سلام به همگی
من 8/1 اعزام شدم پادگان جواد نیا هر کس 12/1 اعزامه اونجا سوالی داره میل بزنه جواب میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
من 8/1 اعزام شدم پادگان جواد نیا هر کس 12/1 اعزامه اونجا سوالی داره میل بزنه جواب میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یکی منو راهنمایی کنه
چند وقت پیش یه سری سوال کردم بعضی بچه ها کمکم کردن الان یه راهنمایی جدید لازم دارم
من نیاز پیدا کردم یه مدت برم خارج از کشور اما سرباز فراری هستم و نمیتونم و برای همین تصمیم گرفتم برم خدمت اما یه قانون معافی بهم میخوره!!! یعنی از یه نظر معافیت کاملا شامل حالم میشه!
حالا به نظر شما منی که سرباز فراری هستم چطوری میتونم معاف بشم ؟ من شنیدم سرباز اگه خودشو معرفی کنه میتونه از شرایط معافیت استفاده کنه
حالا به نظر شما من چیکار کنم ؟ من تو یگان فرار کردم و 3 ماه خدمت بودم و الان هم تصمیم دارم برگردم و یه مدت خدمت کنم و بعد از شرایط معافیتی که شامل حالم میشه استفاده کنم
کسی میتونه کمکم کنه سوتی ندم و راه درستو برم؟
Last edited by anti-military; 24-01-2013 at 21:21.
دوست عزیز اگر معافیت شما از نوع کفالت هست چون غیبت دارید معاف نمی شوید
اگر از نوع پزشکی هست مشکلی نیست و معاف می شوید
سلام ممنون
معافیت من از نوع کفالت نیست
پزشکی هم نیست
اما میخواستم بدونم به نظر شما من چیکار کنم ؟ اول خودمو معرفی کنم و برم دادگاه و غیبتم رو موجه کنم ؟
اگه غیبت من موجه نشد چی ؟ یعنی اگه اضافه خدمت هم بخورم باز میتونم معاف بشم ؟
کاری خاصی نباید انجام بدم کارم راه بیوفته ؟
ممنون
,والا داداش من که نمیدونم معافیت شما چیه اگر دوست ندارید بگید
در گوگل شرایط معافیت خودتون رو سرچ کنید نتیجه میگیرید
در هر صورت شما خودت رو که معرفی کنی باید دادگاه بری البته اسمش دادگاه هست در اصل یه پیرمردی پشت یه میز نشسته
میری داخل میگه برای چی فرار کردی اگر توستی ثابت کنی مشکل داشتی که فرار کردی مثلا بیماری یا مشکل خانوادگی و امثالهم میگه برو این جریمه رو پرداخت کن که معمولا هم همینه
اما اگر بخواد گیر بده که احتمالش خیلی خیلی بعیده (نزدیک به صفر) ممکنه یه مدتی بفرستت حبس
در مورد اضاف خدمت دوست عزیز بخشیده شدن اضاف خدمت به معنی بخشیده شدن غیبت یا فرار شما نیست و در پرونده شما ثبت میشه و اگر مثلا شامل معافیت کفالت بشید به دلیل غیبت و فرار نمی تونید از اون استفاده کنید
Last edited by SNOW PATROL; 24-01-2013 at 23:05.
منم احتمالا 18 مرداد تا 15 شهریور که نتایج کنکور بیاد باید برم جهنم مو ها رو باید با چند بزنم؟10 -15 تو اون یه ماه اگه موها بلند بشه میگن باید بزنی؟
اگه معاف از رزم بگیرم ممکنه چون همه جا معاف از رزم نمی گیرن اعزامم یه ماه بیفته عقب ؟
هیچ راهی نداره یه ماه اعزامو به تعویق بندازم ؟با چه بهونه ای؟
سلام
یکی از آشناهای ما پدرش 21 ماه سابقه جبهه داره و جانباز 20 درصد هم هست...میتونه برای معافی اقدام کنه؟آخه شنیدم میشه با تجمیع سابقه جبه و جانباز یمعافی گرفت
موهاتون رو باید با 4 بزنی 15 چیه؟ مگه مدرسه هست؟
اگه من میدونستم کی گفته همه جا معاف از رزم نمیگیره؟!؟! داداش معاف از رزم هیچ
ارتباطی با تاریخ اعزام ندارد
شما میتونید درخواست تمدید کنی شاید موافقت کنند
با تجمیع میشه و در مورد شما هم احتمالا بشه
اما فرمولش رو نمیدونم
sent from my open source device
سلام
منم خودم همین مشکل رو دارم و جوری که خوندم باید مجموع جانبازی و سابقه جبهه به 30 امتیاز برسه تا معاف بشین.ولی خودم یه سوالی داشتم و اینه که هر چند ماه سابقه جبهه و یا جانبازی یک امتیاز حسابه؟!
(دوستتون به احتمال زیاد معافه چون سابقه جبهه ی باباش هم بالاست)
منتظر جواب دوستان هستم![]()
من معافیت کفالت گرفتم ولی هنوز فعلا کارتش نیومده در خونه..امروز رفتم دکتر گفت واریکوسل داری گفت برای اینم میتونی معاف بشی
راستی معافیت پزشکی بهتره یا کفالت؟
Last edited by AhmadReza.; 24-01-2013 at 23:48.
هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)