تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1354 از 2376 اولاول ... 35485412541304134413501351135213531354135513561357135813641404145418542354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,531 به 13,540 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

واعظ و انصارى در تمرين استقلال
    ايران ورزشى- واعظ آشتيانى و انصارى پس از حضور در تمرين هاى عصر استقلال لحظات كوتاهى با بازيكنان صحبت كردند و پس از آن به سوى تماشاگران حاضر در محل تمرين استقلال رفتند كه به شدت مورد تشويق هواداران قرار گرفتند. انصارى پس از مدتى تمرين آبى پوشان را ترك كرد اما واعظ آشتيانى تا پايان در تمرين حضور داشت.

گفت و گوى ميرقربانى و اميرى
    صابر ميرقربانى بازيكن تيم سايپا در تمرين هاى عصر ديروز استقلال حاضر شد و با اميرى معاون باشگاه استقلال صحبت كرد. اينكه ميرقربانى به چه دليل با اميرى گفت و گو كرده هنوز معلوم نيست. حضور ميرقربانى در تمرين استقلال از دسته اتفاقات نادر فوتبال ما است. بايد از اميرى پرسيد ميرقربانى چرا در تمرين استقلال حضور يافته است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فكرى: صدر را به راحتى از دست نمى دهيم
    ايران ورزشى- محمود فكرى مربى تيم استقلال در خصوص صدرنشينى اين تيم مى گويد: اكنون كه با سختى صدر جدول را به دست آورديم، هرگز آن را از دست نخواهيم داد. تيم استقلال در نيم فصل اول تلاش بسيارى كرد و در حالى كه در بعضى از بازى ها امتياز از دست داديم اما دوباره خود را پيدا كرده و توانستيم صدرنشين شويم.اكنون كه به صدر جدول رسيده ايم كارمان سخت تر از قبل شده و بايد در ادامه بيشتر تلاش كنيم تا بتوانيم اين رتبه را حفظ كرده در نهايت به قهرمانى دست پيدا كنيم.
    از اين پس حريفان در مقابل استقلال چند برابر با انگيزه تر در مقابل ما ظاهر خواهند شد اما بازيكنان ما بدون توجه به آنها فقط براى كسب پيروزى راهى ميدان خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

طالب لو روحيه خط دفاعى است
    قلعه نويى: بايد صدرنشينى مان را حفظ كنيم

ايران ورزشى - قلعه نويى پس از تمرين ديروز چند كلامى درباره بازى فردا حرف زد: «داماش تيم بسيار جوان و با انگيزه اى است و از مربى باهوشى چون حسين عبدى سود مى برد كه در چند بازى گذشته توانسته روش بازى اين تيم را به نحو چشمگيرى تغيير دهد.
    من به بازيكنانم تأكيد كردم كه بازى با ابومسلم تمام شده و خوشحالى شما به خاطر برد برابر ابومسلم بايد تا قبل از اولين تمرين بعد از اين ديدار باشد. ما بايد آن برد را فراموش كنيم و به ديدار با داماش فكر كنيم. چرا كه تا زمانى كه به صدر جدول نيامده بوديم انتظارات از ما كمتر بود و فشار كمترى را حس مى كرديم اما الان با توجه به رسيدن به صدر جدول بايد به دو فاكتور اساسى دقت كنيم. اول حفظ صدرنشينى و دوم انتظارات جامعه فوتبال از تيم استقلال.»
    قلعه نويى خط دفاع اش را آناليز مى كند: «به اعتقاد بنده ساختار دفاعى ما آرام آرام به حد مطلوب و ايده آل رسيده و بازيكنان خط دفاعى به درك متقابل نسبت به هم رسيده اند اما نبايد فراموش كنيد كه وحيد طالب لو به تازگى همان طالب لوى باصلابت و تيزهوش شده است و يك شارژ روحى مناسب براى خط دفاعى ما محسوب مى شود كه اميدوارم اين روند تا پايان ليگ ادامه داشته باشد.»
    سرمربى تيم فوتبال استقلال درخصوص نقل و انتقالات نيم فصل و احتمال جذب بازيكنان جديد توسط استقلال گفت: «اجازه بدهيد ما بازى روز جمعه را پشت سربگذاريم و آقاى واعظ آشتيانى هم از سفر ژاپن برگردند تا بازيكنان مد نظر را به خدمت بگيريم. هنوز برنامه خاصى را در نظر نداريم و منتظر بازگشت آقاى آشتيانى خواهيم ماند تا اگر شرايط مساعد بود اردوى چند روزه اى هم در خارج از تهران داشته باشيم. درغير اين صورت به تمرينات خود در تهران ادامه خواهيم داد.»وى در مورد احتمال تقويت كادر فنى استقلال در نيم فصل دوم گفت: «هيچ نقطه ضعفى در كادر فنى خود نمى بينم. اين عزيزان با تمام توان خود در نيم فصل اول و حتى قبل از شروع مسابقات ليگ زحمات زيادى كشيده و ما را يارى كردند و قويا اعلام مى كنم تا زمانى كه من در استقلال هستم اين كادر فنى به كار خود ادامه خواهد داد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جبارى: با اين روند قهرمان مى شويم
    اين استقلال من را هم نيمكت نشين مى كند

مصدوميت جبارى اين بار حاد نيست و او مى تواند تا يك ماه و نيم ديگر در تركيب استقلال قرار بگيرد. كشيدگى از ناحيه مينيسك زانو باعث دورى دو ماهه او از تركيب استقلال شده است. براى همين هواداران استقلال منتظرند تا او زودتر به ميدان برگردد. ترديدى وجود ندارد كه بازگشت جبارى مى تواند استقلال را در راه قهرمانى يارى رساند. امير قلعه نويى خيلى خوب مى داند كه پاس هاى طلايى هافبك شماره ۸ استقلال تا چه اندازه تأثيرگذار و سرنوشت ساز خواهد بود اما بايد به اين نكته مهم و شايد پنهان مانده هم توجه داشت كه استقلال در غياب جبارى به غير بازى با فولاد كه منجر به شكست اين تيم در ورزشگاه آزادى شد، توانسته بازى هاى خوبى را انجام بدهد و همين وضعيت احتمال نيمكت نشينى او را افزايش مى دهد! جبارى با همه ويژگى هايش شايد مجبور شود براى بازگشت دوباره به تركيب استقلال به تلاشى چشمگيرتر مجاب شود. چرا كه استقلال در غياب بهترين بازيكنش همچنان همان تيم برنده و تيغ دار است.

اولين سؤالى كه مى شود از تو پرسيد اين است كه بگوييم حالت چطور است

به قول بچه محل ها روى فرم هستم! مشكلى نيست. دارم فيزيوتراپى مى كنم...
    شنيديم نرم دويدن را هم آغاز كردى

نه، هنوز زود است اما فيزيوتراپى مى كنم؛ فقط فيزيوتراپى!
    روحيه ات را كه از دست ندادى

مشكل حادى كه پيش نيامده يك مصدوميت جزيى است. الان خيلى خوبم، خيلى...
    بازى هاى تيمت را نگاه مى كنى

واقعاً خيلى كيف مى كنم. بچه ها دارند عالى كار مى كنند.
    خب، نظرت چيست

گفتم كه بچه ها دارند عالى كار مى كنند.
    انگار ديگر به آقا مجتبى نياز ندارند !
    من كوچك همه بچه ها هستم. آنها خودشان همگى يك پا تيم هستند. من تنهايى چه كارى از دستم برمى آيد.
    اما تو خيلى آماده بودى.
    تيم به يك بازيكن خاص متكى نيست. من هميشه اين را گفته ام.
    با شرايطى كه استقلال دارد فكر مى كنى فرصت بازى كردن داشته باشى

من فكر مى كنم فيكس شدن در تركيب اين تيم ساده نيست!
    اما خيلى از بازيكنان تان از نيمكت نشينى ناراحتند.

استقلال آنقدر مهره دارد و آنقدر آماده است كه فكر مى كنم من را هم نيمكت نشين كند.

تو هم ساكت مى نشينى
    خب اگر اميرخان تصميم بگيرد روى نيمكت بنشينم با جان و دل مى پذيرم و مى روم روى نيمكت؛ مگر چه اشكالى دارد
    استقلال چقدر شانس قهرمانى دارد
    اين تيم به احتمال فراوان قهرمان مى شود.
    احتمال فراوان يعنى چى
    يعنى صددرصد. باور كن خيلى آماده است...

