دادا خواستم از ماه عکس بگیرم اصلا اون چیزی که تصورشو میکردم با 18 55 نشد ؟ یکی برای همین جور کارها میخوام ؟
دادا خواستم از ماه عکس بگیرم اصلا اون چیزی که تصورشو میکردم با 18 55 نشد ؟ یکی برای همین جور کارها میخوام ؟
خود دوربین رو میگین یا لنز؟؟؟
فیسبوک رو نمیدونم اما فروم های عکاسی عکس های خوبی دارند اما فقط دوربین و لنز خروجی به این خوبی ندارند
عکاس به تنظیمات و نحوه عکاسی اشراف کامل داره و در مرحله بعد و مهمترین قسمت پردازش خوبی روی عکس انجام میده والا خروجی خام هیچ ددوربینی اونجوری نیست که فکر میکنین
سعی کنین نرم افزارهای ویرایش عکس و عکاسی رو رو یاد بگیرین
با تفنگ بادی رفتی شکار خرس55 برای عکاسی از ماه خیلی کمه!
روی بدنه کراپدار حداقل فوکال 300 میلی متر برای عکاسی از ماه دیگه لازم هست!
یکی از دو لنز 50-500 یا 150-500 سیگما روبتونید بخری که فبه المراد!!!
البته میتونی دهنه های مخصوص اتصال دوربین به تلسکوپ هم بگیری اگه به تلسکوپ دسترسی داری
ضمنا تکنیک های این نوع عکاسی رو هم باید یاد بگیری مثلا اول شب که موقع طلوع مهه و ماه به زمین نزدیکتره عکاسی کنی
سلام دوستان
قصد خريد يك دوربين دارم كه
1. كوچك باشد
2. بودجه تا500 البته ارزش خريد نسبت به قيمت داشته باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قيمت 330 هزار ساخت چين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قيمت 395 هزار ساخت ژاپن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قيمت 500 هزار ساخت ژاپن با اينكه معمولا از تنظيمات دستي استفاده نمي كنم ولي فوكوس دستي را دوست دارم
Canon IXUS 500 HS (IXY3) قيمت 530 ساخت ژاپن
كه اين آخري جديد تر و براساس گفته هاي فروشندگان ناصرخسرو فروش خوبي هم دارد
لطفا منو راهنمايي كنيد
خیلی ممنون از راهنماییتون
پس اینجوری که شما فرمودید نیازی نیستش و روی سه پایه های معولی هست
فقط سه پایه رو بگیرم
من یه دوربین برای عکاسی خانگی میخوام که هم عکاسیش عالی باشه و هم فیلمبرداریش....ولی میخوام که امکانات عکاسی حرفه ای هم داشته باشه چون به عکاسی حرفه ای هم علاقه دارم.
از مدلهای جدید من نظرم بیشتر روی SX260 و SX40 هست...به نظر شما SX40 ارزش 200تومن بیشتر رو داره واقعا؟؟؟
تفاوت کیفیت عکاسی و فیلبرداری این مدلها در چه حدی هست؟
تنها تفاوت عمدشون که من دیدم صفحه نمایش بهتر و داشتن GPS در SX260 هست.و زوم بیشتر SX40 هست.
حالا میخوام بدونم SX40 ارزش قیمت بیشتر و کنار اومدن با وزن و اندازه بیشتر رو داره؟
و توی قیمت و امکانات مشابه با این 2مدل دوربین بهتری هست؟؟؟
SX40 رو بیشتر برای طبیعت گردی انتخاب میکنن چون زوم خوبی داره ولی اگه برای مسافرت و دوربین خوش دست میخوام از همون مدلهای SX260 یا SX230 انتخاب کن
پس به نظرتون من که سر رشته ای از عکاسی ندارم و ولی میخوام عکسهای پرتره ای و خیلی با کیفیتی بگیرم..چی پیشنهاد میدی دوربین؟ تا 1 میلیون.
دوستان برای دوربین حرفه ای چه کارت حافظه ای با چقدر حجم کافیه؟ مثلا در حد فیلم برداری و عکس برداری زیاد
سلام.
من یه canon sx 130 داشتم حالا هم برام یه دوربین کادو دادن که مدلش canon sx220 حالا می خوام یکیشو رد کنم. به نظرتون کدومو نگه دارم؟؟؟؟؟؟؟ 220 یه دویست تومن از 130 گرونه و hs system داره و....
حالا چیکار کنم پیکسل عکساشون یکیه ولی به نظرم 130 بهتر و با کیفیتر عکس می ندازه . حالا چیکار کنم کدومو نگه دارم؟؟؟؟
لطفا سریع راهنمایی کنید . ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)