عوض میشه اتومات
عوض میشه اتومات
رسما سرعت دانلودم از کیلو بایت تبدیل به بایت شده سرعت دانم الان332بایت برثانیه است.لعنت به ریس مفت خور پارس آفلاین.
سلام
شاید شما درست میگی ولی در نهایت همین حرفتون هم نه دلیل بر عدم تلاش ما برای ارتقای خودمون هست و نه دلیل بر این که جلوی اونا خم و راست بشیم، اونا اگه یه ذره هم به ما تسلط داشته باشن جز استعمار فکر دیگه ای ندارن. این حقیقتیه که همه میدونن
پس مثل اینکه شما هم با کمبود سرعت مواجه هستید مثل شاتل ... من الان ساعت 3 صبح دارم با سرعت میانگین 110 کیلوبایت دانلود میکنم ولی همین که اتوماتیک شبانه روزانش برای صبا نت عوض نمیشهباید 3 صبح از خواب پاشم که اینش حالمو گرفته تا اینکه یه راه حلی پیدا کنم شب خودش بره روی کانکشن شبانه اگه کسی راهی بلده بگه ...
![]()
امروز صبح 5:55 گذاشتم دانلود تا 6:59 که میشه 64 دقیقه و تو این زمان 670 مگابایت دریافت داشتم
بقیه شب هم جمع بزنی از 1 تا 6 هم همین قدر میشه دانلود کرد مگر اینکه خلوت باشه و پهنای باند بیشتری رو بشه دریافت کرد
خاک تو سر سیستم توهمیش .من جمعا 900 مگ گزاشتم برای دانلود-نگاه چقدر زده :
همین طور که دوستان گفتن استفاده از تورنت خیلی توی سرعت تاثیر داره.من که شبی 200 تا هم به زور میگرفت دیشب یه لینک
200 مگی مستقیم و یه لینک 750 مگی تورنت از 1 گزاشتم دانلود.ساعت 6.50 که از خواب پاشدم( شانس آوردما - ساعت نزاشته بودم برای بیداری ) دیدم تموم شده..... الان من دو عدد شاخ درآوردم...
سرعت روزانه نت م تا همین چند روز پیش 7تا12بود وشبانه سرعت به حالت مرگ میوفتاد.الان مشکلم اینه سرعت روزانمم به حالت مرگ افتاده سرعت دانم از کیلو بایت به بایت تبدیل شد.بزور یه صفح باز میشه.حتی عکسها دیگه باز نمیشن.لعنت به پارس آنلاین اهواز که دزد ترین نمایندگی پارس آنلاین هستش.والسلام
آقا کسی میدونه چرا دیشب پارس آنلاین قطعی داشته؟ بقیه همین مشکلو داشتن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)