تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1353 از 1783 اولاول ... 353853125313031343134913501351135213531354135513561357136314031453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,521 به 13,530 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان در خود سایت صبانت هم شکایت خود را عنوان کنید. (در صفحه اول سایت-سربرگ صبانت-رسیدگی به شکایات)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گفتم چند شبه سرعت من شده 15 کیلو بایت گفت دانلود شبانت چقدر بوده گفتم 4 ماه 70 گیگا بایت گفت چند گیگ خریدی از ما گفتم 30 گیگ گفت بیشتر از خریدت تاحالا دانلود کردی کلی هم حجم برات مونده گفتم این سیستم دانلود شبانه کی درست میشه گفت موقتا اینجوری است گفتم کی درست میشه گفت دیگه نمیشه همیشگی است گفتم عزیز بالاخره کدومش؟ همیشگی یا موقت؟؟ گفت این جریان رو شروع کردن بطور امتحانی ببینن چطور میشه بعد تصمیم میگیرن راجع به دائمی شدنش ((که یعنی هنوز وقت داریم)) یک حرف جالبی هم زد گفت ما طول باند رو ازاد گزاشتیم بعضی ها رحم نکردن هی 100 گیگ و 200 گیگ دانلود کردن ما هم محدود کردیم گفتم عزیز من دانلود ماهیانه ام 17-20 گیگ است یعنی 4 ماه من به 100 گیگ نمیرسه من چرا باید محدود بشم گفت یک عده بیش از حد سواستفاده کردن یکبار تو نمایندگی شاتل همین دعوا رو کردم با مسئول بی پدرمادرش گفت یک عده هی دانلود میکنن وقت هم نمیکنن ببینن گفتم به شماچه که ما وقت داریم فیلمامونو ببینیم یا نه اما الان فکر میکنم انصافا اگر ما بیکار هم باشیم صبح تاشب هم فقط فیلم ببینیم بازم 200 گیگ فیلمو سریالو نمیشه تو یک ماه دید هی دانلود میکنن چون مفته بعد امثال من ماهی 17 گیگی باید سرعتمون بشه 15 کیلو بایت. شرکت های اینترنتی فقط فکر سود بیشترن درست. اما خیلی از ما مخصوصا بعضی یوزرهای همین سایت هم بی تقصیر نیستن چندصد گیگ چند صد گیگ رایگان دانلود کردید حالا ما باید تاوانشو بدیم
    ایرانیها عاشق دانلودند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این مطلب رو برای دو گروه میذارم
    اول برای اوناییکه میگن سرعت بالا باشه افراد زیادی نیستن
    که دانلودر باشن یا بعد از چن وقت سیر میشن
    دوم برای سرویس دهندها که حواسشون باشه اول فکر کنن
    می تونن برای همیشه سرعت بالا با دانلود رایگان سرعت بالا بدن
    بعد از این فردین بازیا بکنن و کاربران رو اذیت نکنن
    اون مسئولی که گزارشهای ترافیکی مصرفی هر شب یوزرها را چک میکرد خواب بود که یکشبه فهمید کاربرها زیاد مصرف میکنند؟!

این نشان میده این شرکت عرضه نداره ترافیک مصرفی را کنترل کنه و بین کاربرها تقسیم کنه
    مثلاً فرض کن صبانت 10.000 تا یوزر شبانه داره خب اگر ترافیک را باز بگذاره از حماقتشه! باید بگه من به هر کاربری به اندازه سرعت خریداری شده‌اش سرعت شبانه میدهم و بقیه ترافیکی که هر شب در نظر گرفتم بین کاربرها share میکنم (مثلاً اگر دیدم میزان دانلود مجموع کاربرها این هفته 10٪ کمتراز حد انتظار بوده تو یک شب سرعت را برای همه بالاتر میبندم تا کاربرها هم راضی باشه)

اینکه بیایند بگویند سرعت را برای همه آزاد کردیم همه زیاد دانلود کردند پس سرعت را برای همه آوردیم روی 15 کیلوبایت! نشان میده مدیر متخصص این مجموعه نداره!

3. 5 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان در خود سایت صبانت هم شکایت خود را عنوان کنید. (در صفحه اول سایت-سربرگ صبانت-رسیدگی به شکایات)
    اینجا ایرانه ایا؟!
    صبانت هم میگه به چپم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان کسی از پارس آنلاین خبری نداره ؟!
    شبانه همون سرعت اسمیه خودمونو بده راضی هستیم ! میده آیا؟!

6. این کاربر از Eliminal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه palet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این چرت و پرتی که صبانت میگه پهنای باند زیاد بوده بقیه بی انصافی کردن و دانلود زیاد کردن تقصیر مشتری نیست تفصیر خود صبانت که مدریریت روی اشتراک هاش نداشته.

این همه سال یادشون رفته بوده ؟ .... خوردن. حالا که بارشنونو بستن دارن میدوشن.

8. 3 کاربر از palet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه palet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

کسی هست الان از شرکت دیگه شبانه داشته باشه و خبر حتمی داشته باشه از سرویساش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این چرت و پرتی که صبانت میگه پهنای باند زیاد بوده بقیه بی انصافی کردن و دانلود زیاد کردن تقصیر مشتری نیست تفصیر خود صبانت که مدریریت روی اشتراک هاش نداشته.

این همه سال یادشون رفته بوده ؟ .... خوردن. حالا که بارشنونو بستن دارن میدوشن.
    کلا صبانت از نظر سیستمی از بقیه ی ISP ها عقب تر هستش ... یادتون بیاد صبانت تازه چند وقته که سایتشو از اون وضع قدیمی جدا کرده ، در صورتی که شاتل و پارس خیلی جلوتر هستن...
    اول شاتل بعد هم پارس آنلاین... مطمئن باشین صبانت نمیتونه طبق سرعته افراد شبانه رو تقسیم کنه چون وسایلشو نداره !!! یا همه رو محدود میکنه یا هیچ کس!!!
    ولی دلم نمیاد بعد از 5 سال صبا رو تخلیه کنم!