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عرفان اولروم: پولم را بدهند در ابومسلم مى مانم

ثابت مى كنم كه استقلالى ها با من تماس نگرفتند

مهديه دريا بيگى

روز گذشته صاحبخانه اولروم به دليل اينكه باشگاه ابومسلم بدهى خود را پرداخت نكرده بود عذر او را خواست. اولروم هم همسرش را به تهران فرستاد تا براى اين معضل جديد راه حلى پيدا كند اما وقتى در تمرين تيم ابومسلم حاضر شد فهميد كه مسوولان باشگاه به وعده خود وفا نكرده اند و از پول خبرى نيست. به همين دليل مانند ساير بازيكنان ابومسلم تمرين را ترك و به خانه برگشت. اولروم قصد دارد حتى اگر ساير بازيكنان ابومسلم حاضر به بازى مقابل صبايى ها شدند او بازى نكند.

اين روزها خيلى سر و صدا كردى !
    پنج سال است كه در ايران بازى مى كنم اما هيچ وقت صدايم را كسى نشنيد، بازيكن معترضى نيستم اما وقتى باشگاه به تعهداتش عمل نمى كند اعتراض مى كنم و سر و صدايم را همه مى شنوند.
    مشكل ات چيست
    پول ندادند. ماشين ام را به دكتر نجفى دادم بابت اش چك گرفتم اما ۶۵ روز است كه هيچ كدام از چك ها پاس نشده است. فكر مى كنم مسوولان اين تيم به من اعتماد ندارند.
    چرا اعتماد ندارند
    چون گل نمى زنم. 3 سال گل مى زدم اما امسال گل نمى زنم به همين خاطر آنها به من اعتماد ندارند.
    مگر وظيفه يك مهاجم گل زدن نيست

اگر مى خواهند مهاجم گلزن باشد بايد هافبك هاى خوبى داشته باشند. من مهاجم تمام كننده هستم. پارسال مقدسى پور و حسينى برايم موقعيت مى ساختند.
    پس معتقدى ابومسلم هافبك هاى خوبى ندارد
    خوب هستند اما خودخواهند. توپ را مى برند جلو، خودشان مى خواهند گل بزنند. درحالى كه هافبك هاى استقلال براى برهانى موقعيت مى سازند و آرش گل مى زند.
    پس حسابى هوايى شدى و بحث استقلال درست است
    نه! استقلالى ها يك بار هم به من زنگ نزدند.
    همسرت ادعا كرده به او زنگ زدند، چطور به خود تو زنگ نزدند

مى خواهيد از موبايلم پرينت بگيريد و ببينيد كه از استقلالى ها كسى با من تماس گرفته مدير برنامه من خانم احمدى نژاد است، ايشان با هر تيمى كه بخواهد صحبت مى كند.
    اما خودت هم حرف از ترانسفر زدى
    حرف اول را پول مى زند. وقتى مدت ها است پول نگرفتم مى گويم براى پول ترانسفرم كنند اما نه اينكه استقلالى ها با من تماس گرفته باشند و بخواهم آنجا بروم.
    خودت دوست دارى به استقلال بروى
    با ابومسلمى ها مشكلى ندارم. اگر پولم را بدهند با جان و دل بازى مى كنم.
    و اگر پولت را ندهند حتما مقابل صبا هم بازى نمى كنى
    مصدوم هستم، نمى توانم بازى كنم.
    مصدوم هستى يا بهانه مى آورى
    ديروز رفتم سر تمرين قرار بود پول بدهند اما هيچ كدام از مسوولان نيامدند. نه تنها من بلكه تمام بچه ها تمرين را ترك كردند و فكر مى كنم بچه هاى ديگر هم حاضر نشوند مقابل صبا بازى كنند. البته اين را هم بگويم صاحبخانه امروز (ديروز) عذر من را خواست، مجبور شدم همسرم را به تهران بفرستم و خودم فكرى براى مشكل جديدم بكنم.
    i

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازار مبل ايران همچنان اسپانسر استقلال است

خبرگزاري فارس: در حالي كه قرارداد باشگاه استقلال با بازار مبل ايران به پايان رسيده، اين شركت همچنان اسپانسر آبي پوشان است.

به گزارش خبرگزاري فارس، قرارداد باشگاه استقلال با بازار مبل ايران براي حمايت مالي اين تيم به پايان رسيده، اما با اين حال هنوز نام اين شركت روي پيراهن هاي آبي پوشان حك شده است.
    به گفته واعظ آشتياني اين تيم مقابل داماش هم با همين اسپانسر به ميدان خواهد رفت و در آينده اي نزديك پول اين دو بازي را خواهند گرفت.
    مسئولان اين تيم با دو شركت داخلي و خارجي مذاكراتي داشته اند كه هنوز توافقي بين طرفين حاصل نشده است.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در آستانه بازي مقابل داماش
    قلعه نويي: منتظر نمايش تهاجمي استقلال باشيد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هواداران استقلال جمعه شاهد يك فوتبال هجومي خواهند بود.

به گزارش خبرگزاري فارس، اميرقلعه نويي پس از پايان تمرين عصر امروز استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت:قبل از شروع تمرين با بازيكنانم صحبت كردم و به آنها گفتم تيم ما در حال حاضر صدر نشين ليگ است و از اين پس براي رويارويي با حريفان دو مشكل عمده داريم. اول اين كه حريفان ما به چشم تيم صدر نشين نگاه مي‌كنند و دوم اين كه وظيفه داريم تيم را در رده اول حفظ كنيم و اين مسئله كار ما را سخت تر از قبل كرده است.
    وي ادامه داد: با استراحتي كه به بازيكنان داديم آنها امروز يك تمرين شاداب و سر حال برگزار كردند و با توجه به شناختي كه از حسين عبدي سرمربي تيم داماش دارم مطمئن هستم هر دو تيم روز جمعه يك فوتبال هجومي را به نمايش خواهند گذاشت.
    سرمربي تيم استقلال در ارتباط برنامه اين باشگاه براي تعطيلات نيم فصل عنوان كرد: قرار است بعد از ديدار روز جمعه در اين مورد تصميم بگيريم اما فعلا قصد داريم در تهران بمانم.
    قلعه نويي در مورد موفقيت خط دفاعي استقلال در چند ديدار گذشته ابراز داشت: ما به سازمان يافتن خط دفاعي مان نياز داشتيم و مهم تر از اين درك بين مدافعان بود كه خوشبختانه بازيكنان ما با اين درك رسيده اند. مسئله مهمي ديگر كه به چشم مي‌آيد درخشش وحيد طالب لو است و در واقع اين طالب لو همان دروازه باني است كه همه از او انتظار دارند.
    قلعه نويي در اين ارتباط كه آيا خط دفاعي تيمش مي‌تواند در رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا موفق باشد گفت: به هر حال ليگ ما از كشورهاي حوزه خليج فارس قوي تر است و مطمئنا مدافعان ما امتحان خود را مقابل فوراد هاي خارجي ليگ خودمان پس داده اند. قصد ما اين بود كه سازمان دفاعي را قوي كنيم كه خوشبختانه توانسته ايم آنها را به بلوغ تاكتيكي برسانيم.
    سرمربي آبي پوشان در پاسخ به اين سئوال كه آيا حضور صابر مير قرباني در تمرين اين تيم به معناي مذاكره با اوست، اظهار داشت: مير قرباني در تيم ملي شاگرد من بود و امروز براي ملاقات با يكي از مسئولان باشگاه به محل تمرين آمد. من در جريان تمرين بودم و نتوانستم با او صحبت كنم،اما فعلا بحث حضور او در استقلال مطرح نيست.
    وي ادامه داد: هم اكنون با دو سه بازيكن ليگ برتري در حال مذاكره هستيم كه پس از قطعي شدن حضور آنها در استقلال نام آنها را اعلام مي‌كنيم.
    سرمربي تيم استقلال تهران در پايان از اهالي رسانه تشكر كرد و گفت: خبرنگاراني كه هر روز در گرما و سرما در تمرينات تيم استقلال حاضر مي‌شوند و اخبار استقلال را به شكل واقعي انعكاس مي‌دهند جاي تقدير دارند و من به شخصه از آنها تشكر مي‌كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازی استقلال فردا(جمعه) ساعت 15:00 هست.
    تا 30 دقیقه قبل از بازی وقت دارید پیشبینی کنید.

لیست کسانی که تا حال پیشبینی کردند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

براي من رو هم بثبتيد

استقلال 4 - داماش 0

پروفشنال WaTeRsTyLeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تو باغچه

پيش فرض

برای منم همینطور استقلال 3داماش 0

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •