من برای تکمیل کردن ست لباسام به 44340 $ پول دارم![]()
بیایین قرار بگذاریم بریم بانک ها را بزنیم![]()
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
من برای تکمیل کردن ست لباسام به 44340 $ پول دارم![]()
بیایین قرار بگذاریم بریم بانک ها را بزنیم![]()
![]()
خوب از همون جایی که گفتی اپیرنس (اختلافش با تاکتیک) در حمله از ایم طرف کم میکنه.خوی هر چقدر هم ایم طرف کم بشه بدون داج فایده نداره(درسته؟).همین طور در دفاع تاکتیک و داج مکمل اند...
واسه کودوم ویتامین؟ اون که تقریبا تمام لباسایی بدرد می خورنو داره.دیگه چی میخای بخری؟!!!
کاشکی من فقط 0/000000001 پول های تو رو داشتم اونوقت......![]()
از ایم کم نمی کنه شانسش را برای ایم کم می کنه یعنی شانسش را برای هیت بیشتر کم می کنه
ولی من که 24 تا اسکیلم را از رفلکس گذاشتم به داد دیدم برام ضرر کرد
کلا هر جور دوست دارین اسکیلا را بزارین فقط شوتینگ و یا ویگور را زیاد بزارین که طرف دمیجش زیاد باشه یعنی درست حسابی کتکش بزنین
===============
کسی هست بریم بانک دزدی کنیم ؟؟
من پول می خواهم از وقتی گیر دادم به لول آپ کردن دیگه فرصت نمی کنم کارای پر پول را انجام بدم روزی 700 تا 1000 تا می تونم با این کارای پر تجربه پول گیر بیارم![]()
می خواهم ست جنتلمن و ایندیان و فارمیر و مکزیکن را تکمیل کنماز هر کدوم یک چیزی دارم
![]()
برای تکمیل هم اولا باید پول کافی داشته باشم بعدش در کل نیاز به 4 شهر دارم یعنی الان یک صفحه تهیه کردم تا ببینم کدوم شهر ها کدوم را دارند اگه به 4 تا شهر پس و سیتی و سییرا و فورت خودمون برم می تونم همش را کامل کنم از اونجایی هم که الان اگه شهر را ترک کنم نیاز به مدت 27:40 دقیقه ولگردی در بیابان دارم فکر کنم اگه به اون شهر ها هم برم خرید دیگه باید برای شهر 4 ام یک 40 ساعتی برم بیابون بگردم![]()
خوب 50 صفحه رو خونم
با منی دیگه؟؟به کسانی که در تاپیک بحث های انحرافی می کنند و یا ریپورت بازی می کنند و دوره گرممون را از بین می برند
البته هیچ مشکل شخصی با کسی و یا عقاید برخی ندارم فقط نمی خواهم در این تاپیک شعر و غزل های سیاسی گفته بشه
[QUOTE]آرش اسم تورو هم واسه اینکه تو سیلور نیستی ننوشتم.هروقت اومدی اسمت رو اضافه میکنم
/QUOTE]
من مخاف اسم نوشتن بودم و هستم.اگه دوئل گروهی شد بگین من میام حتی از کروش
[QUOTE]انداختمش بيرون!! آرش رو هم عضو عادي كردم! تا دفعه ديگه بدون هماهنگي كاري نكنه!!/QUOTE]
من هر کسی رو دعوت نمیکنم.نظر لطفته که از فوندر بر داشتی
[QUOTE=Soldier Pose;4069824]خوب 50 صفحه رو خونم
با منی دیگه؟؟
[QUOTE]آرش اسم تورو هم واسه اینکه تو سیلور نیستی ننوشتم.هروقت اومدی اسمت رو اضافه میکنم
/QUOTE]
من مخاف اسم نوشتن بودم و هستم.اگه دوئل گروهی شد بگین من میام حتی از کروش
با تو نبودم با یکی دیگه بودم که در پیغام خصوصی بهم توهین هم کرد که اگه تکرار بشه اینبار با خود سینا حرف می زنم تا اینجور آدما که توهین می کنند را به اینجا راه ندندانداختمش بيرون!! آرش رو هم عضو عادي كردم! تا دفعه ديگه بدون هماهنگي كاري نكنه!!/QUOTE]
من هر کسی رو دعوت نمیکنم.نظر لطفته که از فوندر بر داشتی![]()
سینا رو جدی نگیربا تو نبودم با یکی دیگه بودم که در پیغام خصوصی بهم توهین هم کرد که اگه تکرار بشه اینبار با خود سینا حرف می زنم تا اینجور آدما که توهین می کنند را به اینجا راه ندند![]()
شما که اصلا توی شهر نیستی و قرار هم نیستش به کوروش بیای !!فکر کنم منظور از مایه دار من باشممنظور من خودم - ممد - مهرداد - آرش و ...
من با 15-20 لول بالاتر از خودم دارم دوئل میکنم ! همون 2 تا هم بزنم خیلی کار کردم . میخوای با یه هم لول خودم دوئل کنم ببینی چندتا میزنمآخه رزیستانس تا یک حد می تونه براتون خوب باشه چون الان به چاقال نگاه کنی نمی تونه درست حسابی هیت بزنه![]()
درسته . ولی چند تا کار 45 درصد تجربه باز میشه حدود لول 20-25 از این بیشتر هم نمیشه تا لول 50-50 یه کار 70 درصدیاینم حساب کن که کسی که رزیستانش کار می کنه نمی تونه کارای پر تجربه را باز کنه
یه کار با لاک 90 درصد و 64 درصد باز میکنه ! لول 30و در کل خیلی از کارای پر شانسم نمی تونه باز کنه ( خیلی محدود می تونه باز کنه )
برای پول هم کار 52 درصد و 76 باز میکنه .
من که نمونه resistance نیستم چون اصلش باید میلی باشه شما هم نمونه اپیرنس نیستی چون داج نداری .الان بزارین من برگردم دوئل فقط اون موقع می فهمیم که رزیستانس خوبه و یا اپرنس
چون الان همه اینا از روی فرض هستش من یک نمونه برای اپرنس هستم چاقالم یک نمونه برای رزیستانس
خب وقتی اپیرنس بدون داج گرفتی و بجاش رفلکس یعنی ترکیبی از این دوتا چطور میخوای مقایسه کنی ؟باید من چند تا دوئل با این میدیل ها بکنم ببینم چهقدر هیت می خورم
اگه دیدیم زیاد می خورم اون موقع می شه گفت که رزیستانس خوبه
هر کدوم نقطه ضعف دارن خلاصه یکی پیدا میشه بزنه
موافقم .ولی اپرنس از نظر کار خیلی خوبتر از رزیستانس هست
کاملا درسته .منم اپیرنس رو ترجیح میدم اما به نظرت کسی که اپیرنس کار میکنه بهتر نیست که روی داج کار کنه؟مثلا من اگه روی اپیرنس و رفلکس کار کنم با سلاح سردی ها مشکل دارم و چون داج ندارم اپیرنسم زیاد فایده نداره برام اما اگه بجای رفلکس روی داج بزارم علاوه بر اینکه با سلاح سردها خیلی راحت روبه رو میشم با کمک داج و اپیرنس سلاح گرمی ها رو هم میتونم بزنم.توی دفاع هم اگه 20 تاکتیک با لباس داشته باشم توی دفاع هم هیت نمیخورم. درست میگم یا نه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)