11. 2 کاربر از Eliminal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 20روز پیش صبانت با سرعت 8مگابایت 3 ماهه خریدم به عشق دانلود شبانه
    از همون روز اول افت سرعت داشتم و با 200 دانلود میکرد که برا اینترنت 8مگ خیلی کمه. گفتن مشکل از خطته که خیلی نویز داره و زیر بار نرفتن
    حالا هم ک شبا با سرعت 17 دانلود میکنم چون بیشتر از دوبرابر حجمم دانلود داشتم!
    تاحالا اینترنت به این مزخرفی نگرفته بودم. الکی 100 هزار تومن پول دادم فقط. هفته دیگه هم 2 گیگ حجم اضافی که خریدم تموم شه جمع میکنم نتو

داره خودمونی میشه amirmahdijv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه نامحدود های جدید چه طوریه ؟ ضریبشون چند به چنده ؟
    تعرفه سرویس های نامحدود به شرط استفاده منصفانه
    مبلغ ( ریال ) حداقل ترافیک دریافتی در ماه (گیگابایت) سرویس سرعت 1ماهه
    112500 2.5 نامحدود برنزی 128
    210000 5 نامحدود برنزی 256
    365000 10 نامحدود برنزی 512
    635000 20 نامحدود برنزی 1024
    1080000 40 نامحدود برنزی 2048
    2532800 125 نامحدود برنزی 6144
    3211200 166 نامحدود برنزی 8192
    300000 10 نامحدود اقتصادی 512
    500000 20 نامحدود اقتصادی 1024
    900000 40 نامحدود اقتصادی 2048

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

عقده ای 7 جدو ابادته مرتیکه عوضی حرف دهنتو بفهم . اتفاقا توانشو هم داشتم چون اکانتم 4 مگ است و رو 6 مگ بستن برام خیلی راحت میتونستم شبی چند گیگ بگیرم هارد دوم من هم 1 ترابایت است مشکل جا هم نداشتم ولی مثل تو بدبخت داهاتی نیستم که مال مفت ببینم رحم نکنم جنبه ازادی رو دارم. به اندازه نیازم دانلود کردم شنبه یک شنبه که سریالاشو دوست نداشتم هیچی بقیه ایام هفته هم شبی 600-700 مگ کامپیوتر کمتر از 1 ساعت روشن میموند قبل از 3 هم خودش خاموش میشد میتونستم تا صبح بزارم دانلود شه اما احترام گذاشتم به کسی که به من احترام گذاشته ازادی میزان دانلود رو گزاشته به اختیار خودم .از قدیم هم گفتن طمع را نباید دو چندان کنی که صاحب کرم را پشیمان کنی اگر همه ما به اندازه نیازمون دانلود میکردیم شورشو در نمی اوردیم الان این مشکلات وجود نداشت که چند ماه بعد ایا دلشون بخواد درستش کنن شاید هم هرگز نکنن ولی وقتی یک عده میزارن تا اخرین ثانیه ساعت رایگان دانلود میشه بعد به گفته خودشون تو همین تاپیک جا کم میارن صد گیگ صد گیگ فیلمو سریال رو بدون دیدن پاک میکنن نتیجش میشه این که کسانی که فرهنگ استفاده صحیح و لیاقت ازادی رو دارن حالا باید سرعتشون بشه 15 که چون ارزش روشن گزاشتن سیستم بخاطر مصرف برق و استهلاک دستگاه رو نداره باید کلا بیخیال شن. به خود پشتیبانی هم گفتم خوب میخواستین پر مصرفا ماهی 200 گیگ ها رو محدود کنید به من کم مصرف چیکار داشتید که فرمودن ما چند وقت باز گزاشتیم گفتیم تب دانلود میخوابه بعد درست مصرف میکنن که دیدیم درست که نشد هیچ هر ماه داره بیشتر هم میشه ما هم این سیستم رو پیاده کردیم... یعنی چی که 4 تا اشغال هر غلطی که دلشون میخواد بکنن بعد هم که شرشون بقیه رو گرفت بگن ما که تا جا داشتیم دانلود کردیم بقیه هم به درک. ناراحتید تخلیه کنید!!!!
    هاردت از پهنا تو حلقم !
    من که به تو نگفتم عقده ای
    خوبه بدونی تو همین تاپیک و خیلیا ی دیگه که اصلا اینجا نیستن 12 مگ دارن ! پس همشون بدبخت و دهاتین؟!
    من مال مفت نمیبینیم! 50 تومن بابتش دادم ...اسم ازادی رو نیار که دیگه فقط میدونه.....
    نخاستم به تو و چندتای دیگه بگم
    ولی اخه به توچه که چقد دانلود میکنم؟یا بقیه چقد میگیرن!اخه تو ...کی هستی؟
    هر کی هرچقد دلش میخاد میگیره
    این صبانت ه که باید تصمیم بگیره هر کی با توجه به سرویسی که گرفته دانلود کنه نه تو
    اگه این صبا بیشعور از اول این کارو میکرد لازم نبود با موجوداتی مثل تو بحث کنیم!
    4 تا اشغال اشتباست عزیزم نگاه نکن چیزی نمیگن تا دلت بخاد هستن همین جا
    فقط سنشون از این بچه بازیا گذشته
    ببخشید خودت خاستی دهنمو وا کنم سو تفاهم شده
    بهرحال اگه کسی ناراحت شده ببخشید واقعیت جامعه ست
    Last edited by WANG; 09-09-2014 at 00:44.

15. 9 کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •