پول را همون موقع پیک میگیره!
کارت تخفیف را هم همون موقع باید تحویل بدی!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پول را همون موقع پیک میگیره!
کارت تخفیف را هم همون موقع باید تحویل بدی!![]()
پسر خوب نمیدونم شماها چرا از همون پشتیبانی فروش نمیپرسید
بخدا هر چی بپرسید جواب میدند منم یه زمانی مثل شما اینارو نمیدوستم همرو زنگ میزدم میپرسیدم اونا هم جواب میدهند
هیچ کی مثل اونا نمیتونه راهنماییتون کنه کامل و جامع جواب تمام سوالاتونو میدند
در ضمن شما این دفعه زنگ زدی شماره تلفنتو بده بگو شماره اشتراک من چنده ازین به بعد هر وقت زنگ زدی با استفاده از شماره اشتراکت میتونی همه چی رو پیگیری کنی
اگه جواب ندادند بیاید همینجا من و دوستان در خدمتیم
پول رو چون شناسه کاربری ندارید ک به حساب بریزید همون موقع که پیک میاد باید ازتون بگیرند
مدارک هم هموناست با قراردادهایی که پیک میاره و امضا میزنید(البته اگه مستاجر باشید و کپی شناسنامه نداشته باشید باید کپی اجاره نامه هم بدهید و یکی دیگه این که اگه سرعت بالای 128 بخوایید باز یه سری مدارک باید بدهید)
سرعت همچنان مزخرف
Last edited by delsokhte; 19-12-2009 at 23:23.
خدایی ادم از زندگی نا امید میشه
الان با یکی از بچه ها بودم تازه از صبا سرویس 128 گرفته
میگفت شبا که ترافیک هست سرعت دانلود 80 کلیو میشه
اگه سرعت خوب باشه که تا 110 هم میگیره
خدایی مایگی داره ادم بزنه داعون کنه این شاتل رو
نامردا اگه قبول میکردن قرارداد رو فسخ کنم و بقیه پولم و بهم بدن برم صبا بگیرم چه عالی میشد
بیچاره جونم شبا 30 مگ هم دانلود ندارم
با اینکه صبا از 3 تا 7 هست اما این سرعت جور 1 تا 7 شاتل رو به خوبی میکشه
سرویس 512
قم
من نمیدونم الان تعریفم رو بکنم یا نهیکیمی 2 دل هستم
ولی خوب با ترس و استرس و ....
بزن به تخته بزنم به تخته ...
برای من بعد از 70 روز اسف بار بودن الان 6 روزی هست داره عالی کار میکنه هم شبانه هم روزانه
اما بعید میدونم همینطور بمونه![]()
سرعت افتضاح هست . سرعت دانلود 26-33 هست . شب ها هم عملا تعطیله . (eco512)
بعد از چندین روز افت سرعت از ساعت هفت بعد از ظهر سرعت دانلود بین 55 تا 60 بود.قبلا بین 30 تا 35 بود.سرویسم art 3 هست.
دوست عزیز
شما میدونستی که مشترکین شاتل فقط در مشهد و اصفهان نیستند ! ؟
من از یک ماه پیش که سرویسم وصل شد ، مشترک این تاپیکم و این موضوع فقط در مورد بعضی شهرها( که سرآمدشون مشهد و اصفهان هستش ) صادقه
خود بنده 512 دارم و صرفنظر از چند روز اول که شبها افت قابل تحملی داشت،توی دو هفته ی اخیر که شبا بیدار میشینم ، اینترنت تقریبا میمیره ( گرچه با استفاده از IDM و فقط با سرور خوب و لینک مستقیم ، سرعتم همونیه که باید باشه : 60 به طور متوسط )
توی روز هم که باز در بهترین شرایط سرعت بارگیریم 70 میشه
eco 512
آقا پدرام
شما هم فک کنم تو آمل باشی ...
منم نا دوسه شب قبل شبا صفحه هم نمستونستم باز کنم که الان یکی دوشبه فک کنم بهتر شده
برا دانلود هم که فقط و فقط با IDM و لینک مستقیم خوبه
البته اینا برا شبا بود وگرنه روزا خوبه
جالب اینه که اون اول که فهمیدم از IDM باس استفاده کنم،با اینکه سرعن دانلودم خیلی خوب بود ولی واسه صفحه باز کردن ناله میکرد !
من الان معذرت بخوام حله؟
باربری هم میکنی؟(شوخی کردم)
خب دوست من اگه توجه کنید نوشتم 4 یا 16 برابر شما که سرعتتون تغییر نکرده پس جزوشون نیستی هر چند بیچاره ها خیلی قطعی و افت سرعت دارندفقط به خاطر همین افت سرعته که میشه ساکت نشست
اما بعضی جاها هستند که .............. اکی بگذریم
من معذرت میخوام
هم اکنون 60 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 60 مهمان)