا همین یک میلیون چی بگیرم..بعد دوربینی که تا 1 میگرم چه عکسهای میگیره (بدون لنز )
    ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر
    خود دوربین رو میگین یا لنز؟؟؟
    فیسبوک رو نمیدونم اما فروم های عکاسی عکس های خوبی دارند اما فقط دوربین و لنز خروجی به این خوبی ندارند
    عکاس به تنظیمات و نحوه عکاسی اشراف کامل داره و در مرحله بعد و مهمترین قسمت پردازش خوبی روی عکس انجام میده والا خروجی خام هیچ ددوربینی اونجوری نیست که فکر میکنین
    سعی کنین نرم افزارهای ویرایش عکس و عکاسی رو رو یاد بگیرین

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دادا خواستم از ماه عکس بگیرم اصلا اون چیزی که تصورشو میکردم با 18 55 نشد ؟ یکی برای همین جور کارها میخوام ؟
    با تفنگ بادی رفتی شکار خرس 55 برای عکاسی از ماه خیلی کمه!
    روی بدنه کراپدار حداقل فوکال 300 میلی متر برای عکاسی از ماه دیگه لازم هست!
    یکی از دو لنز 50-500 یا 150-500 سیگما روبتونید بخری که فبه المراد!!!
    البته میتونی دهنه های مخصوص اتصال دوربین به تلسکوپ هم بگیری اگه به تلسکوپ دسترسی داری
    ضمنا تکنیک های این نوع عکاسی رو هم باید یاد بگیری مثلا اول شب که موقع طلوع مهه و ماه به زمین نزدیکتره عکاسی کنی

4. 2 کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeed3w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    قصد خريد يك دوربين دارم كه
    1. كوچك باشد
    2. بودجه تا500 البته ارزش خريد نسبت به قيمت داشته باشد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قيمت 330 هزار ساخت چين
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قيمت 395 هزار ساخت ژاپن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قيمت 500 هزار ساخت ژاپن با اينكه معمولا از تنظيمات دستي استفاده نمي كنم ولي فوكوس دستي را دوست دارم
    Canon IXUS 500 HS (IXY3) قيمت 530 ساخت ژاپن
    كه اين آخري جديد تر و براساس گفته هاي فروشندگان ناصرخسرو فروش خوبي هم دارد
    لطفا منو راهنمايي كنيد

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

بال هد وسیله ای هست که روی سه پایه بسته میشه و کاربرد های مختلفی داره مثلا بال هد مخصوص پانوراما و ...
    سه پایه های ارزون قیمت روی خودشون بال هد معمولی دارن
    بستگی به سطح عکاسی و پول شما داره سه پایه و هد خوب حدود 500 تومن قیمت دارن که فکر کنم میشه معادل قیمت دوربین شما!
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    پس اینجوری که شما فرمودید نیازی نیستش و روی سه پایه های معولی هست
    فقط سه پایه رو بگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من یه دوربین برای عکاسی خانگی میخوام که هم عکاسیش عالی باشه و هم فیلمبرداریش....ولی میخوام که امکانات عکاسی حرفه ای هم داشته باشه چون به عکاسی حرفه ای هم علاقه دارم.
    از مدلهای جدید من نظرم بیشتر روی SX260 و SX40 هست...به نظر شما SX40 ارزش 200تومن بیشتر رو داره واقعا؟؟؟
    تفاوت کیفیت عکاسی و فیلبرداری این مدلها در چه حدی هست؟
    تنها تفاوت عمدشون که من دیدم صفحه نمایش بهتر و داشتن GPS در SX260 هست.و زوم بیشتر SX40 هست.
    حالا میخوام بدونم SX40 ارزش قیمت بیشتر و کنار اومدن با وزن و اندازه بیشتر رو داره؟
    و توی قیمت و امکانات مشابه با این 2مدل دوربین بهتری هست؟؟؟

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

من یه دوربین برای عکاسی خانگی میخوام که هم عکاسیش عالی باشه و هم فیلمبرداریش....ولی میخوام که امکانات عکاسی حرفه ای هم داشته باشه چون به عکاسی حرفه ای هم علاقه دارم.
    از مدلهای جدید من نظرم بیشتر روی SX260 و SX40 هست...به نظر شما SX40 ارزش 200تومن بیشتر رو داره واقعا؟؟؟
    تفاوت کیفیت عکاسی و فیلبرداری این مدلها در چه حدی هست؟
    تنها تفاوت عمدشون که من دیدم صفحه نمایش بهتر و داشتن GPS در SX260 هست.و زوم بیشتر SX40 هست.
    حالا میخوام بدونم SX40 ارزش قیمت بیشتر و کنار اومدن با وزن و اندازه بیشتر رو داره؟
    و توی قیمت و امکانات مشابه با این 2مدل دوربین بهتری هست؟؟؟
    SX40 رو بیشتر برای طبیعت گردی انتخاب میکنن چون زوم خوبی داره ولی اگه برای مسافرت و دوربین خوش دست میخوام از همون مدلهای SX260 یا SX230 انتخاب کن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

خود دوربین رو میگین یا لنز؟؟؟
    فیسبوک رو نمیدونم اما فروم های عکاسی عکس های خوبی دارند اما فقط دوربین و لنز خروجی به این خوبی ندارند
    عکاس به تنظیمات و نحوه عکاسی اشراف کامل داره و در مرحله بعد و مهمترین قسمت پردازش خوبی روی عکس انجام میده والا خروجی خام هیچ ددوربینی اونجوری نیست که فکر میکنین
    سعی کنین نرم افزارهای ویرایش عکس و عکاسی رو رو یاد بگیرین
    پس به نظرتون من که سر رشته ای از عکاسی ندارم و ولی میخوام عکسهای پرتره ای و خیلی با کیفیتی بگیرم..چی پیشنهاد میدی دوربین؟ تا 1 میلیون.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان برای دوربین حرفه ای چه کارت حافظه ای با چقدر حجم کافیه؟ مثلا در حد فیلم برداری و عکس برداری زیاد

در آغاز فعالیت mehmat_007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

سلام.
    من یه canon sx 130 داشتم حالا هم برام یه دوربین کادو دادن که مدلش canon sx220 حالا می خوام یکیشو رد کنم. به نظرتون کدومو نگه دارم؟؟؟؟؟؟؟ 220 یه دویست تومن از 130 گرونه و hs system داره و....
    حالا چیکار کنم پیکسل عکساشون یکیه ولی به نظرم 130 بهتر و با کیفیتر عکس می ندازه . حالا چیکار کنم کدومو نگه دارم؟؟؟؟
    لطفا سریع راهنمایی کنید . ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •