تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1353 از 1903 اولاول ... 3538531253130313431349135013511352135313541355135613571363140314531853 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,521 به 13,530 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من برای تکمیل کردن ست لباسام به 44340 $ پول دارم
    بیایین قرار بگذاریم بریم بانک ها را بزنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Blue_Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این را از کجا می گی که داج و اپرنس مکمل همدیگه هستند ؟؟؟؟؟
    خوب از همون جایی که گفتی اپیرنس (اختلافش با تاکتیک) در حمله از ایم طرف کم میکنه.خوی هر چقدر هم ایم طرف کم بشه بدون داج فایده نداره(درسته؟).همین طور در دفاع تاکتیک و داج مکمل اند...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Blue_Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من برای تکمیل کردن ست لباسام به 44340 $ پول دارم
    بیایین قرار بگذاریم بریم بانک ها را بزنیم
    واسه کودوم ویتامین؟ اون که تقریبا تمام لباسایی بدرد می خورنو داره.دیگه چی میخای بخری؟!!!
    کاشکی من فقط 0/000000001 پول های تو رو داشتم اونوقت......

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب از همون جایی که گفتی اپیرنس (اختلافش با تاکتیک) در حمله از ایم طرف کم میکنه.خوی هر چقدر هم ایم طرف کم بشه بدون داج فایده نداره(درسته؟).همین طور در دفاع تاکتیک و داج مکمل اند...
    از ایم کم نمی کنه شانسش را برای ایم کم می کنه یعنی شانسش را برای هیت بیشتر کم می کنه
    ولی من که 24 تا اسکیلم را از رفلکس گذاشتم به داد دیدم برام ضرر کرد
    کلا هر جور دوست دارین اسکیلا را بزارین فقط شوتینگ و یا ویگور را زیاد بزارین که طرف دمیجش زیاد باشه یعنی درست حسابی کتکش بزنین
    ===============
    کسی هست بریم بانک دزدی کنیم ؟؟
    من پول می خواهم از وقتی گیر دادم به لول آپ کردن دیگه فرصت نمی کنم کارای پر پول را انجام بدم روزی 700 تا 1000 تا می تونم با این کارای پر تجربه پول گیر بیارم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

واسه کودوم ویتامین؟ اون که تقریبا تمام لباسایی بدرد می خورنو داره.دیگه چی میخای بخری؟!!!
    کاشکی من فقط 0/000000001 پول های تو رو داشتم اونوقت......
    می خواهم ست جنتلمن و ایندیان و فارمیر و مکزیکن را تکمیل کنم از هر کدوم یک چیزی دارم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

برای تکمیل هم اولا باید پول کافی داشته باشم بعدش در کل نیاز به 4 شهر دارم یعنی الان یک صفحه تهیه کردم تا ببینم کدوم شهر ها کدوم را دارند اگه به 4 تا شهر پس و سیتی و سییرا و فورت خودمون برم می تونم همش را کامل کنم از اونجایی هم که الان اگه شهر را ترک کنم نیاز به مدت 27:40 دقیقه ولگردی در بیابان دارم فکر کنم اگه به اون شهر ها هم برم خرید دیگه باید برای شهر 4 ام یک 40 ساعتی برم بیابون بگردم

آخر فروم باز Soldier Pose's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    هر جا که آزاد باشم

پيش فرض

خوب 50 صفحه رو خونم
    به کسانی که در تاپیک بحث های انحرافی می کنند و یا ریپورت بازی می کنند و دوره گرممون را از بین می برند
    البته هیچ مشکل شخصی با کسی و یا عقاید برخی ندارم فقط نمی خواهم در این تاپیک شعر و غزل های سیاسی گفته بشه
    با منی دیگه؟؟

[QUOTE]آرش اسم تورو هم واسه اینکه تو سیلور نیستی ننوشتم.هروقت اومدی اسمت رو اضافه میکنم
    /QUOTE]

من مخاف اسم نوشتن بودم و هستم.اگه دوئل گروهی شد بگین من میام حتی از کروش

[QUOTE]انداختمش بيرون!! آرش رو هم عضو عادي كردم! تا دفعه ديگه بدون هماهنگي كاري نكنه!!/QUOTE]

من هر کسی رو دعوت نمیکنم.نظر لطفته که از فوندر بر داشتی

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

[QUOTE=Soldier Pose;4069824]خوب 50 صفحه رو خونم

با منی دیگه؟؟

[QUOTE]آرش اسم تورو هم واسه اینکه تو سیلور نیستی ننوشتم.هروقت اومدی اسمت رو اضافه میکنم
    /QUOTE]

من مخاف اسم نوشتن بودم و هستم.اگه دوئل گروهی شد بگین من میام حتی از کروش

انداختمش بيرون!! آرش رو هم عضو عادي كردم! تا دفعه ديگه بدون هماهنگي كاري نكنه!!/QUOTE]

من هر کسی رو دعوت نمیکنم.نظر لطفته که از فوندر بر داشتی
    با تو نبودم با یکی دیگه بودم که در پیغام خصوصی بهم توهین هم کرد که اگه تکرار بشه اینبار با خود سینا حرف می زنم تا اینجور آدما که توهین می کنند را به اینجا راه ندند

آخر فروم باز Soldier Pose's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    هر جا که آزاد باشم

پيش فرض

با تو نبودم با یکی دیگه بودم که در پیغام خصوصی بهم توهین هم کرد که اگه تکرار بشه اینبار با خود سینا حرف می زنم تا اینجور آدما که توهین می کنند را به اینجا راه ندند
    سینا رو جدی نگیر

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فکر کنم منظور از مایه دار من باشم
    شما که اصلا توی شهر نیستی و قرار هم نیستش به کوروش بیای !! منظور من خودم - ممد - مهرداد - آرش و ...

آخه رزیستانس تا یک حد می تونه براتون خوب باشه چون الان به چاقال نگاه کنی نمی تونه درست حسابی هیت بزنه
    من با 15-20 لول بالاتر از خودم دارم دوئل میکنم ! همون 2 تا هم بزنم خیلی کار کردم . میخوای با یه هم لول خودم دوئل کنم ببینی چندتا میزنم

اینم حساب کن که کسی که رزیستانش کار می کنه نمی تونه کارای پر تجربه را باز کنه
    درسته . ولی چند تا کار 45 درصد تجربه باز میشه حدود لول 20-25 از این بیشتر هم نمیشه تا لول 50-50 یه کار 70 درصدی

و در کل خیلی از کارای پر شانسم نمی تونه باز کنه ( خیلی محدود می تونه باز کنه )
    یه کار با لاک 90 درصد و 64 درصد باز میکنه ! لول 30
    برای پول هم کار 52 درصد و 76 باز میکنه .

الان بزارین من برگردم دوئل فقط اون موقع می فهمیم که رزیستانس خوبه و یا اپرنس
    چون الان همه اینا از روی فرض هستش من یک نمونه برای اپرنس هستم چاقالم یک نمونه برای رزیستانس
    من که نمونه resistance نیستم چون اصلش باید میلی باشه شما هم نمونه اپیرنس نیستی چون داج نداری .

باید من چند تا دوئل با این میدیل ها بکنم ببینم چهقدر هیت می خورم
    اگه دیدیم زیاد می خورم اون موقع می شه گفت که رزیستانس خوبه
    خب وقتی اپیرنس بدون داج گرفتی و بجاش رفلکس یعنی ترکیبی از این دوتا چطور میخوای مقایسه کنی ؟
    هر کدوم نقطه ضعف دارن خلاصه یکی پیدا میشه بزنه

ولی اپرنس از نظر کار خیلی خوبتر از رزیستانس هست
    موافقم .

منم اپیرنس رو ترجیح میدم اما به نظرت کسی که اپیرنس کار میکنه بهتر نیست که روی داج کار کنه؟مثلا من اگه روی اپیرنس و رفلکس کار کنم با سلاح سردی ها مشکل دارم و چون داج ندارم اپیرنسم زیاد فایده نداره برام اما اگه بجای رفلکس روی داج بزارم علاوه بر اینکه با سلاح سردها خیلی راحت روبه رو میشم با کمک داج و اپیرنس سلاح گرمی ها رو هم میتونم بزنم.توی دفاع هم اگه 20 تاکتیک با لباس داشته باشم توی دفاع هم هیت نمیخورم. درست میگم یا نه؟
    کاملا درسته .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •